Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
Ahojte baby, som v 29 tt a posledne dni mam bolesti ako keby panvovej kosti,najskor to bolelo len v noci pri prehadzovani, teraz to boli aj cez den. Máte s tym skusenosti? Citala som ze je to normalne,ale kedze cakam prve som vo vsetkom bojazliva ☹ Dakujem za kazde info, radu.
krasne vecičky.
My zajtra ideme na prietoky, tak som zvedava. A potom už pomalyčky asi začnem baliť veci do tašky aby som bola pripravená (alebo aby muž bol pripravený keď bude stresovať :D )
Baby, ako vas tak citam, tak tusim ako jedina nie som este zbalena 🙂
ani ja nemam nic zbalene ani vyprate ani nic🙂 ...
Baby to bude asi tim ze sa bojim keby to prislo namna co by moj manzel pokupil namiesto poporodnich vloziek by mi doniesol asi plienky pre dochodcov a malemu by asi polovicu veci zo skrine sice mam sikovneho manzela.ale neviem si to predstavit stacilo mi ked som v 9tt zacala krvacat.a on mi balil veci do nemocnice hruza asi najstarsie nohavicky nasiel a to nehovorim ze ponozky co mam do roboti proste hruza 😝
ja tiez este nemam vobec nic nachystane, mam par veci ruzovych pokupenych a co sme podostavali ostatne mam po synovi, take neutral, ale prat sa chystam a zehlit az vo februari aj to az koncom februara, neviem poradte staci to? Chcem aby to bolo vsetko ciste ked pridem z porodnice. Termin mam 26.3. a vobec netusim ani ake je vtedy pocasie ha ha 🙂 nejak to teraz pri druhom az tak neriesim.
Ahojte baby.Aj ja som mala pocit,ze kam sa ponahlat,ale uz som tyzden v nemocnici a bolo te len tak tak s porodom.Uz je to našťastie dobre,ale clovek nikdy nevie co sa moze stat,takze sa radsej vopred zbalit.Ked pojdem domov urcite si zacnem nakupovat veci do porodnice a co najskor sa pobalim.Jeden nikdy nevie.
@rafaelsanti hrozil ti predcasny porod?? uz je hadam dobre ???

@monso2107 áno takto budem aj ja obliekať to bohate stačí 😍