Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@majamat po porode budeme motivacne chudnut vsetky spolu ❤ ja uz tiez idem spinkat 😉 dobruuuuu
ja sa radsej nefotim :D lebo by som plakala
Dobre ranko kocky,všetky ste krásne 📢📣🔊počujete?kilá budeme riešiť po pôrode,zalozime skupinku "po pôrode zo slonice opäť k stihlosti" 😁lebo ja plánujem po pôrode chodiť do fitka mám to v jednej bytovke teraz chodí mm potom budeme na striedačku ...bude to boj ale dokázala som raz zhodiť 42 kg tak to dokážem až teraz ...aaale to ma čas 😎😎😎
Idem ja na trznicu vykúpiť ovocie a zeleninu,cestou porozmýšľať čo budem variť ..😍
@14nunu10 dobre ranko, presne aj keď mám depky už teraz chudnutie sa musí odsunúť nabok a hlavne že sme zdravé netreba byť štíhle za každú cenu. Ja som nakúpila včera na raňajky cajik leros tehotenský milujem ho k tomu rozok a rybaciu nátierku moja family sa zabíja za ňu a na obed pečiem masko spolu s kyslou kapustou a knedľu alebo segedin plus zeleninovú polievku dobrú chut
@petkovamiruska a aka si vysoka lebo 48 kg je dost malo. Ja teraz vazim 57 aj s mojimi dvoma kilami co som uz pribrala a meriam 167 cm. moje uplne ze minimum pod ktore nikdy nechcem klesnut je 51 kg lebo to uz mozes vsetky kosti pocut ako chodim
tak mňa mrzí len to, že som nestihla medzi týmito dvoma tehotenstvami schudnúť aspoň na 70 kg ☹ no ale nič sa nedá robiť. Momentálne si so mnou telo robí čo chce. Ak nedostane každé 2 max 3 hodiny jesť, je mi príšerne zle. Ale zase na druhej strane som nič nepribrala, lebo porcie sú malé a nechutí mi sladké.
Inak baby, tento týždeň je mi tak strašne, celodenná nevoľnosť. Pozerala som do kalendára, že ako som to mala pri synovi a tam mi to vrcholilo v 10tt. Dodnes mám v živej pamäti, ako mi študenti prezentovali práce a ja som rozmýšľala, že aký to bude trapas ak teraz vyletím z učebne ako strela a poutekám na záchod. Ale potom sa to už začalo zlepšovať, tak dúfam, že aj toto je už vrchol a bude lepšie.
@lelec mám 160 cm a vážila som celé roky 59-62 kg, čo bolo super. Ale v prvom tehu som nabrala 18 kg a až po nástupe do práce sa mi podarilo zhodiť na 70, kedy som znova otehotnela. Tentokrát som pribrala 13 kg, po pôrode som mala 73, ale zase som sa vypapkala na 78 😖 v júni som sa pustila opäť do chudnutia a dala som to na 75 keď som opäť otehotnela. Tak sa bojím, koľko teraz priberiem a ako sa mi to podarí zhodiť. momentálne mám 76 kg.
Mňa zas trápi že chudnem...som sa dnes zas vazila a mám o tri kila menej ako v juni keď som otehotnela...nechutí mi jesť a keď aj jem aj tak mám stále prázdny žalúdok.chuti mi len ovocie.este je jedno vysvetlenie že je to tým že som prestala cvičiť a svaly sa mi menia na tuk...len dúfam že ma mimco všetko čo potrebuje.
@ajana1 no ja mam len 158 cize to nebolo zle....cizila som sa dokonale naozaj hehe...ale kg sa nabalovali a nabalovali a prebrala som sa neskoro, ked som samu seba nemala rada...ale teraz to je jedno...zistila som ze pevnu volu mam a verim
, ze ju vytiahnem znova ked budem moct 😉
@ajana1 ja som robila knedlu v nedelu 😉 tu tiez nekupis...a vcera vyprazany syr haha...zdravo sa stravujem naozaj...
@castor ser nato...ako napisala
@14nunu10 budeme chudnut spolu a spolu sa motivovat...ja to nechcem zarieknut, ale bolo mi presne ako tebe, ak som sa nestihla najest hned ako som zacala hladnut bolo mi tak zle ze som kolabovala a od zaludka ani nevravim...teraz akosi od stredy mi hlad nevadi...bola by som rada kebyze to mozem brat ako znamenie toho ze tie nevolnosti pominuli ❤
@petkovamiruska ja som mala vcera vyprazany karfiol normalne som nan brutalnu chut dostala co ja vyprazane moc nemusim ;) Som si pri tom aj dobre zanadavala a vyprazane sa zas najblizsieho pol roka nekona

Baby lucim sa prajem dobru noc