icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

fukylove
13. jan 2011

@ikula2 - my mame vyrocie 25.4 😀 😀 😀

ja si myslim, ze na nejaky velky program aj tak nebude cas 😀 😀 😀

a aj ja mam aventky... 🙂

@streserka - ja chapem, ze moze mat volno... ale od profesional by som cakala ovela lepsi pristup... napr. hlavne to, ze tam bude mat za seba nahradu... som z toho dost rozcarovana... robila som s ludmi a pre ludi - v reklamke... a kedze som od seba ocakavala 100% "odhodlanie" urobit vsetko co bude v mojich silach pre klienta, ocakavam take aj od ostatnych, ked som v pozicii klienta ja... 😉 ak sa mi nepodari zajtra s nimi normalne spojit, tak asi zmenim nazor aj ja a budem za Remata... lebo Jasna pre mna vyhrala aj kvoli umiestneniu, aj kvoli prostrediu (Tatry milujem), aj kvoli cene... ale ked uz pri zajednavani sa k nim neviem dopatrat, tak mam trosku strach, co bude ak sa nieco vysomari tam... 😒

janula.h
13. jan 2011

@pukica
@ikula2
@brusko6 baby tak ja si kúpim také čo Arabky nosia keď už vy sa sťažujete a čo ja??? 😀 😀 😀

fukylove
13. jan 2011

a kupanie? 😀 booooze, co tam po postave, to si este aj nohy budem musiet oholit 😀 😀 😀 😀 😀

babeny, ja uz vyse tyzdna spavam tak 3 - 4 hodiny denne a vyzeram ako ten uz milovany a spominany vygrcany sliz... 😀 tak sa ospravedlnujem, ze sa akosi pomenej zapajam aj do tejto inak velmi milej a zabavnej debatky 😀
samozrejme, velke cmuuuuk posielam Lucinke 😀 @brusko 🙂 ta mi aj unavu, aj nanic naladu dokaze tymi jej hlaskami vzdy zazehnat 😀 teda - ona a @janula.h - ale ta sa dnes niekde taaaaaaaaaara 🙂

brusko6
13. jan 2011

@jamar mozeme sa vyhovorit na deti, ze to oni za to mozu ... heh
@fukylove no a presne toto som vam chcela naznacit, staci ked vidis tu ochotu a komunikaciu formou emailu, ja som presne taka, nakolko som robila s ludmi. a bla bla bla ..
uz mam odmalovane lave oko a stale tukam,tak snad sa dostanem aj k pravemu .. booze, jak sa mi nechce..
a s tymi chlpami na nohach, to sa musi aj po porode robit?? jeziiiiiiiis ... 😀 😀

brusko6
13. jan 2011

@fukylove cmuk

streserka
13. jan 2011

@fukylove mas pravdu, ved som ti pisala, ze toho recepcneho nemusim....asi tak...

jamar
13. jan 2011

@brusko6 ty mas vyhodu s tym holenim. tebe Dusko chodi na dlhsie z domu, tak nemusis tak casto. ale co my, ktorym su nasi muzi stale doma 😀 😀

brusko6
13. jan 2011

@jamar necchela by sooooom .... 😀 😀 😀

janula.h
13. jan 2011

šak vravím plavky pre Arabky 😉

pukica
13. jan 2011

ja si z vas cvrknem baby,sa tu fajne zabavam
jeziiiis na holenie som uplne zabudla oo
no ako janula pise,arabske plavky to istia :D

fukylove
13. jan 2011

noooo - ja sa uz asi dva tyzdne chystam spravit z yetiho zensku.... ale akosi mi to nevychadza 😀 😀 😀 😀

brusko6
13. jan 2011

@fukylove nabruuus noze moja ..

jamar
13. jan 2011

@fukylove som podobny pripad. vecer som rada, ze hodim sprchu a hajde do postele... No nech si ti nasi spolubyvajuci zvyknu na prirodzenost 😀

asshanti
13. jan 2011

koceny sorry, ja som sa z tabulky vymazala, na stretko neprideme, aj ked sme sa uz velmi tesili... ked je to, ze napisem pravdu a svoj nazor ubohe, tak budis... teraz mozno nechapete, ale vo mne sa to zbieralo uz dlhsie, je to na dlhsi pokec... odchadzam aj z temy, nebavi ma len si prikyvovat a poklonkovat sa niekomu. 😒 tu na MK si pisem s viacerymi babami z inych tem a nikdy sme ziadny problem nemali, zato tu je kazdy den nejake dusno a to ja osobne nemusim. 😀 niektore som velmi rada spoznala, sak vy viete ktore a s tymi sa aj osobne stretnem. 😉 majte sa, nech vam marcove deticky robia len radost v zivote! 😵

ikula2
13. jan 2011

@jamar jezis som sa pobavila co si napisala pre brusko 😀

alusha
autor
13. jan 2011

@asshanti nerob, to snad nemyslis vazne, ved ta tu mame vsetky radi!

annie13
13. jan 2011

@asshanti neblazni kde bude mat Viky spoluoslavenca ani rocik spolu neoslavime???

jamar
13. jan 2011

@asshanti neblazni, ja nechcem aby si odisla z temy. Ak ti niektore baby nevyhovuju (dufam, ze to nie som ja) tak jednoducho nereaguj na ne.. To je navod pre kazdu marcovu maminku. Neurazajme sa a bude nam vsetkym znovu fajn.

streserka
13. jan 2011

@asshanti ja som sa na vas najviac tesila, na maleho sikovnika 😉 a tak ako napisala jamar, nereaguj ak sa ti niekto nepozdava.... a gumujeme co si napisala a tesime sa na vas!!! tak nas nesklam!!!

esmemia
13. jan 2011

nechcela som reagovat na to co sa deje v sukromnej teme a ani tu,ved mozno sa to utrasie,ale neda mi to.Baby to snad nemyslite vazne,ze nas jedno organizovanie stretnutia ide rozhadat.Neverim.
Ja sa na vas tesim,tak mi nekazte radost....pridete tie ktore mozete a hotovo
@asshanti a ty nesranduj pre pana jana,prosim ta neodchadzaj ☹

brusko6
13. jan 2011

@asshanti Aaale my nechceme aby si odisla.. Mozem sa spytat? Je to kvoli mojim prispevkom?

esmemia
13. jan 2011

Inak termin my vyhovuje

esmemia
13. jan 2011

@esmemia hiiii ze my s tvrdym y....ja trúúúúúúúúúba...jasne,ze mi...prepacte prosim

lucinka13
13. jan 2011

babulky celý den som vas nečitala ale teraz som si musela prečítat niektoré veci 2x.... 😠

Nepáči sa mi to 😔
@asshanti
neodchádzaj 😕 😢 😢

Nemožem uverit tomu že nas jedno stretnutie, teda len planovanie može tak rozdelovat a hnevat. Bože ved sme tu pretto aby sme si navzajom radili, podporovali sa, chvalili a vymienali názory.... ktoré su samozrejme rozdielne.
Som z toho smutná a rozčarovaná 🙄

lucinka13
13. jan 2011

@scully7
nooo muž zvládne veeeeela deti, len sa trochu zlakol ked som mu to povedala. aby bol pripravený, chápeš 😵

esmemia
13. jan 2011

@lucinka13 aj Stelli mu prihodime 🙂

lucinka13
13. jan 2011

@esmemia
v pohodičke .... už sa teší 😀

esmemia
13. jan 2011

@lucinka13 super,Stellka ma teraz fazu tulenia a rozdavania pus,tak ak jej to ostane bude happy 🙂

lucinka13
13. jan 2011

@esmemia
len aby som potom nežiarlila 😀 😀

esmemia
13. jan 2011

@lucinka13 mozes 😀 😝