Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
Baby ja mám dilemu...mám najlepšiu kamošku ktorá potratila bola na kyrete a snaží sa o prve babo a ja teraz neviem ako a či vôbec jej mám povedať o tom našom...pôvodne som chcela počkať kým sa aj jej podarí aby som ju nedeptala že ja uz tretie a ona nič len sa obávam či sa nenahneva keď sa to dozvie posledná resp.nahodou od niekoho iného bo moja mama keď to vie tak to rovno do rozhlasu sme mohli vyhlásiť... poraďte.
Ahojte, vsetkym vam/nam gratulujem 🙂 Ja mam tiez termin marec 2017 a chcela by som sa spytat, ci mate doma niektora maleho krpca, ktoreho este dost casto zdvihate atd. Moja mala mala iba minuly tyzden rok a momentalne ma obdobie, ze by bola najradsej zavesena iba na mne a to takmer nonstop. A ja sa bojim, aby som tym natahovanim neublizila babatku, ktore cakame. Adelke nestaci, ked si k nej cupnem , sadnem na zem a dam si ju na kolena. Nie je kludna, kym ju nenosim. ☹ Nechcem ju trapit, preto ju vzdy zdvihnem. Ale bojim sa, ci bude druhe babo v poriadku. Dakujem
@castor tak to niesom sama ja som vysoká 160 cm a mala som vždy 58 kg no v poslednej práci sa mi nedarilo a bola som pod stresom a pribrala na 66 vtedy som otehotnela a pribrala 20 kg no do 9 mesiacov dcérky om schudla na 65 ale keďže som dokončoval výšku tak zase stres a bez pohybu pribrala som na 68 no za ďalší rok keď som statnicovala som mala na promócie 75 kg celý rok som si to stále drzala a nevedela som schudnúť nakoniec sa podarilo na 70 kg cvičením trávu om nespravila no tak som si myslela že to pôjde pekne dolu ale zostala om vyše mesiaca nehybna mam problemy s platnickdnmi som zistila a tak som pribrala na 73 kg to mám teraz a otehotnela som tak neviem čo bude ďalej. Bojím a a manm hrozne depky že budem ako slonisko keď pôjdem rodit
@monilik povedz jej to hlavne citlivo a narovinu. My sme boli po nasom 1.neuspesnom pokuse na IUI a vtedy sme sa na oslave dozvedeli od naj kamosov z partie, ze cakaju obidva pary deti. Oznamili nam to ako super novinku a ja som sa z toho spamatavala dalsi mesiac. Nie zeby som sa s nimi netesila ale zamrzel nas obidvoch sposob akym to oznamili. Mala som im to aj za zle..takze pozor ako jej to povies, podla mna by si mala byt uprimna a povedat aj o svojich obavach a hlavne medzi 4 ocami. Kolegyna si myslela tiez,ze je tehu a ked jej dosla mrcha tak hned sa mi vyliala,ze sa tak bala ze ako mi to povie. Ked ta ma rada, tak sa bude s tebou tesit aj cez jej bolest. Ale nebud prekvapena ked sa ti mozno zacne vyhybat.Proste je to tak citliva tema, ze jej to ani nemozes mat za zle. V takych situaciach clovek reaguje velmi impulzivne ale ked je to dobra kamoska,tak sa s tym zmieri a bude vam priat. drzim prsty
Zeny neviem ako to je možné ale. Mne chtia samé nezdav jedlá to čo milujem a doma navarim mi nechutí a nemôže m cítiť zemiakove. Placky a fašírky až husiu kožu mam keď to píšem varila som sviečkovú a naložila om si a obed a hádajte kde skončil no také nezdravé hnusné jedlá mi chutia čo om.moc nemusela predtým ako napríklad kebab a mc donald síce pizza mi nechutí vôbec Le vypraz.syr a samé mastné jedlá ko cigánska nechapem vôbec jedine na čom som závislá sú jablká rajčiny vraciam papriku tak isto som zúfalá ved toto je hrozne nechapem tie chute doteaz som milovala sladké teraz nemusím a napríklad chutil mi vždy perkelt a teraz sa dovraciam a hlavne kuracie mäso fuj normalne sa zastrelim všetko čo navarim má napína asi prestanem variť hehpri prvej dcerke som nemohla pečené kura a milovala som granatirsky pochod tera jedine čo zjm je kyslá kapusta a knedľa. Polievky
@monilik ja som ndala too isté povedala som to kamoske ta mala za sebou tri potraty ale bola to moja kamoška. Tešila sa so mnou a privielo ju to a iné myšlienky snažili a a otehotnela taktiež a ešte a mi stalo že mi moja kamoška suseda povedala že je tehu a ja som jej to tajila a potom som sa. Priznala a tak ssme spolu ssa teili a zrazu potratila v 11 tt a yeraz mi je to také hlúpe no čo život ide ďalej
@monilik ja som bola v skoro rovnakej situacii lenza ja som bola ta co vtedy potratila.
@14nunu10
@ajana1
@hateria
@lelec
@kormelia11
@petkovamiruska ďakujem za odpovede baby.ja verím že sa bude tešiť lenže nechcem aby sa vnutorne zozierala a presne nechcem aby prerušila kontakty.zijeme ďaleko od seba takže osobne jej to nemôžem povedať iba napísať alebo zavolať...no a ďalšia vec je že ona vie že sme chceli tretie ale ani raz sa ma nespytala ako sme na tom takže mozno to ani nechce počuť že by sa nám podarilo...im sa zatiaľ nepodarilo a ja fakt neviem čo robiť.asi počkám kým sa sama opýta.
@petkovamiruska tak to je aka sila ked si ludia este aj to zavidia ze niekdo caka dieta to je hrozne
@katkaos tu si prečítaj http://spuntik.zoznam.sk/cl/1000761/1476969/Neb...
@clovek123 skoda, ze to nie je uavreta skupina...dalo by sa popisat viac...
@petkovamiruska preto som sa hned pytala, ci je nejaka sukromka 🙂))))
Ta sukromka by sa hodila
Tak zalozme 😀

@ajana1 tak to keby som ja zjedla tak ma do vecera boli zaludok