icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

clovek123
11. aug 2016

Baby lucim sa prajem dobru noc

majamat
Autor odpoveď zmazal
petkovamiruska
11. aug 2016

@majamat po porode budeme motivacne chudnut vsetky spolu ❤ ja uz tiez idem spinkat 😉 dobruuuuu

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
nivea777
12. aug 2016

ja sa radsej nefotim :D lebo by som plakala

14nunu10
12. aug 2016

Dobre ranko kocky,všetky ste krásne 📢📣🔊počujete?kilá budeme riešiť po pôrode,zalozime skupinku "po pôrode zo slonice opäť k stihlosti" 😁lebo ja plánujem po pôrode chodiť do fitka mám to v jednej bytovke teraz chodí mm potom budeme na striedačku ...bude to boj ale dokázala som raz zhodiť 42 kg tak to dokážem až teraz ...aaale to ma čas 😎😎😎
Idem ja na trznicu vykúpiť ovocie a zeleninu,cestou porozmýšľať čo budem variť ..😍

lelec
12. aug 2016

@14nunu10 dobre ranko, presne aj keď mám depky už teraz chudnutie sa musí odsunúť nabok a hlavne že sme zdravé netreba byť štíhle za každú cenu. Ja som nakúpila včera na raňajky cajik leros tehotenský milujem ho k tomu rozok a rybaciu nátierku moja family sa zabíja za ňu a na obed pečiem masko spolu s kyslou kapustou a knedľu alebo segedin plus zeleninovú polievku dobrú chut

14nunu10
12. aug 2016

@lelec ďakujem za inšpirácie,dala by som si červenú kapustu na karameli,k tomu nejaké masko a knedlu..😋😋😋😋a polievku rozmýšľam paradajkovu so strúhaným syrom a pismenkami,deti to zboznuju😍a drahý je do večera v robote takže jemu nič 😁😁😁😁😝😝

14nunu10
12. aug 2016

@lelec tebe tie tt utekajú počúvaj 😍😍😍😍😍😍😍supeeeer

clovek123
12. aug 2016

@14nunu10 ty si strasna optimyska ty dokazes dat ludom len cez pismenka kopu energie to sa mi na tebe paci

lelec
12. aug 2016

@14nunu10 utekajú utekajú keď sa mi zmenil.ten termín pôrodu tak šup a zalaca som 13 tt ani sa nenazdam a je tu februar

ajana1
12. aug 2016

@petkovamiruska a aka si vysoka lebo 48 kg je dost malo. Ja teraz vazim 57 aj s mojimi dvoma kilami co som uz pribrala a meriam 167 cm. moje uplne ze minimum pod ktore nikdy nechcem klesnut je 51 kg lebo to uz mozes vsetky kosti pocut ako chodim

ajana1
12. aug 2016

@lelec @14nunu10 @majamat baby nerobte mi chute. Ja by som si tak dala nejake poriadne slovenske jedlo ale kto to len bude varit? Lebo fakt sa mi nechce babrat s knedlou po veceroch led som rada ze zijem

lelec
12. aug 2016

@ajana1 no ja už teraz knedľu ale nemusím máme tu jednu pani co denno denne robí a predáva domáce knedle čerstvé takze kupim od nej a mám ušetrený robotu inak by som si musela robiť lebo hentie umeliny čo predávajú v kauflande okolo knedľu neslo

lelec
12. aug 2016

@ajana1 malo tam.byt z už doma nerobím

castor
12. aug 2016

tak mňa mrzí len to, že som nestihla medzi týmito dvoma tehotenstvami schudnúť aspoň na 70 kg ☹ no ale nič sa nedá robiť. Momentálne si so mnou telo robí čo chce. Ak nedostane každé 2 max 3 hodiny jesť, je mi príšerne zle. Ale zase na druhej strane som nič nepribrala, lebo porcie sú malé a nechutí mi sladké.
Inak baby, tento týždeň je mi tak strašne, celodenná nevoľnosť. Pozerala som do kalendára, že ako som to mala pri synovi a tam mi to vrcholilo v 10tt. Dodnes mám v živej pamäti, ako mi študenti prezentovali práce a ja som rozmýšľala, že aký to bude trapas ak teraz vyletím z učebne ako strela a poutekám na záchod. Ale potom sa to už začalo zlepšovať, tak dúfam, že aj toto je už vrchol a bude lepšie.

ajana1
12. aug 2016

@lelec my inak tiez vela veci doma robime ale nakolko sme skoro stale prec nemam tolko casu vyvarat takze varim iba jedla co zmaknem Max do 30 minut. A niekedy mi je aj to vela. 😄

lelec
12. aug 2016

@castor koľko meria a vazis?

castor
12. aug 2016

@lelec mám 160 cm a vážila som celé roky 59-62 kg, čo bolo super. Ale v prvom tehu som nabrala 18 kg a až po nástupe do práce sa mi podarilo zhodiť na 70, kedy som znova otehotnela. Tentokrát som pribrala 13 kg, po pôrode som mala 73, ale zase som sa vypapkala na 78 😖 v júni som sa pustila opäť do chudnutia a dala som to na 75 keď som opäť otehotnela. Tak sa bojím, koľko teraz priberiem a ako sa mi to podarí zhodiť. momentálne mám 76 kg.

14nunu10
12. aug 2016

@clovek123 musíme pozitívne myslieť a byť zdravé aj naše bábätká,ostatné sa už nejak urobí veď prežívame najkrajšie obdobie ženy 😍😍

14nunu10
12. aug 2016

@lelec no veď to áno,uleti to,príde september škola,potom mám narodky v októbri,v decembri vianoce bude to trochu smutné obdobie keďže ocino bude mať výročie smrti 😩a potom už bude nový rok a cobydup budeme mať voňavé uzlicky v rukách 😍😍😍

14nunu10
12. aug 2016

@ajana1 no ono je to trochu náročnejšie na pripravu ale zas nemožné 😁

14nunu10
12. aug 2016

@castor ja 78 kg ale výšku 177 cm ..tiež keby som otehotnela pred rokom keď som mala 57 kg bolo by super ale čo už ..po pôrode budeme bojovať aspoň na 60 kg

monilik
12. aug 2016

Mňa zas trápi že chudnem...som sa dnes zas vazila a mám o tri kila menej ako v juni keď som otehotnela...nechutí mi jesť a keď aj jem aj tak mám stále prázdny žalúdok.chuti mi len ovocie.este je jedno vysvetlenie že je to tým že som prestala cvičiť a svaly sa mi menia na tuk...len dúfam že ma mimco všetko čo potrebuje.

14nunu10
12. aug 2016

@monilik neboj to sa zmení,a budeš priberat a určite ma babo všetko čo potrebuje to je isté 😉

petkovamiruska
12. aug 2016

@ajana1 no ja mam len 158 cize to nebolo zle....cizila som sa dokonale naozaj hehe...ale kg sa nabalovali a nabalovali a prebrala som sa neskoro, ked som samu seba nemala rada...ale teraz to je jedno...zistila som ze pevnu volu mam a verim
, ze ju vytiahnem znova ked budem moct 😉

petkovamiruska
12. aug 2016

@ajana1 ja som robila knedlu v nedelu 😉 tu tiez nekupis...a vcera vyprazany syr haha...zdravo sa stravujem naozaj...

petkovamiruska
12. aug 2016

@castor ser nato...ako napisala
@14nunu10 budeme chudnut spolu a spolu sa motivovat...ja to nechcem zarieknut, ale bolo mi presne ako tebe, ak som sa nestihla najest hned ako som zacala hladnut bolo mi tak zle ze som kolabovala a od zaludka ani nevravim...teraz akosi od stredy mi hlad nevadi...bola by som rada kebyze to mozem brat ako znamenie toho ze tie nevolnosti pominuli ❤

ajana1
12. aug 2016

@petkovamiruska ja som mala vcera vyprazany karfiol normalne som nan brutalnu chut dostala co ja vyprazane moc nemusim ;) Som si pri tom aj dobre zanadavala a vyprazane sa zas najblizsieho pol roka nekona