icon

V roku 2009 priletí k nám bocian

wolfskinka
12. máj 2009

Ahojte babenky z temicky ... V roku 2008 sa nepodarilo ale rok 2009 to isti ...

tak vas tu vsetky vitam a zelam si aby tato temicka bola pre vsetky z nas uspesna a tehulkovska ...

😵 😵 😵 😵 vela stastia tfuj tfuj tfuj a len same // testiky

lilix
9. júl 2009

shakurka gratulujeme k babike 😵

shandy
9. júl 2009

supeeeeer, gratulacie k babulke 😵 😵 😵

martina05
10. júl 2009

Ahojte, dnes tu nikto nie je???
Baby, takže dnes posledný deň a ideme na dovolenku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Len tá moja teplota je akosi na nič... ale stále dúfam, veď minulý mesiac bola ovula až 26-27Dc
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/us...

wolfskinka
autor
10. júl 2009

ahojte dobre ranko

martina ako ti zavidim aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm

jarulai
10. júl 2009

ahojte babulky 🙂

kolienko - k tým týždnom: prvý trimester znamená prvé 3mesiace /trimester=3mesiace/ a tehotenstvo trvá vlastne 10mesiacov ale lunárnych - teda jeden mesiac = 4týždne = 40týždnov /+- 2 týždne, podla toho, kedy došlo k oplodneniu/. v kalendári ked sa pozrieš, tak niektoré mesiace majú aj 5týždnov, ako to vyjde 😉preto kalendárne sa počíta tehu 9mesiacov, ale lunárnych má vlastne 10 😉snád som ti to dobre vysvetlila 😉

sakur, gratulujem k princezničke 😵 😵 😵

lilix
10. júl 2009

ahojteeee. huraaa piatoook. cez vikend sa ide na huby! snad daco najdeme 😵
mati no to s tvojou teplotkou je fakt tazke.. ale hadam ti pride ovu na dovolenke, a vy si donesiete od mora cierneho pasaziera 😀 😉

betyna8
10. júl 2009

ahojte babulky,
no jarul,kde si sa flakala?
Shakur blahoželám k princezničké,aj ja by som brala bábiku 😉
martinka nezabúdaj,moja posledná ovu bola na 30DC a peknu dovču
lilix a medvedov sa nebojíte? My sme tiež chodievali na huby, ja ich moc nejem,ale viac menej kvôli relaxu a prechádzke,no teraz tu máme veľa macov v okolí,tak sa bojím

lilix
10. júl 2009

nie, nebojime, tam kam idme nie su.. mozno tak diviaky, alebo srny. ja sa bojim este hadov.
my ich susime jak besni. 😀 mas pravdu, je to ohromny relax. vtedy ma ani nohy nebolia 😀
a lubime ich aj na cibulke.. 😉

jarulai
10. júl 2009

ahoj bety 🙂
nešiel mi net, aj dnes je otázne, dokedy mu to vydrží 😠
ako sa máš?

betyna8
10. júl 2009

lilix veď aj ja ich občas do niečoho dám, napr.taku kapustnicu si neviem bez hribkov predstaviť 😉
jaru mám sa celkom fajn, brušeno rastie, už začínam tažšie dýchať a nemozem sediet moc ohnutá/našťasie/a som stále smadná, asi je male po maminke,lebo ja som aj pred tehu vypila denne 2,5-3 l vody a teraz ma suší aj pri tom množstve. Inak sa mám fajn,zajtra máme 17tt.No a stále lietame za tým bytom

jarulai
10. júl 2009

jééééj, aj ja chceeeeeeeemmmmmmm ☹ ale ti to krásne pribúda 😉 😵 a už vieme, čo to bude, či ešte nie?

betyna8
10. júl 2009

nie jaru,ay na morfo v 21tt

lilix
10. júl 2009

nooo na to, ze je piatok, pekne si tu pismenkujeme. to sa mi paci. lebo uz so rozmyslala, ze si najdem novu temu 😀 😀

lilix
10. júl 2009

mna rano seklo v krku, aauuuu. nastastie dnes neni vela roboty, a a a bude vyplataa. 😵

betyna8
10. júl 2009

lilix,tak aspoň nejaké pozitívne správičky,ale také seknutie v krku ☹

jarulai
10. júl 2009

bety, to je za chvílu 😉 😵 😵 😵
to poznám, to seknutie v krku - veru ti neni čo zavidieť, au. tak ale výplaty ti aspon trošku zdvihne náladu, nie? či skor mandle 😀

lilix
10. júl 2009

baby a boli super odmenyyyy tak to som ani necakala, lebo sme nevedeli, ci ozaj budu. parada. hned je den krajsi, hoci poprcha. to stastie z neba pada. 😀 😀
to preto, lebo teraz v lete je zo vsadial prievan.. a to som si len rano cesala vlasy a bum ho! ☹
dnes idem ku nasim, pozret rodicov, tak sa este z toho tesim a uz len ratam minuty do konca prac. doby.
vy budete co robkat?

jarulai
10. júl 2009

lilix, ty máš dnes normálne super den 😉 😵 ako sa hovorí: raz je hojno, inokedy hovno, že 😀 😀 😀 no len si to užívaj, moja 😉
ja som ešte stále sama doma, a ešte aj naši išli preč, tak ani nemám koho otravovať 😀 😀 😀 ale ja si s našim tigrom vystačím 😀 😀 😀
a budem sa vytešovať na budúci týžden - idem pre autíčko 😵 😵 😵 😵 😵

zlato115
10. júl 2009

Ahojte babule, tak som tu zase naskok, niečo som si aj prečítala... aj my pojdeme na 4D ale až v septembri, tak som zvedavá... 🙂

kolienko, zle mi už neni vobec, to len ten jeden mesiac... teraz to je už pohodička, príde mi zle ked som hladná, takže stále mám pri sebe aspon volajaký keksík 😀

jarulai
10. júl 2009

ahoj zlatoooo 🙂 🙂 🙂
tebe tie tt tiež krásne pribudajú 😵 😵 😵 máš aj niečo v albume? idem kuknuť 😉

lilix
10. júl 2009

fuj, som dnes nejaka alergicka na pachy. najskor tu smrdel hajzel na celu chodbu, teraz tu bola kolegyna jaj smrdeli nohy. nech uz je pol 4. 😝 🙄 ble asi ma napne 😖

martina05
10. júl 2009

Ahojte , dnes som bola opäť na návšteve homeopatky... Tá ma teda preklepla, trvalo to asi 1,5 hod. Pýtala sa ma na všetko možné dokonca aj na to či mám strach z lietania.... 😕 😕 😕 😕 . Potom mi predpísala nové pilulky. po tom úspechu, ktorý mali je medikamenty u mňa v podobe ovulky a MS bez injekcie... no verím jej a mám z nej dobrý pocit, hoci manžel sa mi smeje....

Nestihla som obed, tak som si kúpila nový Cottage cheese šunka -chren, takže ...odporúčam...

Lilix mi neideme k moru ale do Tatier, no napriek tomu čiernym pasažierom nepohrdneme 😉 😉 😉 😉 Odmeny sú super vec.... uži si to a pekne si urob niečim radosť, napr. niečim pekným do domčeka. POzerala som Váš album, máte pekné dvere a tie hodiny... no super. Kde si ich zohnala??

Bety, nezabúdam...veď to mi dodáva nádej.... 😵 😵

lilix
10. júl 2009

http://duri-mp3.webovastranka.cz/file/179/509
nostalgia.. 😀
mati opytam sa draheho, odkial ich ma.. on ich uz mal, ked sme sa sponzali.. myslim,ze z polska hovoril..
dik. pravdepodobne odmeny padnu na skolu. musime si zaplatit cely rok dopredu, plus zapisne, plus statnice. ach jo.
uz teraz rozmyslam, co si obleciem na promocie. som vadna? 😀

martina05
10. júl 2009

nie si vadná, iba snívaš ! a to je pekné!!! Čo študuješ?? a kde?? /ak nechceš odpovedať nenahnevám sa 😉 /

lilix
10. júl 2009

mati v IP 😉

martina05
10. júl 2009

oki čakám a tipujem!!!

lilix
10. júl 2009

baby piju a mna ani nezavolali mrchy! 😢

lilix
10. júl 2009

😠 😢 mame stranku spoluziaci, a teraz som sa dozvedela, ze dalsia je tehotna. 5mesiac. jedna o tyzden rodi. vlastne mam teraz 4 tehotne spoluziacky. a ja furt nist. ☹
snad teda az raz, aspon budem mat porod lahky, a oni tazky, nech sa to vynadhradi. /ja som svina, ze? / 😀 😀

jarulai
10. júl 2009

lilix, neplač 😉 ja mám už viac spolužiačok s detičkami a jednu mám tiež tehotnú - začínali sme rovnako, s tým rozdielom, že ona už pomaly bude rodiť a ja... ☹
ved aj na nás dojde 😉 a budeme si to užívať 😉

shandy
10. júl 2009

cafte koceny, no a co mam hovorit ja? moja spoluziacka ma 9-rocnu dceru a teraz je tehotna s druhym a to vedela, ze sa snazime a este ma predbehla - na prvy sup kazde tehu 🙂 🙂 . no je toto spravodlivost?? 😔