Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@majamat gesslein f4, je sice starsi ale nebyt skrabancov na striebornej konstrukcii je ako novy. Spokojna som maximalne. da sa komplet prat v pracke a ma velky nakupny kosik. mala som aj golfac ale ten som po mesiaci "pouzivania" predala. jazdilo si to ako chcelo, nedalo sa to ovladat dvoma rukami nie to jednou, no proste hrozny kocik, fuj!!!
a trojkombinaciu som mala camarelo sevila z polska. za 320 kupeny a 260 predany no nebolo o com. a nabyt tej sportovej casi takej hlupej, opierka na nohy bola moc kratka, maly si nemohol vystriet nozky, nechala by som si ho aj dlhsie.
teraz uvazujem nad bexou (inak vsetky kociky mi uz pridu rovnake len farebne kombinacie su rozne)
@majamat :D vidis a ja som zas v polsku pozerala hauck a tiez som nekupila koli skladaniu. lebo aby sa zlozil na spratnejsiu verziu musela si aj koliesko odobrat. tiez sa tam s nim ta pani trapila, tak kukam na nu ze toto urcite nie kedze ja vela cestujem autom. ale tak ina verzia asi, prisiel mi taky starsi model. no tie zdvojene kolieska su smrt :D a teraz hodne vidim aj 3-komb. s takymi kolesami napr peg perego, drahy ako slak a stoji za ... kamoska mala a predala po 4 mesiacoch so 70% zlavou. a manzel sa jej smial ze ma k tomu dat aj sadu klucov
Pozerám, že riešite kočíky. Ja mám našťastie toto za sebou... Naše espiro odvozilo 2 deti.. Odvozi aj tretie 😀 vanička je super. Sportak len v zime používame.. Inak som deti vozila v golfaci... Dá sa úplne sklopiť, ľahký, skladať sa da super, malo miesta zaberie.. Do košíka sa da pekne dostať.. Len teda neodvezie toľko, čo ten z 3-kombinacie... 😀 tam odveziem veeeela a po snehu, aj vyššom, ide ako tank 😀 ma svoje plusy aj mínusy... Ťažký, zle sa skladá.. Ale keď ideme autom, berieme golfac, pripadne manducu, keď boli deti ešte úplne maličké..
@monilik @majamat ja mám presne tento istý dojran, len v inej farbe po dvoch deťoch. Vanička super veľká (pred štyrmi rokmi jedna z najväčších), športiak tiež veľký (to je u mňa mínus - obrovský, deväťmesačný drobec sa tam ide stratiť), gumené kolesa fajn, ja preferujem práve také. Košík, aj priestor pod kočíkom dostatočne veľký.
Rozmýšľam, že ho teraz predám a neviem či mám kupovať súrodenecky alebo čo, ale ešte máme čas na premýšľanie...
je velky problem ked mam nadchu? nedavam si nic..len quixx a to tehotne mozu
ja tiež nebudem kupovať nový. od prvej dcéry mám Concord trojkombináciu z roku 2011 a som s ním veľmi spokojná. Stál vtedy nový 600 eur, ale to som ešte robila a bola bohatá 😉 Odvozil mi obe detičky a stále je v super stave. Dobre sa čistí a ovláda sa jednou rukou. Dobre sa skladá. Nevýhoda bude asi menšie kolieska vpredu, ale to som mala taký tereňák hauck za 50 eur, čo som kúpila z druhej ruky a ten bola na výlety. Viem, že mamičky sa sťažujú, že dieťa sa nedá dať do úplnej roviny v šporťáku, ale dieťa je v takej pohodlnej vajíčkovej polohe, že moji krpci nikdy nemali problém dobre sa vyspať
@huahua ja mám dokupeny skate za kočík na ktorom vozím staršieho.je to super vec keď sa niekam ponáhľam alebo keď prší.kupili sme ho práve zato že mi malý nechcel byť v kočíku a keď jacal a potrebovala som staršieho rýchlo dostať do škôlky tak sme sa naložili prebehli a paráda.je to do 25kg...
@majamat je ťažší síce ale super priestranný a na dlhsie prechádzky pohodlný inak mám aj golfak asi 6kilovy skladaci v lete chodíme skôr na golfaku.

@majamat a gratulujem k srdiecku. my zatial len fazulku mame 🙂