Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
@lucinka13 tak spinavo nebolo. to ubytovanie nebolo nejake hviezdne a excluzivne. pocasie nam vyslo, tak ak sme si my nenanosili spinu,tak tam nebola. urcite sa to dalo, a dovtedy sa vam deti pustia behat, to sa zasa neboj.
@scully7 to kolko sa vas chysta??? nas bolo miuly rok 12 deti + rodiacia a obcas surodenec. a viete, pri detoch vam aj na poslednu chvilu moze nieco zrusit plany. ale bodaj by vam to vyslo v co najvacsom pocte!
a nezabudnite sa spytat na pripadne storna. do akej vysky a v akom predstihu sa musite odhlasit z pobytu, lebo ozaj, den pred odchodom sa moze nieco stat 😖
dám ten pôvodný termín? 29.-1.? alebo tento pred velkou nocou? 15.-17.?
Konecne som vsetko precitala, bola som u nasich na Liptove, prisla som len vcera, ale este dnes som tu mala bracha. Tak som sa venovala rodinke. My sa prisposobime. Ozaj este ma napadlo ohladom Jasnej. Ta sa zrusila preto, lebo nebola k dispozicii konferencna miestnost. Ale miestnost s detskym kutikom tam je, tak by to mohlo byt celkom OK. Vyhody: ziadne storno poplatky (deticky mozu ochoriet den pred odchodom), nizka cena, priroda aj s light turou pre babatka, v cene bazen a ine aktivity, no problem s bezlepkovou dietou pre Evku.
Inak my sa prisposobime, Terchovu mame cubi dup, rada spoznam nieco nove.
nebolo to tak, ze v hlasovani vyhrala Remata a ta sa zrusila kvoli doprave...??? 😕 ja som tiez za Jasnu! 😉
dievčata mam už vybitý notebok tak niečo dobre vymyslite, ahojte
@janula.h jáj, veď ano, pardón. asi už spím. mala by som ísť. Ano, Remata mala problém s dopravou, Jasná "nevyhrala", Boboty majú svadbu, a nakoniec sú chamtiví... takže fatrapark alebo chata vyhnaná? Alebo hladáme dalej. Trochu problém je, že nás je cez 40 dospelých a 30 detí :-/ Ale to nevadí, niečo vymyslíme, do mája daleko.
dam vam typ, mozno by ste sa nemuseli zamerat na hory. u nas to dopadlo tak, ze deti si ich ani nevsimli, a to si este par rokov nevsimnu a neodcenia, my dospelaci sme sa na turu nedostali takze tiez nulovy efekt, a riskujete horise pocasie, hlavne veterno a aj ubytovanie na horach je trochu drahsie.
my tento rok preferujeme taku podhajsku alebo sturovo. tiez je tam vela peknych penzionikov na vyber. decka sa viac vyblaznia na kupalisku ako v horach, ktore si neuvedomia.
ale padol navrh aj na bojnice, alebo stiavnicu....
chata vyhnaná??? ty kokso baby, nestíham za vami 😀
ahojte, ved mozno ze si to este tie boboty rozmyslia nie? s tou cenou?? do rematy som uz napisala, bola zlata ta pani, odpisala, ze dufa, ze nabuduce stravime pobyt aj u nich a ze mi kedykolvek spravi cenovu ponuku, pacilo sa mi ich jednanie...
baby, co sa tyka sustiaka, ja urcite chcem polpenziu, chcem si od varenia oddychnut...
a nepozerali ste aj toho michala??? co davala annie?? www.michal.sk
podhajska, sturovo by mohli byt, davno som tam nebola a do hor aj tak pojdeme v lete individualne, takto by sme nestihli asi nic pozriet

ze ake by to bolo super, keby cela chata bola obsadena len nami.... to by sme mohli zurovat do rana 😀 😀