Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
dobre skore ranko, @pukica @janula.h aj moj muz je marek 😀 😀 my baby tiez isto prideme, ved ja vas nepoznam ani jednu osobne, tak sa uz tesim 😀 😀 skoda, ze nevysla ta remata, tam som sa tesila strasne moc... @fukylove, prezisti prosim ta aj tu teplotu vody v bazene, pripadne by nam ju mohli trochu zohriat 😀 😀
babky, ja teda akože nechcem rýpať, ale k tomu "vyžitiu"... uvedomte si, kolko tam budeme, 1 celý deň. V piatok večer prídeme a v nedelu pôjdeme doobedadomov. Tak to je sobota celý deň. Budeme rady, ak sa stihneme porozprávať chvíľu každá s každou a zahrať s deťmi a urobiť si kúsok možno prechádzku alebo čo. 🙂 toť si myslím.
a ešte prosím skúste rátať s kpon, heni79 ak sa jej dopátram, a ejkee som písala dnes na FB. Lebo nechodia na kona, ale podla mna budú mať záujem.
@asshanti
@scully7 ach moje keby ste len vedeli ako ma to trapi a ako vnutorne bojujem,aby som mu nic nepovedala,lebo sa iba pohadame,ale on je uz raz taky a ma komplikovanu povahu a tam kam nechce ist,tak ho tam nedotiahnem ani parom volov na moju stuzkovu sile ,len preto,ze som ho pol roka prosila ja a aj jeho ocino a nakolko som tam nemala maminu iba krsnych,tak siel ,ale ani raz netancoval 🙂...nevadi budem tam mat vas a to je dolezite
@streserka mile od teba, ze si na mna myslela ! 😉 ja som sice ako ste niektore mohli postrehnut ako dusko od @brusko6, skor pocuvam nez hovorim, ale na stretko pridem na milon percent, teda ak bude v termine mojej dovolenky ... 16.4. - 1.5. a dokonca pridem aj s mojim chlopom, po slovensky nevie, ale ak sa vasi muzikovia onho postaraju (myslim pifko, vodka a ine domorode specialitky 😀 😀 😀 ) tak sa isto "dohovoria ! cize 2 dospeli plus 2 deti, hlas som dala remate
a preco sa dalsi skalni zo scullinho zoznamu neozvali?
a este si neodpustim poznamocku : na slovensko chodim, ked sa da, cize malokedy. teraz som bola po roku a pol. mam tu celu celucicku rodinu. ale na taketo stretko marcoviek pridem a "obetujem" vikend, ktory by som mohla stravit s maminou alebo bratom. chcem vas spoznat, popocuvat, vidiet deticky, byt vo fajn spolocnosti. preto som trosku rozcarovana, ze niekto to vnima inak. ale co, kazdy sme nejaky ...
ja len tak, ze mi je z toho smutno, lebo by som rada videla vsetkych 😅 @annie13 a @ikula2 drzim palce, nech je ocinovi a mamine lepsie ! zdravie je samozrejme prvorade, pre vas moja poznamka nie je !
@janula.h janula janula, najlepsie by bolo nechat deti doma so starimi rodicmi, urobit stretko c.1 pre maminy v bazene a stretko c.2 pri bare pre muzov 😀 mame sa celkom dobre, dakujem za opytanie, sice aj lepsie bolo, ale co ... popisem daco do nasej temy, dobre? a jasne, ze volame aj @janka2110 !!!!!
@gabrielka inak vyrovnala si skore v tabulke!!!! a teraz co??? @palinkovamaminka musis to rozhodnut!!!
@scully7 hehe, ze poklad, dobre zakopany, mlcanlivy 😀
matka, jasne, do prace nastupujem az v utorok, 3.5., takze by sme mohli letiet niekedy v nedelu vecer, musim nejak spracovat brata, vies, ze sa musim bohuzial prisposobovat jemu, aby ma mohol hodit do viedne. ale tak aspon piatok poobede a celu sobotu som vam k dispozicii 😀 tesim ! a uz nesoferujem, pre istotu, haha
@alusha fiha, este keby sa @cherryblossomgirl a @janka2110 prihlasili ...
baby ale keď ná nebude 30 tak koľko je vlastne cena ??v Remate?
Baby ja sa budem snazit prist 😵
Tak na 90% ratajte somnou...teda snami..
Dnes hodim rec s mm a napisem vam 😵
Inak ma odradzalo iba to,ze vecer ked pojde Alessandra spat ja budem musiet uz ostat s nou na izbe.
Ona totiz potrebuje aby som bola blizko inak sa zobudi abude plakat..
A vy tam budete zurovat 😀
A moj mm hovori aj Slovensky 😀
Ak pojdeme tak pojdeme 4.
Syn ostane u babky...on urcite nepojde medzi tolkych
krpcov ako ho poznam 🙂
Mozte mi sem prosim
hodit link ze ktory je to hotel kam by sme isli?
Dakujem
@janka2110 ty jani, to ako si manzelika naucila po slovensky? my sa pozname uz 15 rokov a on nic ! ci to ja som taka zla ucitelka? 😀 a ved pipo by sa pohral s emami (od janule a s mojou) a lucinkin13 synator nejde? a Ip som dostala, len ja vzdy precitam a zabudnem odpisat, tak uz bezim

@esmemia - dalsi clen na oslavu... 😀