Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@lelec ty mas ale krasnu princeznicku 🙂
inak kocky dnes tu nabehol kolega lebo dalsiemu kolegovi potvrdili pohlavie babatka a zacal hned na nas ze ideme cinsky kalendar kuk, lebo im to vyslo v 6 pripadoch za sebou teraz 🙂 no a vyslo dievcatko a ja mam taky tusak, ze asi to aj tak bude ;) doteraz som vobec necitila nic ( pocitovo myslim ), ale neviem dnes som uz dost presvedcena ze to tak bude. Ze ona si my vybrala aby sme bili bandu proti ockovi baranovi 🙂 predsa len budeme silnejsie ;)
@lelec @petkovamiruska @majamat baby zas ja nemam byt po kom vacsia ved moja mamka na postavicku ako ja a to ma o par rockov viac. Zas u nas v rodine su vsetci Tak trosku hyperaktivny. Len ked si predstavim ze pred porodom som chodila tancovat aspon tri krat do tyzdna na par hodin, plavat a este aj do fitka a teraz dam jeden rychlejsi tanec a dusu idem vyplut Tak sa mi chce plakat. Ale nevadi aspon mam malych certikov co mi to vynahradia 😄
@ajana1 no tak to ti asi vela z nas zavidi hehe ale ja ti doprajem, pred otehotnenim som zacala vela robit pre svoje zdravie a postavu a naplnalo ma to a trosku som mala aj respekt pred tym ze co ak teraz otehotniem ked si idem tvrdo za svojima presne tak sa stalo 🙂 milujem moje babo viac ako svoje telo a posluzim mu nech sa citi dobre 🙂 ked uz to bude mozne snad sa nastartujem znova a rozcvicim sa 🙂
ale verejne sa priznavam ze si kontrolujem vahu,aby som priberala po tyzdnoch len to co je v norme a nie nejako rapidne 🙂 esteze mame tie vsetky tabulky :D
@nivea777 ja nechapem ako to mozete tajit pred rodinou 🙂 ved ja ked som este len ocikala prvy test a vyplakala sa od radosti s manzelom tak som oboznamila rodicov,surodencov a najlepsich kamaratov....inak sme to nepovedali nikomu tiez...teda okrem vas tu hehe...manzel mi zakazal aj sesterke sa zdoverit,ale to nevadi, ja sa tiez bojim este :/
@petkovamiruska no moja hierarchia bola trochu divna.. ako prvej som to povedala naj kamoska= je ako moja sestra.. druhy to vedel priatel.. a este 2 moje dobre kamosky.. on mi vypraval ze to nemam nikde hovorit do konca 12tt... lenze on to stihol povedat uz 6 kamosom :D rodina to nevie lebo nebudu nadseni :/
@nivea777 tak to je samozrejme ine, ak su tie vztahy trosku ine tak jasne, ze sa meni aj postupnost sa meni...bohuzial je to casto v zivote tak ze krv nespaja...
@petkovamiruska pred par dnami sa svokra vyjadrila ze drahy ma este cas na deti.. moja mama tiez ze este mame cas..ja idem na vysoku..to je dlhaa historia... nerada rozpravam podrobne o svojom sukromi verejne..
@nivea777 chapem a neries to ani tu, tiez nemam rada ked sa vsetko vytahuje,sami viete co je najlepsie urobit v tej ktorej situacii, vy poznate svojich blizkych cize vies ako zareaguju...a ja ked som skoncila strednu som si myslela ze mam tiez cas na deti a som nejako nesnazila hned otehotniet, potom sme odili do zahranicia a najprv ani len myslienka nebola a potom sme zrazu skusali 3,5 roka a nic....dieta je dar 🙂
tes sa z neho 🙂
@petkovamiruska ja sa z krpca tesim.. nech je vsetko ok.. uz by sa mohol aj hybat nech ho citim.. momentalne budem sama 3 mesiace lebo polovicka ide prec.. mal by sa vratit ked ja by som uz mala byt 21tt-22tt...a tak nech sa len vrati v poriadku a nech prinesie peniazky lebo sa nam zidu.. chceli sme stavat dom ale ked ja pojdem na RD tak nam nikto neda hypo.. este ani neviem ci budem mat narok na MD..mali sme plany ze pojdeme ku nim byvat a prerobime si izbu..ale jeho sestra sa aj s dcerou (neklapalo im to s manzelom) k nim nastahovala a 7 ludi v jednom dome by nebolo dobre..takze este ani nevieme kam pojdeme byvat
@petkovamiruska dakujem
@petkovamiruska nemate zas co. Ver tomu ze ani jedno z vas by nechcela take problemy s tvarou ako mam ja. Asi rok po porode teda ako son prestala kojit som dostala dost brutalnu rosaceu a trapim sa s nou viac menej doteraz
@petkovamiruska dufam ze to nebol nejaky brutalny pad na brusko. Ale verim tomu ze ta to vykolajilo
@petkovamiruska inak tie tabulky su aj Tak na dve veci. Tiez som myslela ze priberiem Len nejakych 12 a kde to je fakt ze dost nerealna vaha. Sice su zenske co to daju ale vacsina priberie viac. Uzivaj si tehotenstva Len nejedz za dvoch hluposti ale iba dobre veci 😉
@majamat nič si z toho nerob, nie si v tom sama. Ja mám tiež brucho ako v šiestom mesiaci. po prvom pôrode mi ostalo veľké a po druhom sa to už veru nespravilo. Stále verím, že keď raz schudnem, tak to nebude také viditeľné, ale mňa sa celé roky pýtali, či už čakáme druhé a tehotná som nebola 😉
@clovek123 kozna choroba. Bola som cela spuchnuta jak ropucha brala antibiotika a este stale mam cervene flaky po tvari ale uz ma aspon nepali ksicht a viac menej uz to mam relativne zahojene. Ale trapila som sa viac ako rok. A najhorsie ze kym som brala antibiotika Tak som nemohla otehotniet a to mi chceli zas nasadit kuru pred dvoma mesiacmi. Ale co je najhorsie ze sa to moze komukolkvek stat a nevedia co je spustac

@petkovamiruska presne čo by ssom.zato dala heh