Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@monilik pozvanie prišlo, ďakujem, teším sa 🙂 Som tam 🙂
@monilik vedela som že zapadnem 🙂
@moncici7777 🙂 uz nas je 5 Monik 😀 zatial 2 cakaju chlapcov... 🙂
@monilik ja zatiaľ neviem čo to bude, podľa bruška vraj chlapec, ale ja sa toho nedržím 🙂 som 16+3 t.
V pondelok som bola na odber AFP verím, že bude dobre 🙂 Prežívali ste aj vy menšie stresy, obavy?🙂
@moncici7777 obavy su vzdy...ale veríme ze vsetko dobre dopadne.ja idem 19. na druhy skrining... 🙂
nevedela som, že sa robí aj druhý. To u každej?
Zdravím, prosím pridať do skupiny, ďakujeem 🙂
@moncici7777 ano v kazdom trimestri sa robi jeden velky ultrazvuk alias skrining 🙂
@monilik jaaaj cize to uz nebude odber krvi ale ultrrazvuk. To aspon uvidim mimiho 🙂
@clovek123 ja som to inak nevedela ale pýtala som sa sestričky a ona mi povedala ze na každej poradni pozrie dr a to je super jednak pre neho a určite aj pre nás ze môžme vidieť babo ako mesiac čo mesiac rastie 😁chvalabohu ze som pred tehu prešla k tomuto dr dovtedy som mala doktorku a ta mala iba kufrikovy utz a ten použila iba raz aby potvrdila tehu a potom v 10-20-30 tt posielala na utz do príslušnej porodnice čo trebalo cestovať a bolo to naprd...
@moncici7777 v 11.tt ti nerobili velky ultrazvuk??? zistovala sa nosova kosticka a sijove prejasnenie...
baby ale zasa netrba sa plasit ani taky castz ultrayvuk nieje najlepsi, stacin menej a hl v niektore specialne tyzdne ako napr na zaciatku , v tom12.20 potom su uz dolezite v 30 prietoky placenta a samozrejme merat krcok,ale do toho 20 ak je vetko ok netreba nic prehanat, nase mamy ani UTZ nemali a vynosili,,vd dr to maju pod kontrolou a vedia co treba
@monilik mne anpr teiz nemerali kosticku,len to sijove prejasnenie, tusim v Rakuskus a ani ta kosticka nemeria,na to je uz potom morfolog sono, ono keby bolo sijove prejasnenie zle ,tak sa uz podrobnejsie vysetruje,ak je ok , netreba,,, v Rakusku sa napr nerobia tie testy triple,lebo tie tiez dost su nepresne.

@moncici7777 @monilik robíme nábor na Moniky? 😀