Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@kubinca ja pri dcerke son mala stale chut na udeniny-slaninu;klobasky ale aj redkovky cherry paradajky..sladke som nemusela vobec... a v 9mesiaci som vazila 72kg 😨
@kotatko1232 ja som jedla suche rožky, krosanty a max syr :D maso a mäsové vyrobky ani citit ... ale ako pisala @huahua hlavne nech su drobci zdravi, a je jedno ake pohlavie 🙂
@petkovamiruska no ja keďže som po umelom oplodnení tak a máme 4 embryjka ktovie ktoré pohlavie vložili tu sa nedajú žiadne výpočty robiť😁😁😁lezkaj 😁😁😁ja som dnes dvakrát už zaspavala a dvakrát ma vyrusil zvoncek pri dverach,raz mamina a druhý raz bracho,tak serem na to a varím sosovicovu polievku na kyslo,ale taaaaak ma laaame dnes neskutocne ...spala by som ako medveď 🐻
ahojte 🙂 ja sa tak (zatial) potichucku pridavam ku vam 🙂
chcelo by to nejaku sukromku 🙂))
@kotatko1232 tak toto mam ja teraz jedla by som len syr slaninku ale hlavne rajcinu to by som mohla od rana do vecera ale iba malom mnozstve lebo hned ma boli zaludok a hned zvracam

@huahua ja som pri dievcati mala take jemne chute, skor na sladke, krasny ksicht, hustu hrivu, chlpky mi nerastli... pri chlapcovi vyrazne chute, kysle, maso, salamy... chlpate nohy hrozna tvar, mastne vlasy.... a to mam aj toto tehu :D akurat tie chute su neurcite teraz, zjem vsetko....