icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

streserka
20. jan 2011

Az teraz som vas precitala, ozaj v tej Jasnej by vedeli zabezpecit aj stolicky na papanie a aj postielky. A par atrakcii v cene. Podla mna vychadza asi najlepsie aj co sa ceny aj sluzieb tyka. Aj pristup je fajn. 1 prestup z hlavneho tahu KE-BA. A maju aj stravu pre Evku. Deti do 10r. sa neplatia. Kopirujem email, ktory mi poslali: V pripade ubytovania osob v izbe v tvare 1+1 je pre dieta aktualna zlava 50% zo vsetkych cien dospelych osob. Rovnako tato zlava plati v pripade ze je deti viac, teda vzdy jedno zadarmo, dalsie so zlavou. Samozrejme ale pokila sa jedna o deticky do 2r. su deti zadarmo vzdy. A ak bude volna aj kongresova miestnost... tak si myslim, ze by to mohlo byt OK, co vy na to?

annie13
20. jan 2011

@alusha daj si do google Novy Tekov Ranc u Bobiho
mozno tak ale mne to ide v pohode ten link

asshanti
20. jan 2011

ja ako uz aj predtym na prvykrat som za Jasnu! 😉 ale samozrejme, prisposobime sa. 😉

annie13
20. jan 2011

nam ak sa podari ist tak mi je to uplne jedno hlavne ze vypadnem zo stereotypu
akurat aby to nebolo moooc drahe inak vsetko ok

jamar
20. jan 2011

pisala som Bobimu na ranc. Uvidime, co vymyslia. Akurat len keby sme tam isli, tak ja sa ukratim o dovolenku, lebo budem musiet spat u svokry..... 😒

fukylove
20. jan 2011

@annie13 - ja s tym rancom nesuhlasim, lebo je to zase mimo hlavneho tahu a napr. taka @janula.h bude mat problem sa tam dostat bez auta... si osobne myslim... lebo je to podobny smer ako bola Remata...

alusha
autor
20. jan 2011

dievcata mali sme si stanovit lokalitu, kde sa da dobre dostat a na zaklade toho vyberat ubytko....

jamar
20. jan 2011

@fukylove nie je to uplne hlavny tah to mas pravdu... ale je to uplne niekde inde ako Remata. 😉 Remata je na Handlovu a Novy Tekov je kusok od Levic.

lucinka13
20. jan 2011

@fukylove
kto nemá auto okrem @janula.h?

fukylove
20. jan 2011

@alusha - a nemoze ostat ta Jasna? ak mam byt uprimna, mna uz to prestava bavit... lokality kde sme chceli ist boli vacsinou bud zrusene nami (Remata) alebo vdaka "ochotnemu" personalu (Boboty)...

a mam pocit, ze sa zacina privelmi vymyslat, aby bol program, aby bolo toto, aby bolo hento... v principe sa v piatok pozbierame a vseho vsudy budeme spolu az jeden cely den.. tj potrebujeme sa vyspat niekde, najest a potrebujeme mat k dispozicii miestnost v pripade zleho pocasia... vsetko ostatne je podla mna navyse....
z tohto dovodu si myslim, ze Jasna je dobry kompromis... aj co sa ceny tyka, aj co sa jedla tyka, aj co sa ubytka tyka a hlavne cestovania...

ak zvazujete nove moznosti, prosim vramci hlasovania aj nejake zhrnovacky do spolocnej tabulky... aby sme sa k tomu dostali...

fukylove
20. jan 2011

@lucinka13 myslim ze este @pukica

jamar
20. jan 2011

a ak by sa rozhodlo pre ranc, a Janula by sa vpohode dostala do Levic, tak ja osobne ju pojdem autom zobrat aj odviezt 😉

fukylove
20. jan 2011

@jamar - ako som povedala... mne je to uz jedno, kam sa pojde... len mam pocit, ze sa stale akosi tocime v divnom kruhu a nikam sme sa za dva tyzdne nepohli...

lucinka13
20. jan 2011

@fukylove
a janula a pukica suhlasili s Jasnou? ak ano tak nie je o čom rozmýšlat...

jamar
20. jan 2011

@fukylove aj mneje to jedno. mas pravu, vymysla sa... mne osobne sa najviac pacila asi Remata ale kedze sa tam nepojde tak mi je to uplne jedno. Ked by sa aj nikde neslo na vikend ale stretli by sme sa len v nejakej restike vsetky na jeden den aj tak budem rada, lebo vas aspon spoznam....

alusha
autor
20. jan 2011

@fukylove ja suhlasim s jasnou

tintiniacik
20. jan 2011

@fukylove ja mam ten isty nazor ako ty ved jasna a napr. este fatra splnaju vsetky nase podmienky tak uz nevymyslajme nad novymi moznostami. Rozhodnime sa medzi jasnou a fatrou zarezervujme a uz neriesme!!!!!!!Lebo sa takto nedohodneme ani do augusta

annie13
20. jan 2011

ja neviem ci pojdeme ale ak pojdeme nemam nic proti jasnej

fukylove
20. jan 2011

tabulku som vynulovala a dala som tam Fatrapark v termine povodnom - koniec aprila a Jasnu v termine ako Boboty - polovica aprila... tak prosim zahlasujte 😉

lucinka13
20. jan 2011

kočky prosim vas hodte mi link na tu jasnu , nemozem to najst

fukylove
20. jan 2011

- pridala som tam aj popis Jasnej... idem este pozriet, co dopisovala dnes Evka @streserka, ze by som aj to tam pridala...

jamar
20. jan 2011

tak som zahlasovala za jasnu... a maju v jasnej aj hraci kutik?

janula.h
20. jan 2011

Baby ma sme sa aj s @pukicou spojili a dohodli sme sa pre tú Jasnú,ale asi by musel niiekto po nás dôjsť do L.M lebo tam nám vychádza čakať 1,5 h na bus do Demänovskej 🙂 😉

jamar
20. jan 2011

@janula.h aj moj muz vie po vas skocit..... to by sme sa potom dohodli.

streserka
20. jan 2011

@janula.h my ta mozeme zobrat z LM

janula.h
20. jan 2011

@jamar
@streserka baby ste super,ale nielen mňa ale aj @pukica 😉 😉
to by bolo super a tá jasná by už mohla vyjsť 🙂 🙂 🙂 ja som ju chcela aj predtým 🙂

petraw
20. jan 2011

baby mne sa páčia oba hotely a je mi to jedno lebo v podstate aj dialkovo to nemáme nejaký velký rozdieľ 😉
no ale šak ešte neviem čo a ako 😒
a koľko to vychádza? je tam nejaký veľký cenový rozdiel? hlavne aby bola strava a niečo na izbe aby sme dešom mohli vodu prevariť a tak 😉

streserka
20. jan 2011

@petraw v Jasnej by mali byt rychlovarne kanvice aj chladnicka na izbe, ale inak v kuchyni ti vsetko prihreju

janula.h
20. jan 2011

a ešte som chcela že my budeme potrebovať postieľku a myslí,že aj puki