icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

monilik
14. aug 2016

@monilik žeby som to vyskúšala??? Pre tu srandu 😀 už aj sódu som skúšala 😀😀😀 michichi

nivea777
14. aug 2016

@monilik ja mam chut na sladke ale tam to konci lebo mi je potom zle..slane jedla lubim od malicka,vzdy som poriadne solila

monilik
14. aug 2016

@majamat aha sama sebe odpovedám 😀

monilik
14. aug 2016

@nivea777 ja tiež dosť solim...asi až moc 😅

majamat
Autor odpoveď zmazal
monilik
14. aug 2016

@majamat 😀😁😂 tak to je super spoľahlivé 😀 idem hľadať šnúrku a dám vedieť čo ťa obrúčka 😀

majamat
Autor odpoveď zmazal
monilik
14. aug 2016

@majamat no to s tou obruckou je veeelmi sokantne 😱 správa sa ako v magnetickom poli 😱 😵 llen ten výsledok netuším bo chvíľu sa krútila a potom sa hybala zboka na bok... 😝

majamat
Autor odpoveď zmazal
nivea777
14. aug 2016

@monilik dvojicky :D

monilik
14. aug 2016

@nivea777 no výborne 😀 už druhýkrát...aj indianska predpoveď tak dopadla.ale žeby bol doky slepý???

nivea777
14. aug 2016

@monilik mozno sa este objavi dalsi cloviecik :P

monilik
14. aug 2016

@nivea777 nie nie to je nemožné 🙂

maskaa
15. aug 2016

@monilik ahoj, ja by som tiez bola rada, keby ste ma prijali do sukromky 🙂 dakujem

lissiak
Autor odpoveď zmazal
lissiak
Autor odpoveď zmazal
khykha
15. aug 2016

ahojte, rada by som sa k vam pridala...ak sa da tak aj do sukromky.dakujem 🙂

trdielko149
15. aug 2016

Ahojte poprosila by som vás do súkromky 🙂 dnes mi lekár potvrdil 9. týždeň 🙂 Ďakujeeeem!

trdielko149
15. aug 2016

@monilik
Niekde si ma oznacila a nevie mi to otvorit ani cez app ani cez prehliadac v mobile ani cez notebook co si chcela??

monilik
15. aug 2016

@trdielko149 🙂 musíš ísť do IP a kliknúť si na link k súkromke potom ťa to tam hodí 😉

kvetoslava78
Autor odpoveď zmazal
katana11
16. aug 2016

poprosím pridať do sukromnej. Chceme sa pridať do marcoviek

ivana9191
16. aug 2016

môžem aj ja poprosiť o pridanie do súkromnej? TP zatiaľ 12.3.2017. ďakujem 🙂

et
18. aug 2016

@monilik, mozes aj mna pridat do sukromky, prosim?Podla vsetkeho koncim 9 tyzden🙂 Dakujem.

dominini
22. aug 2016

baby prepacte ze pisem sem, ale chcem sa spyytaat ci niektorej zistili v skorom stadiu tehotenstva vysoku funkciu stitnej zlazy, alebo otehotnela s tymto problemom ☹ je tu taka? chcela by som sa nieco opytat....

majamat
Autor odpoveď zmazal
dominini
22. aug 2016

@majamat ja som ostala tehotna som momentalne v 5 tt, doteraz som brala tabletky na autoimunne ochorenie, a dnes som isla k lekarke ze.mam zhrubnuty krk a tak povedaala ze to vyzera na zvysenu funkciu . Tak som chcela vediet ci to nemoze poskodit podik ☹

14nunu10
22. aug 2016

@dominini kamosku s tym mám ,objednala sa na endokrinologiu,a asi nasadia tbl,vyšla ti vyššie? To tehulky občas mávajú,neboj nič

14nunu10
22. aug 2016

@dominini aj ja mám taký krk ale výsledky vždy v poriadku....s tym krkom to máme rodove s mamou

majamat
22. aug 2016

@dominini neboj, zeny so zmenenou funkciou stit zlazy su sledovane endokrinologom a dokonca ani necakaju tolko na vysetrenie. su uprednostnovane, lebo ich treba nadstavit na liecbu. lieky na to su, neviem, ci sa mozu v tehu, ale vsak dr. ti povie, co s tym.