Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
myslite,ze mozem jest zapekacku do ktorej dava sunka,syr,sampiony a tatarsku? Je to sukromna predajna,kde majitelka robi sama a je to v sirokom okoli najlepsia zapekacka
@ajana1 akože načo? Bola som u dr. prvý krát v 6tt, potvrdil tehotenstvo aj bijúce srdiečko a objednal mal, keď budem v 11tt + 1 deň a ked bude všetko ok, vystaví knižku. Vlastne idem k nemu po piatich týždňoch a už sa neviem dočkať, kedy mi povie, že je všetko ok a bábo rastie. Potom tuším až v 16tt.
A samozrejme, že manželovi to nevadí...to vyšetrenie. Chcela som len vedieť či s tým lekár nemá problém, či je to normálne že už tak skoro by išiel so mnou. Ked už bude sono robiť zvonka..po brušku, to jasné že tam so mnou bude, len či to býva zvykom aj takto na začiatku..
Ahojte, môžem sa pridať k Vám? Termín mám 20.3. 🙂
@trdielko149 ahoj, moja, kde sme sa to zas stretli? 😉
@nivea777 ja si myslim ze ano 🙂
@nimika jeeee! Ja mam tiež termín 20.3. 😊
@trdielko149 toto je pecka, teda 🙂 Livka, veľmi budem na Teba myslieť, s týmto termínom určite nezabudnem, budem sa modliť aj za Vaše maličké.
@majamat ano protilatky to su bola som na odbery teraz tak uvidim ake vysledky budu ci su hormony este ok s dcerkou tiez chodis so stitnou?ak smiem vediet aku ma vysku moja je tiez sledovana je nizka a chuda
@majamat aj ten prvy screening ti robil zospodu? akoze ja sa k nasmu lekarovi velmi tesim,je dokonaly profesional...nerada sa tam roztahujem,ale neberiem to tak tragicky lebo do par sekud vnimam len ten monitor a uz sa vytesujem 🙂 , ale asi by mi bolo tiez prijemnejsie cez brusko...tuku tam mam ale aj ja neurekom :D uz som sa chcela spytat kde ste zmizli...nikto nic nepise
@petkovamiruska mne dnes robil aj zo spodu aj cez brucho
@petkovamiruska ja nie... teda neviem aky mas s nim vztah... ale ja som nazoru ze to patri mne a muzovi... brachovi som ukazala len fotku....
@kacenka_1 hm, ja to tak dramaticky nevidim, cela rodina je od nas 1400km a tesim sa ked su tu...ak by mi robil ultrazvuk cez brusko nevidim v tom problem, aby videl aj on srdiecko...ale asi budem jedina komu nieco take napadlo 😉 podla mna by ani sam nesiel 😐
@petkovamiruska neboj Nie si ta jedina. Led som chodila na sono do nemocnice Tak tam chodili cele rodiny na sono asi aj tety a ujovia. Niekedy tam bolo aj zo 8 ludi nasackovanycn 😉
@ajana1 tak toto by som nedala...ale ked bude tu a pojdeme na velke vysetrenie a on sa naozaj velmi uprimne tesi s nami tak ja by som mu dopriala, no najprv sa musim poradit s mm a potom sa ho spytat ci vobec chce nieco take absolvovat...v
On uz videl video co sme natacali ❤❤❤
@petkovamiruska zas jasne ze netreba ist do extremov 😉 My napriklad vzdy berieme aj synceka s nami a zapajame ho aby to neprislo ako sok ze zrazu mame babatko
@petkovamiruska aj mne robil 3 krat sono ale zatial len zo spodu

@dominini
@majamat ja som tiez sledovana kvoli uzlikom so stitnou hormony som mala stale ok ale teraz mi zacali stupat protilatky no lieky nemam nedavaju sa pri vyssom Atg uz lieky neviete mi povedat