icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

janula.h
21. jan 2011

tak nebudete fajčiť vôbec bude to vaša očistná dovolenka 😉 😉 😉
a súhlasím s @alusha nech sa to už rezervuje aby sme boli v kľude 😉 😉 nech zapíšu ľudia do tabuľky 😉

sa mi vraví keď nefajčím však 3🙂

scully7
21. jan 2011

@esmemia Joji, nezabudla si, že Ťa beriem cestou autom?

asshanti
21. jan 2011

jaaaaaj babulky, sak uz vyzera aj celkom realne to nase stretko... 😀 ja uz napr. riesim ake byva vtedy v Tatrach asi pocasie, co vsetko (co sa oblecenia tyka) nam tam bude treba... 😀 asi musim nieco prikupit... 😀 😀 😀 a veeeeeelmi sa na vas vsetkych tesim! 😵

alusha
autor
21. jan 2011

@asshanti na dva dni vam toho vela nebude treba, nejaka teplakova suprava a dobre 😀 pocasie na Liptove je zhruba take iste, nejake dva stupniky menej

tinockaaa
21. jan 2011

Takže ste vybrali Jasnú, len mi povedzte aký je tam rozdiel v cene ak prídem na jednu noc a sama s Alanom, prípadne s dvoma deťmi. Alica už bude mať 4 takže predpokladám že nejaká strava sa platí aj za ňu, aj keď pri tom čo ona zje by jej mali ešte doplatiť. 🙂

brusko6
21. jan 2011

@pukica tvoj mm je u nas viitany😉 na tom balkone samozrejme😉
@janula.h ticho tam..😉 fajciari spojme saaaaa😉ale nieee..ja mam proste rada ubytko s balkonom😉

pukica
21. jan 2011

@brusko6 vdaka ti dobra vila 🙂

fukylove
21. jan 2011

babulky 🙂 volala som s p. Chovancikom z Jasnej, budeme si dnes este volat... lebo som sa skor ako pred polhodkou na PC nedostala 😒 uz odchadzal z prace, ale ze mi dnes este zavola...

ak som spravne ratala - tak potrebujeme 20dvojpostelovych izieb z toho 6 izieb s pristelkou (ratala som vsetky mamicky, co su prihlasene s dvomi detickami okrem katrinb), 3 jednopostelove (resp. obsadene jednou osobkou) + predbezne 6 postielok...

petraw
21. jan 2011

babeny a koľko sa platí za 4 ročné dieťa??? prísteľka+papanie???

petraw
21. jan 2011

babenky tak teda pôjdeme 🙂 nejako to spraví mangel 😉
baby a to prípadné storno keby sa náhodou čosi s detmi alebo čo ??? ako to je???

alusha
autor
21. jan 2011

@fukylove mozem ta o nieco poprosit?? my by sme chceli ist o jednu noc dlhsie, uz od stvrtku, mohla by si jednu izbu s pristelkou objednat tak, ked to budes rezervovat?? vdaka ti 🙂

karaa
21. jan 2011

@scully7 vdaka za IPcko, zahlasovane, aj ked teda vitaz je uz jasny 😉

fukylove
21. jan 2011

@alusha - jasne, aj s polpenziou od stvrtku? teda s vecerou?

alusha
autor
21. jan 2011

@fukylove ano aj s polpenziou 🙂 vdaka 🙂

scully7
21. jan 2011

@petraw podla predbežných info (čo bolo v prvom maily) jedno dieťa zadarmo pri dvoch platiacich dospelých, miminá sú ak sa nemýlim zadarmo všetky. Bez nároku na lôžko. @streserka dobre to píšem?

tinockaaa
21. jan 2011

@scully7 hej myslím že to tak bolo jedno dieťa zadara pri dvoch platiacich dospelých, ale čo s jedným platiacim dospelým a jedným 4 ročným a jedným ročným?

fukylove
21. jan 2011

@tinockaaa - dam ti vediet v pondelok...
dohodli sme sa s p. Chovancikom, ze to vsetko doriesime v pondelok... 😉

tinockaaa
21. jan 2011

@scully7 tým pádom ak by som šla s nimi sama (čo mi pripadá pravdepodobnejšie) tak alica by nepotrebovala prístelku, ale nechcela by som za ňu platiť ako za druhú dospelú osobu. 😅

tinockaaa
21. jan 2011

@fukylove oki, tak ja by som v tom prípade chcela vedieť tú variantu sama s dvoma deťmi (vuaaaaaaaaa to bude sranda) a jednu alebo dve noci (podľa toho na koľko si trúfnem) 🙂

scully7
21. jan 2011

@tinockaaa mimčo zadarmo, Alica 50 %, tiež podla predbežnej info. to streserka písala na strane 35 tuším úúúúplne hore.

scully7
21. jan 2011

tu aha:
Kopirujem email, ktory mi poslali: V pripade ubytovania osob v izbe v tvare 1+1 je pre dieta aktualna zlava 50% zo vsetkych cien dospelych osob. Rovnako tato zlava plati v pripade ze je deti viac, teda vzdy jedno zadarmo, dalsie so zlavou. Samozrejme ale pokila sa jedna o deticky do 2r. su deti zadarmo vzdy.

alusha
autor
21. jan 2011

takze ja to chapem tak, ze malicki sa nepocitaju a nase vacsie deti, su to jedno dieta, ktore je pri dvoch platiacich osobach zadarmo... a ak nie, tak sa budeme tvarit, ze maju dva roky 🙂

scully7
21. jan 2011

@alusha tak to chápeš velmi správne.
ak by mal niekto deti 3 tak za tie, čo sú nad dva roky za jedno neplatí a za každé ďalšie 50%. ale také nemáme... že 3 deti. jedine mata1210 či ako to má nick

alusha
autor
21. jan 2011

@scully7 janka z talianska ma tri deti

esmemia
21. jan 2011

@scully7 hihi trochu prizabudla,mam teraz blazinec doma,tak mi to akosi nepali 🙂

marikaj
21. jan 2011

Ahojte, babenky,

snažím sa Vás dočítať, ale nestíham. Môžete mi to niekto zhrnúť, prosím? Termín je nakoniec 29.4.-1.5.? Hotel Junior? Za akú cenu a čo je v cene? A kde je tá tabuľka?

Ale hlavne, priberáte ešte ďalšie účastníčky?

asshanti
21. jan 2011

@alusha - ok, dakujem. treba sa poriadne pripravit, pripadne nieco dokupit, aspon je dovod na nieco nove... 😀
@esmemia - ahoj Joji. 😉 aky blazinec? uz som Ta daaaaavno necitala...

asshanti
21. jan 2011

@marikaj - jasne, hybaj sa dopisat. 😉 tabulka je v tejto teme, na strane 11, uplne posledny prispevok, tam si aj v zalozke Junior Jasna vsetko precitas. 😉

cucovia
21. jan 2011

@tinockaaa tak prihlasis alicu ku nam, 2dospeli, alica zadara 😎 😝

janula.h
21. jan 2011

@cucovia ty si aká šikovná mňa by to nenapadlo no ale Ally Mc Beal je Ally Mc Beal 😀