icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

majusqa77
9. aug 2016

@clovek123 a to chces ist (len) koli veku na amnio? 🙂 mne pri prvom ponukli moznost ist, som povedala nie a nikto to viac neriesil

majusqa77
9. aug 2016

@clovek123 najstarsieho som rodila ako 36rocna (ma cca 2,5 roka). radsej pojdem na dve morfosona, ale na amnio urcite nie 🙂

clovek123
9. aug 2016

@majusqa77 tym ze uz mam deti urcite by som neriskovala aby som mala postihnute babo. Radsej si to dam spravit. Kamoska to absolvovala a povedala ze nic hrozne to neni a 2 tyzdne dozadu porodila zdravu krasnu dcerku

clovek123
9. aug 2016

@majusqa77 a umna je este jeden problem mam fibrozu pluc a som sama nositelkou tochto genu takze istota je istota

majusqa77
9. aug 2016

@clovek123 jasne 🙂 kazdy mame svoj pohlad na to 🙂

clovek123
9. aug 2016

@majusqa77 mame to je pravda nedokazala by som sa kazdy den pozerat na to keby mam postihnute dieta aj ked su to uzasne deti a vazia si vsetko viacej. Urcite by som si cely zivot davala za vinu ze som mohla tomu zabranit a nespravila som to

majusqa77
9. aug 2016

@clovek123 to ano. ale to sa dnes uz da povacsinou zistit aj na morfologickom ultrazvuku a netreba k tomu amnio 🙂 ja sa zase desim tej amnio, mam v okoli negativne skusenosti s nou

clovek123
9. aug 2016

@majusqa77 to je pravda ale ze ked sa nebude nieco pozdavat na tom morfologickom ultrazvuku beztak zena bude musiet absolvovat amnio. A citala som ze pocas vyvinu skodi aj casty ultrazvuk

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majusqa77
9. aug 2016

@clovek123 nikdy nemusis 🙂 vzdy je to o tom, ci chces 🙂

majusqa77
9. aug 2016

@majamat 🙂 ja to nikomu nevyhovaram 🙂 len - proste vek podla mna nieje dovodom na amnio. Tak isto, ako nieje dovodom na cisarsky..

14nunu10
9. aug 2016

@clovek123 aj mne vlasy hrozne padajú des chumace 😱

clovek123
9. aug 2016

@majusqa77 ja viem ze chcem mat 100 percentnu istotu a nie sa stresovat ci bude zdrave je to na rozhodnuti kazdej znas a slubila som aj partnerovi ze podstupim toto vysetrenie

nivea777
9. aug 2016

@clovek123 keby sa zistilo,ze nebude zdrave tak co spravis? das si ho zobrat?neviem kedy tam ides,ale co som citala tak sa chodi najskor v 11tt a to je babo uz dost velke

ajana1
9. aug 2016

@nivea777 na amnio sa chodi asi az v 16. v 11 ti spravia iba kombinacne testy

majamat
Autor odpoveď zmazal
clovek123
9. aug 2016

@nivea777 v 15 alebo 16 tyzdni a ano dala by som si ho zobrat

clovek123
9. aug 2016

@nivea777 lepsie si ho dat zobrat ako ho potom odlozit do ustavu to je moj nazor

castor
9. aug 2016

@clovek123 mne doktor vravel, že oni mi porobia všetky testy, čo sa dá a potom ma odošlú genetikovi na konzultáciu a ten to vraj zhodnotí a povie mi, či odporúča amnio alebo nie. To je podľa mňa rozumné, lebo ak mi vyjde pravdepodobnosť downa a rázštepu menšia než pravdepodobnosť potratu po amnio, tak určite na ňu nepôjdem. Ale ak by to vyzeralo zle, tak určite pôjdem, nech viem presne na čom som a môžem sa rozhodnúť. Teraz ešte neviem, čo by som urobila, keby vyšlo nejaké postihnutie a dúfam, že sa ani nebudem musieť rozhodovať. A ešte že ma pošlú na špeciálny uktrazvuk, kde budú sledovať srdiečko bábätka, či je ok.
Ja som mala prvé dve deti do 35-tky, tú som oslávila nedávno, takže tieto veci sú pre mňa novinkou. Nechala som si to pekne vysvetliť

castor
9. aug 2016

tak sa som pri dcérke vyzerala príšerne: opuchy , škaredá tvár +18 kg a pri synovi mi každý vravel ako žiarim, pribrala som ideálnych 13 kg, ešte v 8. mesiaci som turistikovala v Tatrách. teraz to neviem nejako posúdiť. Je mi viac zle ako pri dcére, ale menej než pri synovi. Nikdy mi nechutí sladké v prvom trimestri a mám chuť len na zeleninu, syry a mäsko, proste slané a šťavnaté veci, to je rovnaké pri všetkých troch. Ale uvidíme aký bude sen. Lebo pri dcére sa mi snívalo, že bude dievčatko a pri synovi 3 sny o chlapcovi. Tak som zvedavá 😉 nejako mám pocit, že je to asi dievčatko

ajana1
9. aug 2016

@castor inak mne sa pri prvom tiez snivalo o chlapcovi 🙂 teda o dvoch takze asi aj druhe bude chlapec ale uvidime.

castor
9. aug 2016

teraz som mrkla na ten čínsky kalendár a oni sa mi fakt trafili aj s dcérou aj so synom a teda by malo byť tentokrát dievča ako si aj myslím 🙂

castor
9. aug 2016

@ajana1 počkaj na sen teraz v tehu. Je to blbosť, ale mne to zatiaľ sadlo. Akoby to telo vededlo a prenieslo to do podvedomia 😉

majamat
Autor odpoveď zmazal
huahua
9. aug 2016

@14nunu10 to keď sa spojí materská a tehotenská demencia dohromady... 😀

clovek123
9. aug 2016

@castor mne sa nikdy nesnivalo ci to bude dievcatko alebo chlapec ale teraz mi tak vnutorny hlas hovori ze dievcatko pre mna je dolezite nech je to zdrave

asemilka
9. aug 2016

@majusqa77 z marcoviek 2017 možno časom sukromka bude.. Ak sa na tom tam väčšina zhodne.. 🙂

castor
9. aug 2016

@clovek123 no jasné, to je najdôležitejšie. Mne je to úplne jedno, čo to bude. Mám párik, takže toto bábo je príjemný bonus 😉 ale rada špekulujem, že čo to bude

ajana1
9. aug 2016

@castor ved aj pockam. A ja som fakt 100 percent rise citila ze to tak bude ax sa vsetci cudovali ako si mozem byt ista