Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
Zajtra ukážem keď budem na notebooku,lebo ju máme ešte v krabici,je to skoro na to aby bola ešte tri mesiace zložená v spálni ...
No pekne baby, tak vacsina je poctivejsia ako ja,uz aby som zacala riesit aj ja nieco.Nakupna horucka ma stale nechyta,skor mam chut zveladovat bytik pre vzacneho hosta😃Komodu a postielku som vybrala ale s objednanim este cakam.Budeme mat malu Emku.
Ahojte ak bude vadit znazem mam vela veci po synovi a potrebujem sa ich zabvit za min ceny kus 0,2 eura plus postovne len baliky ak by ste mali zaujem napiste spravu rada sa dohodnem cakame dievcatko v januari a nemam de skladovat vsetky tie veci niekomu mozno pomozu
Ahojte Marcovky ako sa máte? Čo nové? Mňa čaká v utorok poradňa a potom cukor.
Všimla som si, že mám taký smiešny pupok. Aj Vám sa mení? 🙂🤰
@moncici7777 ahoj Monička 😄 ja mam pupok uz zas stmavnuty a natiahnuty a ked napnem brucho tak sa vypuci von 😝 cukor som mala na hrane 😅 a nizky hemoglobin... inak poradna az 16.12.
Moncici7777 ahoooj,tak aj mna caka.poradna vo stvrtok a potom 7.12.cukor.😊 momentalne ficim strasne na sladkom takze som velmi zvedava co z toho bude 😄 inak to celkom ide. Moj pupok je zatial v povodnom stave 😊
Aj ja mám cukor 8.12 no chvalabohu ze este pred sviatkami ale tuším Mikuláša musím pretrpiet bez sladkého
Marcovky prosim vas dokedy je treba spravit ten ogtt? Ja som teraz 23 tt a o 2 tt mas poradnu a dr mi povedala ze potom sa dohodneme na termine. Mam este cas?
monilik robi sa krvny obraz okolo 24tt.? To budem mat tu poradnu. Tiez som zvedava na hemoglobin. Naposledy mi KO robili n zaciatku tehu.
Baby ja idem v utorok na cukor..a tento tyzden som zjedla viac sladkeho ako za cely rok ... to jak naschval... no som zvedava 🙄
Ahojte baby aj mba caka cukor 2.12 boze uz vidim ako ma bude napunat na zvracanie glukózu mam uz kupenu tak cakam na piatok nech uz to mam zasebou.
@moncici7777 ano mne teraz brali aj na krvny obraz (druhykrat v tehotenstve) aj ten cukor... 😉
Dakujem tak to v pohode stiham
Ahojte baby je normalne aby som v noci nespala koli bolesti brucha tusim na kazdom kusku ma bolelo nevedela som spat ani na jednom boku ani na chrbte tak som chodila je to tym ze babo rastie alebo myslite ze mam behnut k dr
ahojte kočky, ktore sa chystate rodit v marci na antolskej?? 🙂
Dievcata ahojte, prosim vas, poznate niektora taku tahavu bolest v oblasti pupka? Posledny cca tyzden obcas citim, akoby mi mala tahala pupocnu snuru alebo co. Akoby mi pupok islo "vcucnut" dnu. A inak, zmenili sme meno. S Lili som stale nejak nebola stotoznena. Tak sme sa s muziiikom zhodli na Hanah.
Ahojte. Mam za sebou poradnu. Pribrala som od zaciatku 7kg 🙂 inak pohoda.
Aky ste mali naposledy tlak? Ja dnes 137/67 predtym 130/60. Dufam ze to nebude uz stupat 🙂
@moncici7777 no ja mam zas opačný raz mavala som tak 85/55 naposledy 80/45

@adelka177 pekne ja mam termin na 15.3 a kam ides rodit? Nech ti to vsetko dobre dopadne ;)