Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
Baby v piatok idem na cukor. Tam sa robi aj celkovy krvny obraz? Naposledy mi u gyn nebrali krv a myslela som ze budu.
@moncici7777 ano robi celkovy krvny obraz
@clovek123 no mne len cisto na cukor s prsta nie celkovy obraz to nie
mne tiez len z prsta bude brat
Ahojte baby. My máme termín 6.3. a práve som sa "zobudila", že som tehotná 🙂 Myslím v tom zhone si to nejak neuvedomujem ani. Čo sa týka výbavičky chýba nám kočiarik, postieľka, perinka, veci do pôrodnice a take drobnosti. Pre malú už mám nakúpené veci take aj do dorastu 62-72 velkosť. Práve riešim monitor dychu - na plienku (Snuza) zaujímavá vecička ak malá zaspí v kočiariku alebo inde, než tie podložky. Riešili ste niečo také???
@trimity222 krstni mali monitor na plienku a po tyzdni to "zahodili" a kupili do postielky pod matrac.. z tej plienky im to padalo,ked sa mala nejak pohmyrila a potom to pipalo
všetko ma svoje plus aj minus. Známa sa zas sťažovala na tie podložky, že malý sa stále tak skrútil mimo podložku, že takmer každú noc jej to pípalo. Druhá kamarátka zas bola spokojná. A ďalšia kamarátka zas má ten plienkový a celkom sa mi to pozdávalo ako to držalo na plienke. Tiež zvažujem ten Snuza čo ma kamarátka, ale našla som zas 3 verzie. A má to aj funkciu, že ak dieťa nedýcha začne ho budiť, vibrovať. a zaznamenáva aj frekvenciu
@trimity222 Ahoj, my sme mali aj klasicky a aj plienkovy. Ale ten plienkovy sme do 7 dni vratili. Mala ho na plienke a drazdilo jej to kozicku na brusku. Ale klasicky bol super. Mali sme pozicany od mojej sestry- Babysense. Teraz budeme musiet kupit, lebo segrin zas pouzova bracho 🙂 A rozmyslam nad znackou Angelcare. Vraj je najlepsi. Ale este som to neriesila. Chystam sa az koncom januara-zaciatkom februara.
Ahojte dievčatá prosím vás ako vám povychadzali tripple testy? U nas v majovkach skoro každej druhej vyšli pozitívne a sme z toho na nervy tak je nám to podozrivé či nejak nezmenili porovnavacie hodnoty
ahojte maminky, zajtra glukooozovy test...dufam ze to vsetko prebehne ok a nepovraciam sa tam....tolko sladkeho vypit ved to je strasneeee
@cukruska1920 ja som mala negativne
@cukruska1920 tiež negatívne. Riešili ste to ďalej? Trisomy test, amnio?
@cattleya22 hej....Všetky trizomy....Tie čo už majú výsledky majú negatívne a ostatné čakáme a bojíme sa
@cukruska1920 neboj, budú negatívne. Už viackrát sa tu riešilo, že tie triple testy nie sú presné a veľmi často sú falošne pozitívne.
@cattleya22 veríme v to
@cukruska1920 drzim palce, bude dobre 🙂

@monso2107 no to dosť vyskočil veru ...😯ja som pri malej mala 8.2 a už bol vyšší,norma je 7.8
A vyfasujes zápisník kde si budeš zapisovat glykemie ráno nalacno,po raňajkách,po obede,po večeri,tri krát denne pichať z prstov a merať glukomerom hodnoty a zapisovat ..a kontroly sú tuším každé dva týždne na diab..až do pôrodu ...Tak je to u nás neviem či všade