icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

jamar
19. jan 2011

ze ake by to bolo super, keby cela chata bola obsadena len nami.... to by sme mohli zurovat do rana 😀 😀

scully7
19. jan 2011

@esmemia veru, mne sa páči aj chata, hlavne že tam je príroda

scully7
19. jan 2011

@jamar napíšem tam, dobre?

borocka
19. jan 2011

@lucinka13 tak spinavo nebolo. to ubytovanie nebolo nejake hviezdne a excluzivne. pocasie nam vyslo, tak ak sme si my nenanosili spinu,tak tam nebola. urcite sa to dalo, a dovtedy sa vam deti pustia behat, to sa zasa neboj.

@scully7 to kolko sa vas chysta??? nas bolo miuly rok 12 deti + rodiacia a obcas surodenec. a viete, pri detoch vam aj na poslednu chvilu moze nieco zrusit plany. ale bodaj by vam to vyslo v co najvacsom pocte!
a nezabudnite sa spytat na pripadne storna. do akej vysky a v akom predstihu sa musite odhlasit z pobytu, lebo ozaj, den pred odchodom sa moze nieco stat 😖

scully7
19. jan 2011

dám ten pôvodný termín? 29.-1.? alebo tento pred velkou nocou? 15.-17.?

jamar
19. jan 2011

@scully7 jasne. zatial podla tabulky bolo 43 osob. uvidime.

scully7
19. jan 2011

@borocka zatial nás je 27 mamičiek, okrem troch s oteckami, a detičiek 34 tuším /27 marcových a pár súrodencov/

lucinka13
19. jan 2011

@jamar
my sme mali len pre seba s detmi chaatu vratna... super bolo
@scully7
no mame ak chceš pozri fotky na FB mojho muža, on je celý zapsičkovaný, ešte aj jeho foto je PES 😅

scully7
19. jan 2011

@jamar to preto, lebo som vymazala kočky, čo sa nehlásia ako eejka, karaa a ellit.

scully7
19. jan 2011

@lucinka13 ježiiiiiš. tííííí súú kráááásni. waaaw.

lucinka13
19. jan 2011

@scully7
dakujeme 😉

jamar
19. jan 2011

@lucinka13 Luci, povedz muzovi ze som sa zamilovala... neboj, nie do neho ale vasej Tinty. Je neskutocne kraaaaasna...Ja mam slabost na taketo plemena. A vidim ze mame s tvojim muzom spolocnu kamosku z CR. Evku Myslivcovu.

streserka
19. jan 2011

Konecne som vsetko precitala, bola som u nasich na Liptove, prisla som len vcera, ale este dnes som tu mala bracha. Tak som sa venovala rodinke. My sa prisposobime. Ozaj este ma napadlo ohladom Jasnej. Ta sa zrusila preto, lebo nebola k dispozicii konferencna miestnost. Ale miestnost s detskym kutikom tam je, tak by to mohlo byt celkom OK. Vyhody: ziadne storno poplatky (deticky mozu ochoriet den pred odchodom), nizka cena, priroda aj s light turou pre babatka, v cene bazen a ine aktivity, no problem s bezlepkovou dietou pre Evku.
Inak my sa prisposobime, Terchovu mame cubi dup, rada spoznam nieco nove.

janula.h
19. jan 2011

@lucinka13 oni asi nebudú z tých menších však?? 😀 😀

janula.h
19. jan 2011

@streserka myslím,že tá sa zrušila lebo nebol termín voľný

scully7
19. jan 2011

@streserka zrušila sa kvôli doprave, že @janula.h?

asshanti
19. jan 2011

nebolo to tak, ze v hlasovani vyhrala Remata a ta sa zrusila kvoli doprave...??? 😕 ja som tiez za Jasnu! 😉

lucinka13
19. jan 2011

@jamar
poviem , bude rád 😉

@janula.h
mali sme aj vačšie.... brazilske fily 🙂 ale už nemáme ..

dievčatá takže hladame od začiatku ,,,,,,,,,,,,ach jaj

janula.h
19. jan 2011

@scully7 nie to Remata, Jasná nemala termín teda mali tam svatbu a nevideli by sme Gabi 😉

lucinka13
19. jan 2011

dievčata mam už vybitý notebok tak niečo dobre vymyslite, ahojte

scully7
19. jan 2011

@janula.h jáj, veď ano, pardón. asi už spím. mala by som ísť. Ano, Remata mala problém s dopravou, Jasná "nevyhrala", Boboty majú svadbu, a nakoniec sú chamtiví... takže fatrapark alebo chata vyhnaná? Alebo hladáme dalej. Trochu problém je, že nás je cez 40 dospelých a 30 detí :-/ Ale to nevadí, niečo vymyslíme, do mája daleko.

pukica
19. jan 2011

@scully7 uz to mam vysvetlene,pochopene som v obraze 😀 diky @janula.h 😉

a ta posledna ponuka perfis 🙂 bobota nech sa da vypchat ked kona a reaguje ako kona a reaguje 😀

scully7
19. jan 2011

@pukica páči sa Ti chata vo vyhnanej?

pukica
19. jan 2011

@scully7 nooooooooooooo paci paci 🙂

janula.h
19. jan 2011

@scully7 mňa ešte teraz mrazí že to kvoli mne nieje Jasna ved tam som chcela ist ☹ ☹

borocka
19. jan 2011

dam vam typ, mozno by ste sa nemuseli zamerat na hory. u nas to dopadlo tak, ze deti si ich ani nevsimli, a to si este par rokov nevsimnu a neodcenia, my dospelaci sme sa na turu nedostali takze tiez nulovy efekt, a riskujete horise pocasie, hlavne veterno a aj ubytovanie na horach je trochu drahsie.
my tento rok preferujeme taku podhajsku alebo sturovo. tiez je tam vela peknych penzionikov na vyber. decka sa viac vyblaznia na kupalisku ako v horach, ktore si neuvedomia.
ale padol navrh aj na bojnice, alebo stiavnicu....

scully7
19. jan 2011

@borocka ďakujeme.

tak dievčatá, zvážte - zvážme.🙂

scully7
19. jan 2011

@janula.h ale čoby.... tam to zas pukica mala ďaleko. 30 ľuďom nevyhovieš. vieš ako to je.

tinockaaa
19. jan 2011

chata vyhnaná??? ty kokso baby, nestíham za vami 😀

alusha
autor
20. jan 2011

ahojte, ved mozno ze si to este tie boboty rozmyslia nie? s tou cenou?? do rematy som uz napisala, bola zlata ta pani, odpisala, ze dufa, ze nabuduce stravime pobyt aj u nich a ze mi kedykolvek spravi cenovu ponuku, pacilo sa mi ich jednanie...

baby, co sa tyka sustiaka, ja urcite chcem polpenziu, chcem si od varenia oddychnut...

a nepozerali ste aj toho michala??? co davala annie?? www.michal.sk

podhajska, sturovo by mohli byt, davno som tam nebola a do hor aj tak pojdeme v lete individualne, takto by sme nestihli asi nic pozriet