icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

pukica
12. jan 2011

@scully7 my tiez ideme bez auta,vlakom pojdeme,do Jasnej teda Liptovkeho Mikulasa je to cca 400km a do Rematy,teda Handlovej cca 160km... alebo do ktoreho mesta mam kukat ?

fukylove
12. jan 2011

@pukica - ked sa uz dohodneme co a ako, tak by sme sa mohli dohodnut aspon ta, ze na stanicu v danom meste by sme pre Vas prisli autom... napr. aj ja sa ponukam 🙂 a samozrejme aj pri odchode by sme Vas zaviezli 😉

fukylove
12. jan 2011

a este aj @palinkovamaminka nehlasovala a @streserka - ty by si sa mohla rozhodnut pre jednu z moznosti 😀 lebo ako kukam, tak je to doooost tesne 😀

fukylove
12. jan 2011

jeeeeej, v tom dokumente sa da normalne chatovat 😀

streserka
12. jan 2011

@fukylove ja sa priklonim k vacsine. Naozaj mi je to fakt jedno 😀 . Uvidim co odpisu z Juniorky. Potom sa rozhodnem.

asshanti
12. jan 2011

@scully7 - si zlata, ze na nas myslis, ze sme zdaleka. 😉 ale neboj, my prideme autickom urcite, ked to nevyjde na manzelovu 40-ku. 😉 neni to problem, my radi cestujeme, uz sa velmi tesim! len potrebujem dopredu vediet datum, aby si drahy vymenil pripadnu sluzbu, on si nemoze len tak zobrat dovolenku z dna na den. 😉
a tiez som myslela na henrike, kaceniku... 😉

fukylove
12. jan 2011

@streserka 😀 hehe, len zatial je to nerozhodne 😀 a z tej Juniorky sa ti este neozvali? lebo ja by som asi radsej do Jasnej, nooooo... sa mi okrem ineho v Remate paci aj ten pristup, ze komunikuju pomerne rychlo a taaaak...

janula.h
12. jan 2011

baby tak ako?? jasná za noc na osobu a remata ??lebo som z toho debil a emka sa plati ci nie aby som vedela kolko to bude kostovat 🙂

cucovia
12. jan 2011

@fukylove pardooon, hotofka - zahlasovane 🙂 😉

esmemia
12. jan 2011

@scully7 si velmi zlata,dakujem
Babulky hodte sem dake teminy,v ktore by sme tam chceli ist,aby sme to uzavreli,aspon teda ten termin a miesto uz uvidime....aj ked ja som stale viac a viac za tu JASNU

esmemia
12. jan 2011

CO TAK OD 6-8 MAJA,ALEBO 13-15 MAJA ?

fukylove
12. jan 2011

@janula.h - teraz je uz aj v mojom albume cena za noc/osoba 🙂 a co sa tyka Emky - tak ak som spravne pochopila tak by v Jasnej mala byt zadara (budete dvaja dospeli) a v Remate asi tiez, lebo vsak je tam pisane ze do 6 rokov... v remate vecera pre dieta do 6 r. 5 eur...

ja by som asi skor ten skorsi termin 😀 lebo toho 13-15 su zmrznuti, co ak bude zima? 🙂

janula.h
12. jan 2011

Baby ale nebolo by lepšie kebyže je po materskej???

janula.h
12. jan 2011

myslím dátum 😀

janula.h
12. jan 2011

ale tam je tá oslava 🙂 tak už čuším 😀

esmemia
12. jan 2011

Babulky a co tak termin pred velkou nocou???Od 15-17 aprila?

scully7
12. jan 2011

termíny mi vyhovujú všetky okrem 22-24 apríl a 27-29 máj. Teda, môžem aj vtedy, ale musela by som v nedeľu ráno odísť. 🙂

alusha
autor
12. jan 2011

baby v remate dali aj volne terminy, fukylove ma v albume...

alusha
autor
12. jan 2011

@janula.h tebe v remate zistim, ci budes platit za emmku veceru, ubytovanie ma urcite zadarmo

janula.h
12. jan 2011

@alusha si zlatá 😉 asi naj termín čo pozerám je 29.4.- 1.5 či??

streserka
12. jan 2011

@gabrielka a ty kedy prides na Slovensko? Myslim, ze ten termin v aprili sa spominal preto, ze by si mala prist na SK. Nebudes mat chut ist na stretko?

fukylove
12. jan 2011

co sa tyka terminu, mne je to jedno a asi by bolo najlepsie, keby bolo po RP 😀

alusha
autor
12. jan 2011

baby inak je to nerozhodne 10:10, takze nerozhodni sa rozhodnite 😀 @goga03 @streserka

scully7
12. jan 2011

@streserka Gabi príde na velkú noc...

ikula2
12. jan 2011

@fukylove @alusha prosim vas a ako je to s prihlasenim je to uz teraz zavezne? Lebo my by sme chceli ist, ale zial sme teraz v tazkej situacii, mama bude mat trvale nasledky po tom pade 😢 , takze na cas bude byvat u nas ratam aspon na 3mes. a este neviem ci bude moct ostat sama. Takze predbezne som zahlasovala, ale neviem to na 100%, iste to chapete.

brusko6
12. jan 2011

Mne sa Jasna fakt nepaci..neviem si pomoct..😉

lucinka13
12. jan 2011

Ja som stále za Jasnu. Tatry su TATRY!!
a je to tam aj lacnejšie 😉 a to nehovorím len o cene ubytovania. Remata je sice krajšia ale baby tie ceny v hotely su dost vysoké 😒

alusha
autor
12. jan 2011

@ikula2 ja ta chapem, ono je to do urcitej miery zavazne, lebo od poctu izieb sa bude odvijat aj cena, nie ze sa teraz prihlasime a potom sa desiati odhlasia a cena bude ovela vyssia... a tiez si myslim, ze sa bude musiet zaplatit aj zaloha... ale nic sa nestane, ked to bude jedna izba hore-dole, len aby toho potom nebolo viacej....

alusha
autor
12. jan 2011

baby, v piatok tam prideme poobede, zaciname vecerou, v sobotu mame ranajky, naobedovat sa moze kazdy individualne ako chce, veceru mame v hoteli, a koncime ranajkami v nedelu... napoje si kazdy prinesie vlastne a nejaka ta kava alebo vino v bare nas nezabije, ved sa nejdeme ozierat...

brusko6
12. jan 2011

@lucinka13 Aj ja miluejm tatry a konkretne do Liptovskeho Jana som chodila kazdyrok,mali sme tam chatu,takze tento kraj poznam svojim sposobom,ale kedze som mala moznos pracovat aj v tomto odvetvi,tak proste je to pocit,z foto,z komunikacie,z net.stranky,ze nieeee..😉 ale tak ak to vyjra,pridem za vami,nie za tatrami,nie za hotelom..ale aj @karaa vie preco dala hlas Remate a nie Jasnej,kedze uz tam bola a napisala o tom co to..
Aaaale to je moj skromny nazor..
Remata je pre mna dojmom osobnejsia,co ja velmi preferujem na ubytovani..kto sa na mna hneva,ruku hore?!😉