icon

Termín pôrodu október 2017

mokoo
12. feb 2017

Ahojte som tu nova a zaujimalo by ma kolko nas tu je co mame termin v oktobri 2017

emily3
17. mar 2017

Ahojte tehulky, tak sa pridavam aj ja do " 3" skupiny oktobroviek 😉 ja som taka unavena.... spala by som cely den. V praci len vegetim a cakam, kedy padne. zaludok mam na vode, a tiez len jem jem....

vanda12345
17. mar 2017

@evina57 no pekne ze niekto chudne a niekto od prvej chvile pribera no pripisujem to aj tomu ,ze ja naopak som malo tak som doskova musela lebo mi bolo zle ked som bola hladna a teraz par dni som skoro jazdu jod hladna no pri oboch tehu som mala cez 80kg ale ako toto neviem😨

chavallee
17. mar 2017

pripájam sa k tomuto fóru. Ja to mám podobne. Blivno, zvraciam málo, musím stále niečo do seba tlačiť, inak zvraciam, pričom čo jem, z toho mi nič nechutí a zväčša si už rovnaké viac nedám... som unavená, nízky tlak, pľuvam jak čínsky asociál a najlepšie je mi v posteli. Alebo aj tam mi je zväčša nagrc... pripadám si ako INKUBÁTOR. Alebo ako hostiteľ nejakého votrelca... uaaaaaaaaa😖 a maličkosť. všade okolo mňa spokojné blažené iné tehotné baby, čo v spoločnosti negrgajú a svietia im červené líčka a žiaria oči... 🙂 DRŽTE MAAA 🙂

lenka54321happy
17. mar 2017

Caute 🙂

mokoo
autor
18. mar 2017

Ahojte tehulky, no ja to mam asi tak isto ako vacsina z Vas, do 9tt zaludok ako na vode, umavena, tocaky
Teraz je to chvalabohu lepsie o dost, uz si to aj dost uzivam, ,celkovo je mi fajn aj ked obas si musim lahnut do postele.
Mam zatial presne take iste tehotenstvo ako pri dcerke,aj ked do teraz som pri brala okolo 2kg, pri malej to bolo celkovo 22kg, z coho mam dost strach aj teraz 😂

evita81
18. mar 2017

Ahojte, ja sa po dlhsej dobe ozyvam, podla doktora som 10+5 a termín mám podla neho 9.10.. Mne nebýva zle, teda nie na grckanie, obcas mam zaludok na vode, ale inak v pohode, teda zatial 🙂 do teraz som musela poobede spavat, co som byvala taka unavena, ale uz sa to zacina lepsit, spat nemusim, ale lahnut to sa mi vyzaduje. V stredu som bola u doktora a malicke malo 3,6cm, a srdiecko bilo o 106 🙂 Na dalsiu kontrolu idem 31.3.

emily3
18. mar 2017

ja osm dnes o 10 hod, lahla a nehla.... cely den len vegetim, nevladzem sa ani pohnut. a nevolnosti az vecer... uz som myslela ze uz hodim tycku.... uz sa tesim na 2. trimester, nevolnosti by mali ustupit a nebudem mat este take velke brucho... to by malo byt uz v pohode..... uz len vydrzat par tyzdnov....

veseleocko
20. mar 2017

Ja to iste. Napina ma ale negrciam,toci sa mi hlava a spala by som v kuse 🙂 kobtrolu mam az 30teho tak uvidime

emily3
20. mar 2017

@veseleocko sme na tom rovnako, aj ja idem 30. na kontrolu... tesim sa na drobca. inak keby som nemusela chodit do prace, tak len spim a jem....takto este tri mesiace a huraaaa dva mesiace prazdniny a nastup na matersku....

mokoo
autor
22. mar 2017

Ahojte mamule, nechcem vizerat ako blbka ale ked mam termin 5.okt. a tu na mk mi uz pise ze som 12tt zajtra uz budem 13tt,proste mam stiahnuty menstruacny kalendar a tam mi dnes pise 11+6tt ale hned ako som nastúpila na menstr. kalendari na 11tt tu hned na 12tt, potrebujem vediet ci som zajtra 12tt alebo 13tt dakujeeeem

vilma30
23. mar 2017

@mokoo keď si napr. Podľa poslednej menštruácie 12+0 tak to znamená, že máš ukončený 12 týždeň a je to aktuálne začínajúci 13 týždeň. A tu na MK ti napise, že si teda 13 TT.

mokoo
autor
23. mar 2017

@vilma30 ahaaa dakujem 😊

mokoo
autor
28. mar 2017

Tehulky no ako? Nikto nic nepise, ako pokracujete? 😊

veseleocko
28. mar 2017

@mokoo ja cakam na stvrtok na kontrolu ze ako sme na tom 🙂
V noci chodim aj 3x na wecko,prsia bolia a nevolnosti trosku ustupili 🙂

mokoo
autor
28. mar 2017

@veseleocko no to je super, teda ze uz je lepsie 😉 mna uz prsia nebolia len su citlive, na wcko chodim tiez dost casto, akurat vcera mi brali genetiku a na poradňu idem 4.4 tak sa neviem dockat hehe

bea0802
28. mar 2017

@mokoo ja už nepatrim do tejto skupiny prišla som o bábätko v 11tt mi povedali že už nežije missed aborting včera som bola na.kyrete 😢

mokoo
autor
28. mar 2017

@bea0802 😢 to mi je velmi luto, neboj anjelik na teba bude davat z ☁ pozor 💜

vanda12345
28. mar 2017

@bea0802 moja viem co prezivas ja som o babo prisla v novembry v 6tt drz sa ako pisala mokoo mas 😇 ten bude na teba davat pozor daj sa dokopy 🙏

bea0802
28. mar 2017

@mokoo verím ze áno je to neskutocne ťažké no chce to čas...aspoň že uz mám 15 mesačnú dcérku ona mi dáva silu ísť ďalej.

bea0802
28. mar 2017

@vanda12345 ďakujem...mrzí ma že si to musela zažiť taktiež je to naozaj ťažké..nezabudnem už nikdy no snáď bude bolesť vždy menšia.

vanda12345
28. mar 2017

@bea0802 to viem clovek nic take si pripusta a obzvladt blizil sa koniec pomaly najkritickejsieho obdobia a teraz toto ano len cas to chce je fajn ze mas doma niekoho kto ta potrebuje a da ta silu ost dalej

vanda12345
28. mar 2017

@bea0802 ano neda sa na to a hlavne ak bolo chcene a planovane ale Pan Boh vie preco to robi asi neboli zdrave preto to tak zariadil a povolal aj ked aj teraz ked som opat 🤰si spomeniem nan

bea0802
28. mar 2017

@vanda12345 veď prave ...a áno som naozaj vďačná ze mám dcérku i s ňou to bolo rizikové no zabojovala a teraz je tu a dáva mi silu je to až neskutocne ako take drobatko vie dať človeku takú silu i v období ked mám chuť kričať a plakať.

vanda12345
28. mar 2017

@bea0802 ano to to verim aj ked ja uz mam vacsie deti ale presne ako stali a podporovali a teraz ked sa niekedy na nieco postazujem mami to v poriadku male je zdrave a to je neskutocne aky su ano su to radosti a starosti preto som sa rozhodla na 3 aby som si to pripomenula a uvidis aj tebe bude este dopriate

veseleocko
28. mar 2017

@bea0802 je mi to luto ☹ ja som si tym presla tirz a pred pol rokom mimomaternicove tak teraz vo stvrtok idem na kontrolu s velmi malou dusickou. Ale beriem to tak ze ako ma byt,bude.

evina57
28. mar 2017

@bea0802
Mrzí ma to, tiež som to zažila pred 8-9 rokmi. Uvidíš, podarí sa zas a dotiahneš to do konca 🍀

evina57
28. mar 2017

Žienky, dneska som bola na poradni, dostala som knižku. Brali mi krv. Malé meria 3,9 cm. Krásne sa hýbalo 😍 Ale stále mi je zle 🙄

vanda12345
28. mar 2017

@evina57 krasne tesim s tebou no co len vydrzat aj ja mam dni a dni hlavne nech male ok my sme silne to zvladneme😉

evina57
28. mar 2017

@vanda12345 iné nám ani nezostáva len vydržať 🙂

vanda12345
28. mar 2017

@evina57 ak totototo mne by uz aj lepsie bolo ale boli ci tlaci ma tesne pod hrudnou kostou v strede no dufam ze to sa len organy posuvaju kvoli maternici lebo ja mam taky balon uz panecky sama nechapem ,ale vraj to ked je to ako to napisat ale moje 3tie tak tym skor ako prvorodickam tak neviem 😲