icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

goga03
7. jan 2011

predbezne hlasim 2 dospelych a 2 deti a je mi to v podstate jedno kde, ale keby tam bol niekde bazen, tak by to bolo uplne super 🙂

goga03
7. jan 2011

a este ma napadlo, myslite zeby bola blbost hodit sem na konika otazku, ze aky hotel/penzion bol vhodny pre stretnutie?
uz asi bolo viec konikovslych stretnuti, tak zeby nam poradili , kde boli a ako tam bolo

alusha
autor
7. jan 2011

@goga03 dobry napad 🙂

esmemia
7. jan 2011

@goga03 dobry napad a ja som sa celkom zalubila do tej ponuky hihi,ja sa vsak prisposobim,len nech uz je maj 🙂))

luly13
7. jan 2011

@esmemia do akej?

esmemia
7. jan 2011

@luly13 do tej co dala streserka je to hotel v Jasnej

streserka
7. jan 2011

Ja som len dala jednu z moznosti, ak mate nieco ine s cim bude suhlasit vacsina, tak to beriem 😉 Ale okolie v Jasnej je krasne. @fukylove ohladom mnozstevnej zlavy mi poslal vyssie uvedeny email - pisala som o cca 20 izbach a o detickach a ci budu k dispozicii bazeny.

streserka
7. jan 2011

@alusha v jasnej je to rozdelene na sezonu a mimosezonu. Jar a jesen je velmi lacna.

annie13
7. jan 2011

babenky ja som az teraz zaregistrovala ze stretko aj my by sme radi
2 dospeli a 2 deti predbezne teda

annie13
7. jan 2011

@tinockaaa tak reagoval aj moj manzel ze chod si a aj som sla sama s malym a potom ho mrzelo

janula.h
7. jan 2011

babyyyyyy jak sa to rozrastáááá to bude teda peknáááááá žúúúrka 😀 😀 😀 😀

annie13
7. jan 2011

@janula.h v avene co dala janula sme boli a super

my ked sme organizovali so septembrovkami tak sme boli tu a super celkom len nic v okoli ale chodili sme do aqua poprad a LM
http://www.penzionlarion.sk/
a toto chvalili
http://www.villabetula.sk/?id=5

dolezite je aby mali nejaku spolocensku miestnost lebo potom sa nemame kde vsetky stretnut

annie13
7. jan 2011

a urcite ked vyberiete nejakych 5 alebo tak kazdym treba napisat lebo pri hromadnom mozu dat zlavu
napr. Avena uz bola obsadena ale zlavu by nam boli dali suprovu na skupinu

pukica
7. jan 2011

@annie13 pekne ponuky,ja neviem ako si vyberieme aaaaaaa zacinam sa v tom topit 🙂

@janula.h ou jou bude to ina pecka :D žu žu žúuuuuuuuuuuurka

alusha
autor
8. jan 2011

baby je to super, mne sa velmi paci aj tento hotel

http://www.hotelkrivan.com/

cena vychadza tiez okolo 30eur/noc s polpenziou...

@annie13 villa betula je super, ale tam nie je tolko izieb k dispozicii, ved nam bude treba mozno aj 25izieb aj viac...

viete co, idem ja napisat do tej aveny, odborara, aj krivana, co nam vedia poskytnut a za aku cenu, potom vam dam vediet, ok?? a rozhodneme sa podla toho...

fukylove
8. jan 2011

aktualny stav:

31 dospleych, 22 deti (z toho 6 vacsich 🙂 ). potreba izieb 16 - ak ratam, ze kazda rodinka ma jednu izbu...

babulky, ak budem mat cas, tak je dnes do tej tbl pripisem aj tie hotely, co sme vybrali... aby to bolo prehladne a potom budem moct sem hodit nejake suhrnne info... 😉
@alusha - napis, napis... budem o dusu tabulkovat 🙂

alusha
autor
8. jan 2011

@fukylove este sa urcite prihlasia baby, napisala som do tychto hotelov: avena liptovsky jan, odborar v tatranskej lomnici, krivan v podbanskom a remata pri handlovej 🙂 zatial mi odpisali z rematy, ze pracuju na nasej ponuke a spravia nam cenu, som zvedava 🙂 myslim, ze tych 5 hotelov staci, lebo potom si nebudeme vediet vybrat, uvidime podla cien 🙂

esmemia
8. jan 2011

@alusha a beriete do uvahy aj tu JAsnu???

alusha
autor
8. jan 2011

@esmemia ano aj Jasnu a este tie styri, co som pisala... ak este nieco mate, tak dajte link, napisem aj tam 😀

pukica
8. jan 2011

obdivujem vas ako to organizujete,keby som vedela pomoct tak pomozem,no my sme neboli nikde na slovensku na dovolenke takze neviem navrhnut nic,asi sa len zveziem a budem musiet drzat hubu a krok co a tyka miesta :D ale tesim sa,idem zacat odkladat centiky aby sme naskrabali dovtedy 🙂

fukylove
8. jan 2011

@alusha super moja, tak idem nachystat tabulky pre kazdy hotel zvlast, urobim potom asi album k tejto nasej teme a hodim tam obrazky z kazdej tbl a tak to bude prehladnejsie a bude si moct kazda z nas pozriet co ktory hotel ponuka + cenu a tak za nieco "zahlasujeme" 🙂

pukica
8. jan 2011

@fukylove si skvela 🙂 super napad,dakujemeeee

fukylove
8. jan 2011

@streserka - Evinka - este mam otazku - vedela by si v tom hoteli Junior prezistit ako je to s cenou za dieta v pripade, ze pojde rodic sam (tj, jeden dospely, jedno dieta) a v pripade, ze pojde par s dvomi detmi? lebo podla toho, co si napisala jedno dieta je v cene v pripade dvoch dospelych osob.... 🙂
som myslela, ze napisem ja, ale nech nekomunikujeme viaceri na rovnakych frontoch... 🙂

dakujem

alusha
autor
8. jan 2011

@fukylove vo vacsine hotelov je dieta do troch rokov uplne zadarmo, my sme mali v odborari obidvoch zadarmo

fukylove
8. jan 2011

@alusha ja viem, len prave v tom maily, co pisala Evka je pisane, ze pri dvoch dospelych je dieta do 10r zadarmo, ine tam nie je.... preto sa pytam... lebo ak treba za deti platit v pripade dvoch ci napr. ak pojde esme sama so Stelkou, tak Jasna tym padom asi pada... lebo je to trosku nelogicke, kedze dieta vacsinou nema vlastnu postel...

v kazdom pripade - vytvorila som u seba album - je to tak jednoduchsie ako vytvarat k teme 🙂

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/fukylove/alb...

ked budu dalsie info, prosim bud do IP alebo hodit sem 🙂

fukylove
8. jan 2011

podla tohoto rezerve formularu pocitam, ze deti do dvoch rokov su v cene a potom to maju nejako odstupnovane....

http://www.juniorjasna.com/sk/rezervacia/

lebo su tam kategorie 2 - 6r., 7-10r. 11 - 15r. 🙂

alusha
autor
8. jan 2011

@fukylove myslim, ze tychto nasich drobcov ani nebudu brat do uvahy, tym su asi myslene vacsie deti na pristelke

pukica
8. jan 2011

@alusha a nase deturence budu mat kde spat?? 🙂 maju postielky ci co a ako?

alusha
autor
8. jan 2011

@pukica v tej jasnej pisu, ze poskytnu postielky a do tych ostatnych som sa pytala v mailoch aj na postielky, tak uvidim, ci odpisu...
@fukylove hod prosim ta do tabulky aj info, kto bude potrebovat postielku, nas drobec napr. nespava v postielke, ale nam bude treba pristelku pre Davidka, takze este toto tam treba dat, komu treba pristelku, komu postielku... aby sme to vedeli presne objednat potom

brusko6
8. jan 2011

Btw
ja sa na vaaaaaas tak straaaasne tesiiiiim!!😉 neskutocne mooooc!!!

Btw cislo 2
mohli by ste sa pripadne spytat,ci sa priestorovo zmesti cestvna postielka! Kto ma,ze by si vzal..😉
Btw cislo 3

Som na vas zenske neslutocne pysna,ze ste take orgazmove!😉))))))))))))))))))))))