Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
prepáčte, že sa vám sem pletiem, len chcem vyjadriť súhlas s @ikula2 o tých tankinách. Teraz ideme so známymi na výlet a že do bazéna 😒 no moja hrôza 😖 našla som si tankiny a fakt to telo 😀 vyzerá trocha lepšie. Mne síce treba viac ako tankiny 😖 , ale na teraz sa uspokojím s nimi a snáď raz schudnem a potom prehodíme na bikiny 😀 😀 😀
@jarunka111 joj to su vysoke ciele bikiny 😉 ja mam take dopukane brusko ☹ ze uz na take plavky tusim nepomyslim
@ikula2 no ja som v živote také nenosila 😒 takže to mám len ako nesplnený sen 😀 Ale nech, aj tankiny sú super 🙂
@janula.h inak ty ides upratovat na vylet? ze si vaky na vysavac beries? 😀 😲
@jarunka111 @ikula2 hmmm nie zly napad... predsa len lepsie ako moslimske plovke 😀
sa to tu zas zvrhava 😀 ako vyzeraju tankiny? to ako do tanku? a ja ze do H2O ideme 😕 ja nosim tehotenske dvojdielne, presite pod prsiami, taka suknicka, takze brucho zakryju. vsetky ohovaracky mam viete kde ... @esmemia takze hanba nehanba, sme ake sme 😉
@scully7 diiiiiiiiiiky za zoznam !
@pukica fajn brucho 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Fajn babky a co balite pre seba?
hojte zienky, kolko nas to vlastne ide? v tabulke nas je hodne ...

@pukica @alusha @scully7 dikyyyy asi si kúpim Tie vaky na vysávač 😀