Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@clovek123 mne doktor vravel, že oni mi porobia všetky testy, čo sa dá a potom ma odošlú genetikovi na konzultáciu a ten to vraj zhodnotí a povie mi, či odporúča amnio alebo nie. To je podľa mňa rozumné, lebo ak mi vyjde pravdepodobnosť downa a rázštepu menšia než pravdepodobnosť potratu po amnio, tak určite na ňu nepôjdem. Ale ak by to vyzeralo zle, tak určite pôjdem, nech viem presne na čom som a môžem sa rozhodnúť. Teraz ešte neviem, čo by som urobila, keby vyšlo nejaké postihnutie a dúfam, že sa ani nebudem musieť rozhodovať. A ešte že ma pošlú na špeciálny uktrazvuk, kde budú sledovať srdiečko bábätka, či je ok.
Ja som mala prvé dve deti do 35-tky, tú som oslávila nedávno, takže tieto veci sú pre mňa novinkou. Nechala som si to pekne vysvetliť
tak sa som pri dcérke vyzerala príšerne: opuchy , škaredá tvár +18 kg a pri synovi mi každý vravel ako žiarim, pribrala som ideálnych 13 kg, ešte v 8. mesiaci som turistikovala v Tatrách. teraz to neviem nejako posúdiť. Je mi viac zle ako pri dcére, ale menej než pri synovi. Nikdy mi nechutí sladké v prvom trimestri a mám chuť len na zeleninu, syry a mäsko, proste slané a šťavnaté veci, to je rovnaké pri všetkých troch. Ale uvidíme aký bude sen. Lebo pri dcére sa mi snívalo, že bude dievčatko a pri synovi 3 sny o chlapcovi. Tak som zvedavá 😉 nejako mám pocit, že je to asi dievčatko
teraz som mrkla na ten čínsky kalendár a oni sa mi fakt trafili aj s dcérou aj so synom a teda by malo byť tentokrát dievča ako si aj myslím 🙂

@clovek123 a to chces ist (len) koli veku na amnio? 🙂 mne pri prvom ponukli moznost ist, som povedala nie a nikto to viac neriesil