Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
Ahojte taktiež by som sa chcela k vám pridať do skupiny 🙂 Termín mám 21.3.2017. Vopred ďakujem pekne.
Ahojte 🙂 mam termin ku koncu marca a rada by som sla k vam do skupinky ;)
Ahojte, moj TP je 25.3 poprosim o pridanie do sukromneho chatu.dakujeem 🙂
ahojte...mozes sa k vam pridam? tp mam 23.3. 🙂
Ahojte...my máme termín 12.3.2017 a tiež by som vás poprosila o pridanie do skupiny,ďakujem 😃
ahojte maminy,
predavam kočík Peg-perego pliko switch easy drive 2011
Kočík je po troch deťoch. používanie je vidieť na podvozku - ak kúpite z druhej ruky zasa iný, ešte stále sa to vyplatí.
Vanička aj autosedačka nemajú výrazné poškodenia, sem - tam trčí nejaká nitka. z Vaničky sa dá všetko zvliecť a vyprať.
Na športovej časti sú kozmetické chyby - ako zašitá časť striešky na konci, kde sú tie oblúky,ktoré sa predrali až von, ale zašitím to zasa bude ako nové. Taktiež sa dá celá vyprať.
Taška grátis, tiež treba prešiť zips.
pri možnom záujme nafotím všetko detailnejšie.
cena je dohodou
Ahojte mam otazku som 17+0 a od rana ma boli vo vagine take ze jak keby tam nieco tlacilo myslite ze bu som mala ist k lekarovi
@monso2107 ja som na tom podobne, ked viac chodim tak ma az tahaju slabiny je to neprijemne..vecer mam potom pocit, akoby som tam dole bola cela opuchnuta..ale je to len pocit
ahojte. Ja mam termin 28.3.2017. Ak sa dá pridajte ma k Vam do skupiny🙂 Dakujem
@moncici7777 ahoj,poslala som ti pozvanku do skupinky len neviem ci ti pride bo teraz cosi menili v nastaveniach a hapruje to...ale ratame s tebou 😉

ahojte,prosim tiez o pridanie, termin mam zaciatkom marca 🙂 dakujem