icon

V septembri/září 2009 už maminkami. Pridajte sa!

natali1401
24. okt 2009

kedze sme uz maminkami vytvaram novu temu v novej teme pre septrembrovky/zarijovky 2009 kde sa mozeme podelit o nase skusenosti a rady uz s babatkami 🙂

marketka.27
27. jan 2010

My máme malý kolotoč jako součást kolíbky, no sice čučí na medvědy, ale za chvilku s ezlobí, že na ně nedosáhne. Na postýlku asi kolotoč kupovat nebudeme. Taťka sic chce, ale radši jsme jí koupili to leporelo z Lamaze na stěnu postýlky. Teď ještě koupit tu postýlku 🙂

mauik83
27. jan 2010

díky 🙂

já na tu 1. opruzku vyzkoušela všechno a nic nezabíralo, až Imazol... a tak jsem ho ted nasadila hned aa nějak se nechytá... 😝

nelu kolotč celkem baví... našla jsem tohle 😀 a K se toho chatil, blázen... 😀 😀 😀

http://www.elinka.eu/detail.php?zbozi=1317215

jo a taky mám strašně suchý ruce, bleee, jak stará babka, ještě horší...

tak konec stěžování 😎

marketka.27
27. jan 2010

Rukám udělá dobře teplá lázeň v olivovém oleji 😉

mauik83
27. jan 2010

tlenka - ten je moc pěkný a jak se osvědčil??? 🙂

mauik83
27. jan 2010

market - jj, to si říkám už týden, ale nějak nebyl čas... 😅

tlenka
27. jan 2010

mauik: no my sme spokojni s nim... hra to 4 melodie, ma to aj ovladac na zapnutie a vypnutie a da sa prepinat na zapnutie a vypnutie hviezdiciek a mesiacikov, co svietia na striesku... zapinam ho ked sa zobudi, tak kuka na neho, smeje sa a blaboce, a niekedy, ked ide spat...
inac som rozmyslala aj nad tym rainforest od fisher price, ten je tiez pekny, niekto ho tu ma, jak som teraz citala

pospecka
27. jan 2010

Mauik: no, kdyby do neho Nelca neco nastrilela,tak mi koupis ten z Brany, no a tento si nechas. 😀 😀 😀 Delam si srandu. Nemaluj čerta na zeď.
Kes: 😉
ema: tak Te beru za slovo. Jestli vyrazim, tak me budes mit na triku. 😀
AD KOLOTOC: meli jsme, vratili jsme. Mame leporelo lamaze.
Aktualne nejoblibenejsi hracka je pet lahev. Samozrejme, ze 1,5l. 😀

petrajurinova
28. jan 2010

Ahoj. Hlásím první kompletně proplakanou noc - Isinka spala maximálně 30 minut v kuse a jinak v postýlce křičela, u prsa být nechtěla, tak jsem s ní noc strávila pohupováním na baloně (to jenom nešťastně kňourala), horečka ji vyskočila kolem půlnoci na 39,5 a kašle strašně a chrchlá přes nos, takže jdu dneska k doktorce pro změnu s ní. Doufám, že nevyfasuje antibiotika jak Bastík. No než začne doktorka ordinovat tak vás aspoň trošku dočtu.

Tak koukám, že jsem asi jedna z mála, které vlasy nijak drasticky nepadají. Naopak, mám dojem, že jsem nikdy neměla tak pevné a zdravé vlasy jako když kojím. A necháte mě u zářijovek, když nemám mikádo?

Kolotoč máme maa-maa se světýlkama (ty nepoužíváme), zabaví to malou max. na 5 minut.

marketka.27
28. jan 2010

Ahoj Petro, to je hrozné☹ Chudák malá☹ Ale jestli je to tak zlé, tak možná že radši i ty antibiotika, než ji s tím svinstvem nechat bojovat samotnou, ne? Kde jste k tomu přišli, ze školky? A Bastíkovi už je aspoň dobře?

Moje vlasy jsou taky OK a do mikáda nejdu, tak kdyby nás odtud vyhodili, tak založíme novou frakci 😀

danysek27
28. jan 2010

Ahoj holky.
Už mi po vás bylo moc smutno. My se minulý týden vrátili po 8 týdnech ze Španělska a samozřejmně jsme tu hned nachladli. Být po mém - tak se tam zase vrátím. Koukám, že řešíte rodičovskou, tak se chci zeptat - která z vás byla v Trojské - které dny se tam může jít, jestli si musím domluvit schůzku a jak dlouho se tam případně čeká. Díky moc.
Teď vás jdu dočíst.

mauik83
28. jan 2010

kurděbele dop.dele, u nás zase nasněžilo a pořád se sype... 😠 😠 😠 😠

mauik83
28. jan 2010

danys - jůůůů, 8 týdnů ve španělsku??? pauáda 😉 tam máte příbuzné? 😕

petro - chuděry malý, tak přeju brzké uizdravení 😉

já se na mikádo zatím taky nechystám, měla jsem ho před rokem 😉 možná zase v létě 😎

večer jsme s Karlem skoukli film: Jaro. léto, podzim, zima... a jaro - doporučuju, příjemná oddychovka... 😎

danysek27
28. jan 2010

Ne manžel tam byl na služebním kolečku a my se mu vnutili jako doprovod 😀

marketka.27
28. jan 2010

danys, tak vítej zpět do zimy, přijeli jste právě v nejlepším 😀 A jak se cestování zamlouvalo prckovi?

pospecka
28. jan 2010

Petra: chudak mala, tak snad mudr. nasadi nejakou dobrou lecbu a pomuze to rychle.
Market: a jis nejaky vitaminy?
Danysek: to se Ti asi domu ani nechtelo,ze?
Mauik u nas uz se nesype, ale v noci taky napadlo. A to jsem se vcera radovala, ze mi konecne roztal snih z auta.

kesika
28. jan 2010

Dobré ránko,
tak my sme nabehli na starý nočný režim po dvoch hodkách, ale to, že od štvrtej bola hore a nejedla, jej vôôôôbec nevadilo. To sa chechtala u nás v posteli, ťahala ma za nos, žvatlala tou svojou hatmatilkou a spať teda nemienila ani náhodou až doteraz 😀 Čo mi ju to v tej nemocnici naučili?!
Pospec: Pet fľaša? 😀 😀 😀 Dúfam, že apsoň plná, nech tie svalíky pracujú 😀 Dlhšie by ho to zabavilo.
Petra: Chudinka malá, tiež prajeme skoré uzdravenie. To je najhoršie, keď ich vidíme trápiť sa a nevieme im nijako pomôcť 😔

marketka.27
28. jan 2010

pospec: Dobrala jsem nějaké vitamíny z těhotenství (Calibrum mami?), dvakrát denně železo a protože jsem měla otřesné nehty, když jsem se pořádně rozkojila, tak jsem jedla asi 14 denní balení nějakého zinku s něčím, nevím přesně, to byly zásoby ještě co jsem dostávala za dárcovství krve. Nehty se mi jakž takž spravily, i když už to není, co to bývalo. Ale vlasy jsem měla dobré pořád, trochu lámavější,nějaké padání jsem nepozorovala.

wwcko
28. jan 2010

Dobre ranko zasnezene 😵 😵
Petra prajem skore uzdravenie obe deti chore to nie je nic moc. ☹
Danysek provokace najvacsieho zrna 😀 a vies co vobec ti nezavidim 😀 😀 😀 😀 Inak ste sa vratili asi do toho najhorsieho pocasia. ste museli zazit pekny teplotny sok.

mauik83
28. jan 2010

posp - 😀 petka je nejoblíbenější hračka většiny psů, včetně Bučáka... 😀 😀 😀 a Nele ten pytel asi vystelu igelitkou, pro jistotu... 😀 😀 😀 😀

kesika
28. jan 2010

Mauik: Aj náš hafan miluje PET-fľašu, ale nechcela som to tu tak napísať, aby to Posp nebrala ako prirovnávanie 😀 😀 😀 😀 Ale napadlo ma to tiež prvé 😀

kasenka228
28. jan 2010

Tak my jsme zpet s Hexou a Prevenarem. Jsem zvedava, jake budou nasledujici dny a noci... Jinak vcera se bobisek konecne otocil na brisko, podarilo se ji to na mekke posteli, na zemi ji tam nejak vadi rucicka, ale to urco brzo doladi. 😵

kesika
28. jan 2010

kasenka: jeeeej, tak to gratulujeme! 😵 My sa teda snažíme, vrtíme sa, hádžeme, ale do otočenia nám chýba ešte kúsok. Zato sme dnes objavili čaro hlasného smiechu 😀 Síce o štvrtej ráno,ale aj tak to potešilo 😀

kasenka228
28. jan 2010

Kesika, prislo to jak rana z cisteho nebe, ale v dobrem...Terezka se vubec predem nesnazila, lezela porad jak placka a najednou na posteli sup a bylo to. Ted ocekavam, ze po tom ockovani bude zase stagnovat....

kesika
28. jan 2010

kasenka: To je možné, nám ostala tak týždeň zastavená. Neotáčala sa ani na bok. Ale ktovie,či to bolo očkovaním. Ja na to hádžem všetko 😀

kasenka228
28. jan 2010

Kes, Terka se otocila na levy bok uz pred Vanocema, delala to par dni a pak si rekla asi, ze to staci a ze to delat nebude, tak mesic nic a najednou otoceni. Ted si myslim, ze nas bude zase 14 dni napinat a nebude se ji chtit. 😉

kasenka228
28. jan 2010

A taky to svedu na ockovani, to je jasne. 😀

kesika
28. jan 2010

Mauik: Včera si si tu sypala popol na hlavu, že žerieš. Ja sa tu ládujem 300g Milkou 😀 Ale veď musím, inak by som nemala silu kočíkovať v tom snehu 😀

kasenka228
28. jan 2010

To jsem vcera zapomnela okomentovat: zeru jak nezavrena, proste kyselina...manzel se boji, ze rozleptam i nabytek. 😀 😀 😀

kesika
28. jan 2010

kasenka: 😀 😀 😀 tak ten odkaz bol aj pre teba. MILKAAAAA! 😝

kasenka228
28. jan 2010

Kes a ty kojis? Ja mam vzdycky vycitky kolik sladkeho do sebe nacpu. 😅 Ale Terce chutna, tak snad to nevadi. 😕