Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
Pozdravujem aj ja vsetkych 😀 termin mam 4.3, aj ked povodne bol 11.3 ale drobcek ma uz 7,3 cm tak sa vsetko o tyzden posunulo ☺ nase prve 😙
Ahojte ja mam termin 20.🙂 ake vysetrenia ste uz absolvovali?
Ahojte, som 13. tt. Poprosim pridat do súkromnej skupiny. Dakujem
@miskakolacikova mam za sebou krvne testy, skrining a 14.idem na krv na tripple testy
@monilik tripple sa hradia zvlast? Alebo je to automaticke? Ja som bola na krv a budu mi robit NT ultrazvuk...
@miskakolacikova tripple sa robia vsetkym teda ak niekto neodmietne...plati sa za trisomy test
@majamat to Nie je ale je presnejsi ako triple a robia sa presne tie istie rozbory s odstupom par tyzdnov. Nasla som aj zaujimavy artikel kde sa triple testy odpucaju iba nebola spravena diagnostics medzi 11 a 14 tyzdnom. Takze to asi skor vyzera ze zvyk je zelezna kosela http://prenatalnecentrum.sk/?menu=odborne&menu2...
Ahojte,pridavam sa,termin mam 17.3.2017,doma mam tri deti,dve dievcata a chlapca,v nebi jedneho anjelika,je tu nejaka viac ako dvojrodicka?
Ahojte, rada by som požiadala o vstup do súkromnej skupiny. Dakujem
ahojte, tak ja mám tiež termín 16.03. dneska som v 13tt a brali mi krv na trisomy test, tak do 5 pracovných dní zistíme či je všetko ok. naše prvé bábo 🙂
Ahojte baby ... som 12 tyzden...doteraz som sa bala to nejak riesit na istotu takze sme sa tesili potichu ... najvecsi stres opadol ... napriek tomu ze som nemala dovody na zvysenu obavu - poznate to urcite mnohe ... mala som velky stres ... potom to zaslo do bodu ze sa mi takmer kazdu noc snivali nejake desivosti o potrate alebo problemoch ... potom sa mi vkuse snivalo o krvi ... tyzden pred poslednou kontrolou sa mi zvecsilo brusko (pre okolie bezne nezbadatelne,ani obtiahnute moc nenosim 😀 pre mna s priatelom vsak viditelne az az oproti mojmu povodnemu obratenemu lavoru 😊 - to ma upokojilo ze "rastie predsa tak musi to byt ok" .... v stredu sme boli u doktora - vsetko ok - dost som sa upokojila ☺ "najhorsie za nami"... mozem poprosit o pridanie do sukromnej skupiny ? ☺ ...
A gratulujem nam vsetkym ☺ ... termin mam predbezne 18.3.2017

Ahojte baby😊TP mame 2.3 a tiez by som rada do sukromnej skupiny,ak je to mozne😉Dakujem pekne