icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

14nunu10
7. jan 2017

@monso2107 áno takto budem aj ja obliekať to bohate stačí 😍

monso2107
7. jan 2017

@nadej13 aj ja to volam ako sa mi zalubi🙂 hlavne ze nebude nahy

monso2107
7. jan 2017

@14nunu10 dakujem velmi mi to pomohlo ze ho dobre obleciem

luci215
8. jan 2017

Ahojte baby, som v 29 tt a posledne dni mam bolesti ako keby panvovej kosti,najskor to bolelo len v noci pri prehadzovani, teraz to boli aj cez den. Máte s tym skusenosti? Citala som ze je to normalne,ale kedze cakam prve som vo vsetkom bojazliva ☹ Dakujem za kazde info, radu.

14nunu10
8. jan 2017

@luci215 je to normálne,rozťahuje sa panva ,myslím že všetky tie bolesti máme ...☺

leeenka26
8. jan 2017

@luci215 ak to bude v oblasti slabin a velmi vyrazne stupnujuce sa a keby sa pridruzili krce alebo spinenie na pohotovost. Mne sa takto zacal predcasny porod.

zuzka1008
8. jan 2017

@monso2107 aj ja som začala triediť veci, do pôrodnice beriem body , dupačky , ponožky, sveter, overal ,A čiapka

luci215
8. jan 2017

@leeenka26 praveze sa to nestupnuje ani spinenie nemam ked sedim tak to ani necitim iba ked sa hybem.

@14nunu10 dakujem dufam ze to neni nic vazne ani predzvest porodu.

nivea777
8. jan 2017

@14nunu10 zacinam sa bat,ze môjho malého malo oblečiem..Mám nachystané toto + plyšový overal a deka do vajicka

kubinca
8. jan 2017

@nivea777 ak bude velmi zima v case ked pojdete z porodnice pridas este ponožky a svetrik a bude to ok ;) tazko teraz plánovať ked nevieme ake bude pocasie...

nivea777
8. jan 2017

@kubinca mám aj kabatik aj ponožky..Dostala som komplet od ocina na Vianoce,kedze naši si rozvedení...Ešte aj zavinovacku mi kúpil takú makkucku,ale to do vajicka nevyuzijem

nivea777
8. jan 2017

@kubinca a ponožky sú také s vlacikmi.. veľmi ma prekvapil pretože môj tato moc neprejavuje city..Ale ako vidím tak sa na vnucika tesi

kubinca
8. jan 2017

@nivea777 jej ake to je pekne vsetko 🙂 a neboj, isto budu mat z vnucika radost ;)

monilik
8. jan 2017

@nivea777 ak bude sneh a mraz das drobceka e.ste do overalu a bude to tip top

nadej13
8. jan 2017

@monilik a keď mám miesto overalu fusak do vajíčka,to bude stačiť,nie?potom ani deku uz nemusím,či?

ajana1
8. jan 2017

@nadej13 ja mam tiez fusak do vajicka a beriem este velku stvorcovu plienku. Ved kufor to odvezie 😉 Inak som pripavila rovno dva "outfity" nech si v nemocnici vyberu co je lepsie.

slavka299
8. jan 2017

@nivea777 odkial mas takych kraasnych slonikov?

nivea777
8. jan 2017

@slavka299 Dostala som od tata na Vianoce.neviem kde to kupoval

trimity222
8. jan 2017

krasne vecičky.
My zajtra ideme na prietoky, tak som zvedava. A potom už pomalyčky asi začnem baliť veci do tašky aby som bola pripravená (alebo aby muž bol pripravený keď bude stresovať :D )

katkaos
8. jan 2017

Baby, ako vas tak citam, tak tusim ako jedina nie som este zbalena 🙂

m_
8. jan 2017

ani ja nemam nic zbalene ani vyprate ani nic🙂 ...

huahua
8. jan 2017

@katkaos Neboj sa, nie si🙂 ja nemám este absolútne nic ani pre seba,ani pre drobca...

katkaos
8. jan 2017

@m_ a @huahua Esteze ste ma v tom nenechali samu 😀

monso2107
8. jan 2017

Baby to bude asi tim ze sa bojim keby to prislo namna co by moj manzel pokupil namiesto poporodnich vloziek by mi doniesol asi plienky pre dochodcov a malemu by asi polovicu veci zo skrine sice mam sikovneho manzela.ale neviem si to predstavit stacilo mi ked som v 9tt zacala krvacat.a on mi balil veci do nemocnice hruza asi najstarsie nohavicky nasiel a to nehovorim ze ponozky co mam do roboti proste hruza 😝

leeenka26
8. jan 2017

ja tiez este nemam vobec nic nachystane, mam par veci ruzovych pokupenych a co sme podostavali ostatne mam po synovi, take neutral, ale prat sa chystam a zehlit az vo februari aj to az koncom februara, neviem poradte staci to? Chcem aby to bolo vsetko ciste ked pridem z porodnice. Termin mam 26.3. a vobec netusim ani ake je vtedy pocasie ha ha 🙂 nejak to teraz pri druhom az tak neriesim.

rafaelsanti
8. jan 2017

Ahojte baby.Aj ja som mala pocit,ze kam sa ponahlat,ale uz som tyzden v nemocnici a bolo te len tak tak s porodom.Uz je to našťastie dobre,ale clovek nikdy nevie co sa moze stat,takze sa radsej vopred zbalit.Ked pojdem domov urcite si zacnem nakupovat veci do porodnice a co najskor sa pobalim.Jeden nikdy nevie.

katkaos
8. jan 2017

@leeenka26 Ja takisto. Pri druhom mam na vsetko cas a neprezivam to tak s panikou, ze co ma caka 😀 Ja mam termin 31.3.a zbalit sa chcem tak mesiac pred terminom. A cakame zasa dievcatko, takze kupit potrebujem len minimum veci.

leeenka26
8. jan 2017

@rafaelsanti hrozil ti predcasny porod?? uz je hadam dobre ???

14nunu10
9. jan 2017

@nivea777 uvidíš podľa počasia 😉ale určite maj v zálohe aj ten svetrik,ponožky a fusak ☺krásne tato pokupil,teší sa to je tak krásne 😍

14nunu10
9. jan 2017

@katkaos ja mám iba postielku a vecicky poprate do pôrodnice nemám ešte nič pokupene nieto ešte zbalene,ani len kufor ešte nemám 😯