icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

nivea777
5. nov 2016

@ajana1 ja mam dnes kyslu kôprovo zemiakovu polievku a parene buchty :D tiez moc nevyhladavam rezne,ale obcas si dam

ajana1
5. nov 2016

@nivea777 Tak to u nas musi byt aby som rezne jedla a robila este menej casto. To mi zostalo ako trauma z detstva kedy ma stary rodicia nutili zjest cely obrovsky bravcovy rezen

nivea777
5. nov 2016

@ajana1 a take zdravsie rezne neskusavate?? ja som si robila plneny gordon sunka niva obalila som ho a dala upiect do truby.. chrumkavy obal bol a vobec to nebolo mastne ani tazke kedze to nebolo robene na oleji/masti

ajana1
5. nov 2016

@nivea777 nedkusala veru a ked mi raz moja lenivost robili tak veru vyskusam 😉

moncici7777
5. nov 2016

Baby stava sa aj vam v tehu ze placete bez vaznej priciny?🙂 ja som dnes nejaka nevrla. Idem si radsej otvorit tvaroh.🙂

huahua
5. nov 2016

@moncici7777 neviem či sa to ráta, ale ja dokážem plakať aj keď niekomu v telke zdochne škrečok... alebo keď sa mi zdá, že sa niekto na mňa krivo pozrel 😀

petuskaa12
5. nov 2016

@moncici7777 od zaciatku tehotenstva dokazem revat pre nic..ale snazim sa to ovladat, mam 2 vecery za sebou cele prerevane..a neviem preco 😉

moncici7777
5. nov 2016

@petuskaa12
@huahua poviem vam co ma vytocilo predvcerom na pobavenie 🙂 bola som v kauflande a isla som vazit zeleninu. Prisla som k tej vahe a nevedela som najst petrzlen. Najskor som.si myslela ze som v ovoci lebo dole bolo OVOCIE ale to bolo tlacitko ked chcem ist do ovocia. Tak som potrebovala posunut tu stranku dalej a najst petrzlen. Stlacala som to no ale na moj prst to akosi nereagovalo 🙂 taky dedko za mnou zacal frflat ze ved som v OVOCI 🙂 hovorim nie nie som a pptom mu vravim ze mi nejde prehodit stranu a samozrrjme stlacil on a islo to 🙂 ze ci som mu tu prvy raz.ach som schmatla petrzlen a isla az slzy som mala🙂 a pri pokladni tisic ludi, teplo...

monso2107
16. nov 2016

Ahojte chcem sa spytat vcera som bola u lekara a meral malinkeho a ze ma 205 mm a to je ako od hlavicky po zadocel a este meral stehennu kosticku ta ma 37mm a otazka je ako je vlastne velke moje malinkate dr.vravi ze je o tyzden väčšie ale ja vobec netusim kolko by mal mat ked som 22+0

monilik
16. nov 2016

@monso2107 od 20 tyzdna sa babatko meria od hlavicky po pätičky, takze myslim ze tych 20,5cm je celkova dlzka babatka ;+)

clovek123
16. nov 2016

@monso2107 mne ho meral v 21+6 a mal 181mm stehenu kosticku mal38mm mne to vysvetloval ze dlhy je na 23tt a tu stehenu ma na 22tt takze to uzavreli ze je to v norme na zaciatok 22tt

monso2107
16. nov 2016

@monilik podla sklatky je to od hlavi po zadok

moncici7777
17. nov 2016

Mam za sebou ultrazvuk. Vsetko ok a vyzera to na dievcatko 🙂

adelka177
17. nov 2016

Caute baby. Ja mam za sebou tiez ultrazvul a merania. Tiez budeme mat dievcatko.

monilik
17. nov 2016

@adelka177 blahozelam 🙂

rafaelsanti
22. nov 2016

Ahojte marcovky😁Teraz som to tu objavila.Mam termin 23.3. Ako ste na tom s vybavickou pre babatko?Ja zatial nemam nic a ani neviem kedy je najvyssi cas na nakupy..Uvazujem, ze objednam postielku s komodou,ale neviem ci este nieje priskoro.

monilik
22. nov 2016

@rafaelsanti ja mam vsetko. po synoch 😉

2017denisa
22. nov 2016

@rafaelsanti ahoj ja mam tie rovnaky termin a uz mam skoro všetko...🙂

nivea777
22. nov 2016

@rafaelsanti mam zopar kuskov oblecenia..ale inak nic,niet sa kam ponahlat,po novom roku staci.. Zbytocne mi to bude stat niekde a sadat na to prach

monso2107
22. nov 2016

@rafaelsanti ahoj ja mam tiez termin 23.3 a nakupene uz mam zakladnu vybavu ako postielka komoda,obleceniene,fusak,overal,kojenecke podprsenky,jednorazove nohavicky,a este dnes pojdem kupovat vlozky poporodne,tampony do podprsenky,plienky.....

nadej13
22. nov 2016

Teda no chytá ma panika,ja som len začala s nákupmi,verím že po vianociach budú zľavy,ešte ani izba nie je dokončená,teda klobúk dolu co uz všetko máte.chcem sa spýtať,fusak kupujete aký?v tomto mám dilemu,v bratislave sú slabé zimy posledné roky,tak neviem či je nutný fusak hneď.

slavka299
22. nov 2016

Kocky az na 4 kusky pre nasho Adamka nemam nic.. stale to odkladam ak by sa nahodou nieco...ved viete

monso2107
22. nov 2016

@nadej13 ja som kupila fusak z ovcieho runa ale neni nejako extra hruby unas byvaju tuhe zimi ale tiez posledne 2 roky mi to nepride ako zima ale ked sa narodi v marci tak to bude stacit aspon myslim

nadej13
22. nov 2016

@slavka299 aj ja som do veľkého morfa nič nekúpila,az potom a to bola aj eufória aj to že boli veľké zľavy.ale také ze kočík ci postielka,tiež sa ešte držím,aj keď teda veľmi dúfam že tentoraz to dáme az do úspešného konca.

slavka299
22. nov 2016

Ja uz mam aj velke morfo za sebou a aj tak sa obavam. Ta operacia ma natolko zaskovila ze sa bojim co i len pozerat na detske veci. Snad po vian. To rozbehnem 😊

14nunu10
22. nov 2016

Babyyyy máme postielku komplet so všetkým ,tešíme sa ❤❤❤❤❤inak včera na poradni a utz všetko v poriadku ,na cukor idem za dva týždne ..práve zujem zlaté oplatky 😇

clovek123
22. nov 2016

@slavka299 Tak toto aj ja odkladam lebo stale ma nieco brzdi

slavka299
22. nov 2016

@14nunu10 ukaz naam aku 😘

adelka177
22. nov 2016

Ja som este ani nezacala s vybavickou. Zatial hladam vhodnu a peknu postielku a komodu. A perinku som este riesila. termin pôrodu 17.3.