Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
a este ma napadlo, myslite zeby bola blbost hodit sem na konika otazku, ze aky hotel/penzion bol vhodny pre stretnutie?
uz asi bolo viec konikovslych stretnuti, tak zeby nam poradili , kde boli a ako tam bolo
babenky ja som az teraz zaregistrovala ze stretko aj my by sme radi
2 dospeli a 2 deti predbezne teda
babyyyyyy jak sa to rozrastáááá to bude teda peknáááááá žúúúrka 😀 😀 😀 😀
@janula.h v avene co dala janula sme boli a super
my ked sme organizovali so septembrovkami tak sme boli tu a super celkom len nic v okoli ale chodili sme do aqua poprad a LM
http://www.penzionlarion.sk/
a toto chvalili
http://www.villabetula.sk/?id=5
dolezite je aby mali nejaku spolocensku miestnost lebo potom sa nemame kde vsetky stretnut
a urcite ked vyberiete nejakych 5 alebo tak kazdym treba napisat lebo pri hromadnom mozu dat zlavu
napr. Avena uz bola obsadena ale zlavu by nam boli dali suprovu na skupinu
baby je to super, mne sa velmi paci aj tento hotel
cena vychadza tiez okolo 30eur/noc s polpenziou...
@annie13 villa betula je super, ale tam nie je tolko izieb k dispozicii, ved nam bude treba mozno aj 25izieb aj viac...
viete co, idem ja napisat do tej aveny, odborara, aj krivana, co nam vedia poskytnut a za aku cenu, potom vam dam vediet, ok?? a rozhodneme sa podla toho...
aktualny stav:
31 dospleych, 22 deti (z toho 6 vacsich 🙂 ). potreba izieb 16 - ak ratam, ze kazda rodinka ma jednu izbu...
babulky, ak budem mat cas, tak je dnes do tej tbl pripisem aj tie hotely, co sme vybrali... aby to bolo prehladne a potom budem moct sem hodit nejake suhrnne info... 😉
@alusha - napis, napis... budem o dusu tabulkovat 🙂
@fukylove este sa urcite prihlasia baby, napisala som do tychto hotelov: avena liptovsky jan, odborar v tatranskej lomnici, krivan v podbanskom a remata pri handlovej 🙂 zatial mi odpisali z rematy, ze pracuju na nasej ponuke a spravia nam cenu, som zvedava 🙂 myslim, ze tych 5 hotelov staci, lebo potom si nebudeme vediet vybrat, uvidime podla cien 🙂
obdivujem vas ako to organizujete,keby som vedela pomoct tak pomozem,no my sme neboli nikde na slovensku na dovolenke takze neviem navrhnut nic,asi sa len zveziem a budem musiet drzat hubu a krok co a tyka miesta :D ale tesim sa,idem zacat odkladat centiky aby sme naskrabali dovtedy 🙂
@streserka - Evinka - este mam otazku - vedela by si v tom hoteli Junior prezistit ako je to s cenou za dieta v pripade, ze pojde rodic sam (tj, jeden dospely, jedno dieta) a v pripade, ze pojde par s dvomi detmi? lebo podla toho, co si napisala jedno dieta je v cene v pripade dvoch dospelych osob.... 🙂
som myslela, ze napisem ja, ale nech nekomunikujeme viaceri na rovnakych frontoch... 🙂
dakujem
@alusha ja viem, len prave v tom maily, co pisala Evka je pisane, ze pri dvoch dospelych je dieta do 10r zadarmo, ine tam nie je.... preto sa pytam... lebo ak treba za deti platit v pripade dvoch ci napr. ak pojde esme sama so Stelkou, tak Jasna tym padom asi pada... lebo je to trosku nelogicke, kedze dieta vacsinou nema vlastnu postel...
v kazdom pripade - vytvorila som u seba album - je to tak jednoduchsie ako vytvarat k teme 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/fukylove/alb...
ked budu dalsie info, prosim bud do IP alebo hodit sem 🙂
podla tohoto rezerve formularu pocitam, ze deti do dvoch rokov su v cene a potom to maju nejako odstupnovane....
http://www.juniorjasna.com/sk/rezervacia/
lebo su tam kategorie 2 - 6r., 7-10r. 11 - 15r. 🙂
@pukica v tej jasnej pisu, ze poskytnu postielky a do tych ostatnych som sa pytala v mailoch aj na postielky, tak uvidim, ci odpisu...
@fukylove hod prosim ta do tabulky aj info, kto bude potrebovat postielku, nas drobec napr. nespava v postielke, ale nam bude treba pristelku pre Davidka, takze este toto tam treba dat, komu treba pristelku, komu postielku... aby sme to vedeli presne objednat potom
Btw
ja sa na vaaaaaas tak straaaasne tesiiiiim!!😉 neskutocne mooooc!!!
Btw cislo 2
mohli by ste sa pripadne spytat,ci sa priestorovo zmesti cestvna postielka! Kto ma,ze by si vzal..😉
Btw cislo 3
Som na vas zenske neslutocne pysna,ze ste take orgazmove!😉))))))))))))))))))))))

predbezne hlasim 2 dospelych a 2 deti a je mi to v podstate jedno kde, ale keby tam bol niekde bazen, tak by to bolo uplne super 🙂