Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@majamat moja je mi luto ze mas s dcerkou taketo trapenia kvoli stitnej ☹ u deticiek je to najhorsie lebo telo sa vyvija hormonalny system sa nastavuje kolise snazi sa rozbehnúť tak lekari ťažko niečo zmozu.u nas v rodine maju vsetky zeny problemy so stitnou.mama ma zvýšenú funkciu a prva doktorka jej zle nastavila lieky tak vtedy jej vlasy vypadavali srdce jej busilo zle jej bolo ☹ potom isla k druhej a ta super dnes mama neberie ziadne lieky sa jej to upravilo po tej liečbe co mala.chodi len na kontroly.a babka s tetami maju zníženú...
Ahojte baby, chcela by som sa spytat, ci sa niektora chystate na TRISOMY Test. Dakujem 🙂
@katkaos zrejme ja nakolko mi pred rokom zomrel syn ... a pride mi to menej invazivne ako amniocenteza ... ale najskor absolvujem 3D sono u Grochala v Martine, ktory je špička v jeho odbore v diagnostike plodu samozrejme tripple testy ale na tie sa nespolieham nakolko pri synovi som ich mala ukazkove lenze syn mal ojedinele ochorenie - Potterovej syndrom na ktory sa testy neviazu ...
@trdielko149 nasla som cenu 350 eur..je to normalna cena alebo prehnana?
@trdielko149 nevieš, koľko dopredu sa treba objednať k Mudr. Grochalovi? Tiež by som tam chcela ísť okolo 20 tt alebo ako mi to odporučí môj doktor.
@nivea777 zial normalna ..a u koho si to nasla? lebo Doc. Ondrejčák v Železničnej nemocnici v BA robi trisomy test tuším za 480 eur (minuly rok tam bola takáto cena)
@nimika ja som tam bola s Maxikom v 20 tt,27tt a 33tt a vzdy do tyzdna, ale ja som bola uprednostnena kvoli diagnozam ale co ja viem tak za 2-3 tyzdne ta vezme ... uvidim ako mna teraz zoberie,utorok mam u mojho lekara sono, ak sa mu nieco nebude pacit idem okamzite Grochalovi ... verim vsak ze tentokrat cakame zdrave babatko a bude zit .. a bude stacit sono v 20 tyzdni ..
@trdielko149 mňa prvýkrát zobral tiež expresne kvôli zlým tripple testom a bola som už 22, či 23 tt, ale druhýkrát som sa objednávala mesiac dopredu, aby som bola v 30 tt a bolo to skoro, mala som na výber celý týždeň aj čas, kedy som chcela, ale to už sú skoro 4 roky, preto sa pýtam.
@trdielko149 gyn-fiv bratislava,zahradnicka ulica.. pozerala som len orientacne.. som z blizkosti NR.. na MK nemam prave bydlisko,nechcela som aby ma niekto zo znamych nasiel..pokial nebudem aspon po 12tt.. ja som tiez rozmyslala nad Grochalom..len u mna je problem,ze cez tyzden nie je skym kedze moj otec aj otcim robia a otec dietata je do decembra prec..isiel nieco zarobit aby sme sa mali lepsie.. v 11+4 tusim idem na sono k lekarovi,odbery krvi asi aj vazenie a tak..netusim co sa robi.toto je moje prve milovane babatko
@trdielko149 ako pozeram maju aj v nr gyn-fiv tak by si mohla aj tam ist..nie som veru..
@trdielko149 nie, aj tú už máme? 🙂 ako sa tam dostanem?
@trdielko149 sorry ja som myslela ze toto je aprilova skupina lebo pisem aj tam kedze tp mam zatial 31.3 podla ms..v tej marcovej sukromnej som.. nechcela som ta oklamat
@trdielko149 v tej skupine si aj ty pridana..vidim ta tam
@nivea777 ja vieeem 😅😂😅
Ahoj,mohla by som byt pridaná do súkromnej diskusie???Termín pôrodu marec 2017...dakujem 🙂
TP 20.marec 2017 , aj ja chcem zdielať s vami infosky 😂
Ahoj, mohla by som aj poprosiť do súkromnej skupiny? ďakujem 🙂
Skusim poprosit aj ja do sukromnej skupiny. TP 15.3. Vopred velka vdaka
Ahojte dievcata 🙂 poprosim pridat do sukromky..dnes potvrdeny 13 tt a TP 12.3....dakujeeem
@blanch12 aj ja mam 12.3 ❤
Ahojte aj ja by som chcela do súkromnej skupiny. Ďakujem

kuk http://www.funradio.sk/clanok/34313-foto-ako-vz...