Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
Vlastne hotel to je jedno...
To len zo zvedavosti 🙂
jaaaaj, tak tu uz padaju silne slova... 😒 som si myslela, ze si tu clovek moze napisat co chce, vlastny nazor, ale asi nie... 😒 a potom sa cudujeme, ze uz nejaka ta baba z temy odisla, no ja sa necudujem... 🙄
Baby nesrandujte toľko si píšeme o nás, o deťoch, manželoch naších problémoch,stojíme jedan pri druhej keď niekto ochorie, keď nechce papať, spinkať , obracať sa sedieť a teraz keď sa máme možnosť sa stretnúť, vystískať navzájom seba a deti, konečne sa vidieť tak takto sa tu budeme naťahovať čo ste pipi ??? ☹ ☹ nesrandujte veď je každého osobnou vecou či chce alebo nechce ísť,každý má svoje dôvody nech sú akékoľvek. Ja sa na vás teším,či je to v hoteli,v penzióne,v chate alebo stane 😉 😉 😉
@luly13 - este raz som si precitala nasu debatu a nezda sa mi, ze by to bolo na urazenie... 😅 😕 ak ano, tak prepac, to bolo vseobecne, nie utok na Teba. si spomen kolkokrat si mi Ty davala najavo, ze moje dieta je prestimulovane, atd... to som potom vyzerala ako matka co pusta decku telku, v kuse donho huci a taaaak... myslim, ze z toho som sa mohla citit sklamane, nie z hlasky, ze kto pride bude tam... 😒
@alusha - zajtra skusim prezistit termin, dnes sa mi nepodarilo dovolat... mne osobne ten termin vyhovuje a ak vyhovuje aj nasej @gabrielka Gabi, tak ja suhlasim 🙂
dnes som skusala volat iba 2x, priserny den sme mali... 😒 ale aj tak som dost sklamana, lebo sa mi zda, ze z tej Rematy komunikuju na ovela vyssej urovni 😠
Jeziiiisiiiiii,aj Gabi a Janka priiidu.. Ja sa asi roztopiiim...
Viete co baby,pohadajme sa,no a ked sa stretneme sa mozemeaj pobit..😉 chlapom urobime sou v bahne..
Ale ne..nemyslim,ze si chceme ublizovat..na tolko sa snad uz nejaky ten mesiac pozname..tie co odisli,sorry,ale ich pristup bol detinsky..
Takze pekne sa chytme za ruky a spievajme si..
Isiel vlacik okolo stolaaaaaa,robil sususussusssuuu..a naplasil Marišuuuuuuu.😉))
Ozaj baby,ak si aj donesieme vysielacky,co myslite ako budu na seba navzajom reagovat cez steny? Zoberme si aj nejakeho otroka so sebou!!!
@brusko6 Luci, už ma to napadlo, že akonáhle donesieme vysielačky rovnakého typu, budú sa rušiť. Ale moja má 8 kanálov a pochybujem, že 8 báb bude mať rovnakú vysielačku. 🙂 Alebo žeby ano? Tak potom jedine, že ten Luckin manžel bude strážiť okrem Šimonka aj pár ďalších detí 😀
brusinko, neviem, či to vôbec bolo spisovné, ale brata by tým určite "zabila" 😀
baby a chcete zorganizovat aj nejaky program? Akoze bazen, sauna turistika a pod. Lebo ja mam problem s plavkami juj to aj musim liniu upravit dovtedy
@ikula2 kasli na to, sak sme vsetky po porode, ci rok po porode sa uz nerata?? a turu?? to je co? 😀 ja nechem aby ma nohy boleli po takom krasnom vikende .. 😀
inaac ja som za to, aby sme popijali na chodbe, sak aj tak tam asi budeme len my...
lebo ja by som asi aj tak kazdych 5 min behala do izby ho pozerat.. no a Duska neobetujem ... nech sa aj on odreaguje ..
@brusko6 presne to napadlo aj mne,dat si chodbovicu 😀
my vysielacky nemame,kedze mame veeeelky dvojiizbak,su nam nanic,no asi budem musiet pozhanat pre pokoj duse
@alusha termin sedi aj nam,sice Marek ma akurat tri dni prace,no neva tak si vezme volno a bude mat 9dni frei waw
ja bych sa aj okupala ale s mojou postavou ach jaj bieda to,jedine ak tak oblecena 😀
len aby sme s tou chodbovicou neskoncili pred hotelom s rusenim nocneho kludu 🙂

@alusha ale ja neviem este na 100%
ci prideme.
Som hovorila s mm,ale my by sme potrebovaili
vediet presne kedy by to bolo?
A ktory hotel?
@luly13 no to som si nevsimla...musim docitat...