Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
Babyyyyyy už sa to plnííííííí juj teším sa na vás 🙂 🙂 🙂 ináč mata1212 neide lebo nieje v tabuľke asi som zase dačo prehliadla 🙂 🙂 🙂 a tvrdky ?? nikdy som ich nerobila,ale teraz sa mi to už párkrát stalo 🙂 🙂 a mne ide dať že opraviť preklepy :-/
@janula.h tak si budu musiet zvyknut, deti sa teraz vyvyjaju velmi rychlo, ved jeme kade-co ... vid nemecke masko ci tatranske kurcata ... jej, a co ked nam ich naserviruju, ved budeme v mieste skandalu 😀 😀 😀 vymyslam ... ale pravda je, ze deti fakt nejak rychlejsie dospievaju ...
@janula.h neboli krmene nejakymi anabolikami? ci to som zase nieco poplietla? 😅 joj, emuska moja, isto ma nejakych tajnych ctitelov ... to moj synovec (10 rokov) je presvedceny, ze vsetky baby z triedy "su do neho" ... uz som aj pozabudala vsetky tie vyrazy 😲 a vdaka za fintu, ale nejde 🙂
jej a ked som odoslala tak ze " opravit preklepy", asi sa administratori zlakli
baby sa tu na vas sulam, ze vyvinute skolkarky 😀
Ale udrbavam sa na vas kvalitne..
@gabrielka moooje krasne..no ja som asi inaaa,v tej tabulke..
Jaa chcu balkon,ja si aj priplatiim..😉 to akoze fakt sa tam nenajde 5balkonov..ccc!😉
Inaac baby,tesim sa na vas..vy ste take besne vajcia..dufam, @janula.h ze prides s Marekom..ked ho tu tak verejne ponukas.. 😀
kočky neda sa mi otvorit tabulka, kolko nas ide ??
no po dnešku by som aj toho svalovca krásneho brala dnes ma tak nasr.. aaaaaaale škoda reči CHLAPI SÚ Z MARSU A ŽENY Z VENUŠE 😉 😉 😉
tak to sa nas dost nazbieralo a kedy sa to ide rezervovat?

inac videli ste na ich stranke? co keby sme isli ako "skola v prirode" ? 😀 pre materske skoly cena 14,40 €/osoba/noc, zahrna ubytovanie, 5 x denne strava, pitný režim. .... ved ja len tak 😅