Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@monilik zas blby tiez Nie su. A to ze na kontroly chodim k tej istej porodnicke co ma aj odrodi 😃 A super je to ze ak ides na akekolvek vysetrenia hned to nahraju do tvojej karty a nemusis begat po lekaroch a patrat. A co mne velmi vyhovuje ze napriklad re lieky na stitnu nemusim vkuse k lekarovi ale zbehnem iba do lekarne ak mi dojdu.
Ahojte zienky 😊 neviete ako casto sa ma brat vzorka mocu a krvi pocas tehu? Som 10tt a v stredu mam ist na kontrolu, ale povedala mi ze moc nie ze mozno krv... Kamaratke zasa berie moc kazdu poradnu tak som z toho jelen...
@anonymka666 ja som nosila kazdu poradnu moc.sestricka kontrolovala tlak,moc a vahu kazdu poradnu
@kormelia11 ale uz od 10tt? Ten moj doktor je asi daky mimo potom
@anonymka666 1x ked robili tu velku poradnu v 12tt sa mi zda co sa berie aj krv a odvtedy kazdu poradnu
@anonymka666 v 12 tt krv moc tlak váha ...a krv iba 10-12 tt ,20 tt,30tt a sa mi zdá ze dakedy ešte pomimo ...
@anonymka666 u nás od 12 tt každú poradňu moc váha a tlak a tuším trikrát za teho krv plus raz glukozovy test
@anonymka666 a ešte pred pôrodom dakedy ku koncu vytery na baktérie resp. na streptokoky
Dakujem baby za objasnenie, ste zlate 😉
babulky v stvrtok-piatok mi skoncil ms a dnes mam vytok priesvutny a tuhy ako vajec...bielok nieje to skoro
@kotatko1232 a kolko dni si mala ms?je to mozne ja som teraz otehotnela 2dni po ms ale ja mavam ms do 7dni a otehotnela som na 9dc
@kormelia11 5-6 dni
@kotatko1232 áno je to možné,plodny hlien môžeš mať aj týždeň kým príde ovulka...
@kotatko1232 cize teraz si aky 9dc?
@monilik hmm.ja som myslela ze az ked mam ovulku..
@kormelia11 asi 4dc
4 dni co mi skoncila ms
@kormelia11 ci vlastne 10dc a nie 4 😀
@kotatko1232 kludne to moze byt ovulka s dcerkou som otehotnela na 10dc a teraz na 9dc
@majamat ja mavam teraz co som tehotna skoro kazdu noc taku snivaju sa mi somariny budim sa mam nekludny spanok
@majamat no veru blbe...so mnou teraz tak nabijaju som 4x tehotna ale ani raz so mnou toto nebolo na mna sa vsetko z tych tehotenskych priznakov nalepilo este aj blba tehotenska nadcha :D niektore ani nevedia ze tehotne su a ja 4tyzdne ledva existujem este dobre ze nechodim do prace lebo nezvladla by som s dcerou som 1trimester v praci v pohode zvladala
Dobre ranko sa praje 🌞
@majamat och viem ako dokážu potrápiť tieto sny,noc čo noc väčšia kravina sa prisnije..včera sa mi snívala zase poondiata nevesta v bielych šatách a zavoji,tak už opäť čakám správy kto z rodiny umrie..🙈🙊.Vyšlo to raz tak myslím že aj druhý raz ...
Dnes sme zase samy,drahý v robote až do 18.30 hod 🙈a ja už rozmýšľam čo idem dnes navariť 🙇.

@monilik mne napisal 16.3 termin