icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

janula.h
1. apr 2011

@pukica @alusha @scully7 dikyyyy asi si kúpim Tie vaky na vysávač 😀

pukica
1. apr 2011

@esmemia mojaaaaaaaaa ja medzi modeliky napatrim,nemaj strach,sunky brusne fungujuuu
ja si pre istotu radsej cele plavky donesiem 😀 ale nezarucujem ze do bazena vleziem,ze sa vyzlciem,udivime

esmemia
1. apr 2011

@pukica cica moja nehovor vsak som videla tu 14 na bruchu :D....no ja cele plavky akosi nemam a to by bola este vacsia hruza

pukica
1. apr 2011

@esmemia haaaaaaaa to brucho bolo statocne zatiahnute,inak je akoby v stvrtom mesiaci 🙂

cucovia
1. apr 2011

@esmemia jojkaaaa akoze sa nehnevaj, ale ved ja som ta videla na fotkach z chorvatska a vyzerala si SUPER! co vymyslas?? a jake modelky?? exemplare ako @alusha budu cakat pod vodou, aby neprovokovali! 😀

alusha
autor
1. apr 2011

@cucovia to co??? kto ma tu spomina??? to ja mam byt za tu modelocku, hahaha 😀 co ja som neporodila dve deti??? celulitida, svalstvo ziadne, ale aj tak vodu zboznujem a nenecham si ujst bazen 😀

cucovia
1. apr 2011

@alusha saaak ja ti len komplimenty hadzem 😉 a spravny pristup 😉

@esmemia ozaj jojka hadam by si si nnenechala ujst sampanske v bazene 😝

scully7
1. apr 2011

🙄 @esmemia ty si trdlo. už len to tam ideme robiť - porovnávať.

janula.h
1. apr 2011

@cucovia a ja na mňa si zabudla ja viem dosť dobre zadržať dych 😀 😀 😀

@esmenia riaď sa týmto heslom :" LEN VEĽKÁ RIŤ VIE OČARIŤ!!!! 😉 😉 😉
ja sa týmto riadim už dosť dlho 😀

cucovia
1. apr 2011

@scully7 a nie? nejdeme?? 😀 😀 😀 @janula.h ved ty si samozrejmooost modelka mojaaa 😉 😝

esmemia
1. apr 2011

@pukica joj ritusa jedna
@cucovia Petik to bolo pred rokom a odvtedy sa mi volako podarilo riadne pribrat a som ako tesne pred porodom hihi
@scully7 noj a som tazky stresator a mozno sa odhodlam,vezmem ich,ale muzov nechajte na pivku :D

@janula.h ok tak sa menujem za Gloriu z Madagaskaru :D

cucovia
1. apr 2011

@esmemia moj muz ma vyse 100kg draha, na neho sa nehrabes 😝 ten tam isto nejde zadky merat 😉

esmemia
1. apr 2011

@cucovia palec hore moja...zato moj je pri mne iba tien ak ma dakych 53 kg tak ma vela
😀

janula.h
1. apr 2011

@esmenia netrep dobre že Gloria 😀 také zlé to nebude

esmemia
1. apr 2011

@janula.h 😀 😀 😀 😀

asshanti
1. apr 2011

@esmemia - Joji, ja tiez neviem ci vleziem do bazena... 😀 😀 😝 ani nekupujem nove plavky, az ked schudnem, aj ked mam jedny cele, no neviem ako budem vyzerat... 😅

baby, a pre seba co nam treba? ze jaky rym... 😀 😀 😀

ikula2
1. apr 2011

@janula.h 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som sa pobavila s tou ritkou

inac baby odporucam plavky tankiny ja som max spokojna nie je to tak vidiet tie nedostatky

jarunka111
1. apr 2011

prepáčte, že sa vám sem pletiem, len chcem vyjadriť súhlas s @ikula2 o tých tankinách. Teraz ideme so známymi na výlet a že do bazéna 😒 no moja hrôza 😖 našla som si tankiny a fakt to telo 😀 vyzerá trocha lepšie. Mne síce treba viac ako tankiny 😖 , ale na teraz sa uspokojím s nimi a snáď raz schudnem a potom prehodíme na bikiny 😀 😀 😀

ikula2
1. apr 2011

@jarunka111 joj to su vysoke ciele bikiny 😉 ja mam take dopukane brusko ☹ ze uz na take plavky tusim nepomyslim

jarunka111
1. apr 2011

@ikula2 no ja som v živote také nenosila 😒 takže to mám len ako nesplnený sen 😀 Ale nech, aj tankiny sú super 🙂

pukica
1. apr 2011

@janula.h inak ty ides upratovat na vylet? ze si vaky na vysavac beries? 😀 😲

@jarunka111 @ikula2 hmmm nie zly napad... predsa len lepsie ako moslimske plovke 😀

gabrielka
1. apr 2011

sa to tu zas zvrhava 😀 ako vyzeraju tankiny? to ako do tanku? a ja ze do H2O ideme 😕 ja nosim tehotenske dvojdielne, presite pod prsiami, taka suknicka, takze brucho zakryju. vsetky ohovaracky mam viete kde ... @esmemia takze hanba nehanba, sme ake sme 😉

@scully7 diiiiiiiiiiky za zoznam !
@pukica fajn brucho 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janula.h
1. apr 2011

@pukica na jakož 😀 aj mop beriem 😀

pukica
1. apr 2011

@gabrielka ze diky,tolko vyrehnenych smajlikov... 😀😀

@janula.h doletis na nom? 😀

janula.h
1. apr 2011

@pukica nie dovezie ma svokra 😀 😀 😀

pukica
1. apr 2011

@janula.h 😀 😀 haaaaaaaaaaaaaa

esmemia
1. apr 2011

Fajn babky a co balite pre seba?

gabrielka
2. apr 2011

hojte zienky, kolko nas to vlastne ide? v tabulke nas je hodne ...

ikula2
2. apr 2011

@gabrielka no to by zaujimalo aj mna nejaky konecny pocet 🙂 tych 13 sa mi zdalo malo

chcela som sa este spytat to si beriete aj varne kanvice? Rozmyslam ako budem zohrievat mlieko alebo caj.

janula.h
2. apr 2011

@gabrielka skús sa @fukylove spýtať 😉

@ikula2 no neviem ja by som aj ale neviem si dobre predstaviť kam by som ju strčila 🙂