Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
jaaaaaj babulky, sak uz vyzera aj celkom realne to nase stretko... 😀 ja uz napr. riesim ake byva vtedy v Tatrach asi pocasie, co vsetko (co sa oblecenia tyka) nam tam bude treba... 😀 asi musim nieco prikupit... 😀 😀 😀 a veeeeeelmi sa na vas vsetkych tesim! 😵
Takže ste vybrali Jasnú, len mi povedzte aký je tam rozdiel v cene ak prídem na jednu noc a sama s Alanom, prípadne s dvoma deťmi. Alica už bude mať 4 takže predpokladám že nejaká strava sa platí aj za ňu, aj keď pri tom čo ona zje by jej mali ešte doplatiť. 🙂
babulky 🙂 volala som s p. Chovancikom z Jasnej, budeme si dnes este volat... lebo som sa skor ako pred polhodkou na PC nedostala 😒 uz odchadzal z prace, ale ze mi dnes este zavola...
ak som spravne ratala - tak potrebujeme 20dvojpostelovych izieb z toho 6 izieb s pristelkou (ratala som vsetky mamicky, co su prihlasene s dvomi detickami okrem katrinb), 3 jednopostelove (resp. obsadene jednou osobkou) + predbezne 6 postielok...
babeny a koľko sa platí za 4 ročné dieťa??? prísteľka+papanie???
babenky tak teda pôjdeme 🙂 nejako to spraví mangel 😉
baby a to prípadné storno keby sa náhodou čosi s detmi alebo čo ??? ako to je???
tu aha:
Kopirujem email, ktory mi poslali: V pripade ubytovania osob v izbe v tvare 1+1 je pre dieta aktualna zlava 50% zo vsetkych cien dospelych osob. Rovnako tato zlava plati v pripade ze je deti viac, teda vzdy jedno zadarmo, dalsie so zlavou. Samozrejme ale pokila sa jedna o deticky do 2r. su deti zadarmo vzdy.
takze ja to chapem tak, ze malicki sa nepocitaju a nase vacsie deti, su to jedno dieta, ktore je pri dvoch platiacich osobach zadarmo... a ak nie, tak sa budeme tvarit, ze maju dva roky 🙂
Ahojte, babenky,
snažím sa Vás dočítať, ale nestíham. Môžete mi to niekto zhrnúť, prosím? Termín je nakoniec 29.4.-1.5.? Hotel Junior? Za akú cenu a čo je v cene? A kde je tá tabuľka?
Ale hlavne, priberáte ešte ďalšie účastníčky?

tak nebudete fajčiť vôbec bude to vaša očistná dovolenka 😉 😉 😉
a súhlasím s @alusha nech sa to už rezervuje aby sme boli v kľude 😉 😉 nech zapíšu ľudia do tabuľky 😉
sa mi vraví keď nefajčím však 3🙂