Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
ahojte baby nie som síice Monika ale snad by som mohla k vám do skupiny hmmm???
ja idem tiež rodit v marci 23 a asi uz niekedy otravujem ludi myslím netehotnych okolo mňa s kecami tak by som rada s niekym kto ma také iste stasticko
@2017denisa Vitaj 🙂
@2017denisa ahoj v skupine ja mam tiez termin 23.3
prosím Vás môžte ma pridať do skupinky?
moncici7777 dakujem za prijatie
A zároveň by som chcela poradit od dievčat uz druhý krát mam ten hnusny tehotensky výtok neviem ci to je normálne mali ste to uz niektore co ste pouzivali a opakovalo sa vam to???lebo ja idem zajtra zas koli tomu na gyndu
@2017denisa ja ho mam od zaciatku,kazdy den...ten hlien je dobry lebo chrani krcok ci co to..
@2017denisa aj ja to mavam. Zo zaciatku viac teraz trochu menej.
@dzuly83
@2017denisa
@aliena00 baby v sukromke vas ocakavame... poslala som vam pozvanku do IP 🙂
@2017denisa taktiez od zaciatku raz menej potom zase viac....
Ano ale mna to dost svrbi a to povedal doktor ze nieje dobre
@2017denisa tak to potom asi nebude tehotensky vytok ale nieco ine.. tehotensky vytok nesvrbi,nezapacha a nesposobuje neprijemnosti.. daj vediet co ti povedal lekar..
Praveze som to uz mala a povedal mi ze su to nejake kvasinky ktore sa bezne vyskytuju v tehotenstvo ale tiez nemusia a ja som opäť ta šťastná co musi mat všetko 🙂
@2017denisa ja tak podobne môj gynekológ mi dal čipky ktoré som užívala ráno večer 5 dní a musím si zatukat zatiaľ to je dobre uvidíme dokedy 🙂
Aj mne prve pomohli ale prešiel mesiac a opäť je to spet...
@2017denisa a priateľa ste preliecili????
@macka2303 tazko sa preliecuje kedze je v kanade a pride az mesiac pred porodom takze to mame zlozitejsie takze ja som uz od jula panna 🙂 🙂 🙂 🙂
Ale uz som dnes bola dal mi inaksie cipky a masticku a snad bude uz aspon do pôrodu pokojale upozornoval ma ze sa mam vyhýbať sladkemu a nosit iba biele bavlnene zehlene spodne pradlo a umývať sa cistou vodou
@2017denisa jaj tak to som nevedela 🙂 no aj ja sa snažím obmedzovať sladké ale tie chute niekedy ovládnu 🙂
@macka2303 ved totok a este ked to zakazu tak just tie chute pridu častejšie
@2017denisa veru presne viem ocom hovoríš 🙂 preto očakávam návrat aj ja každú chvíľku
Mozem sa pridat? Mam termin 12.3
Ahojte, mozem poprosit o priadnie do skupiny? Termin mam 27.2....ale podla mojich vypoctov asi az marec 🙂
Ja mam poradnu v piatok. Tesim sa na mimi a ak to bude chlapina hned dam vediet, kedze sa tak pekne volam 🙂)))

@lucinka511 presne tak!!!