icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

heni79
7. apr 2011

@ikula2
@petraw
Baby, ja som si asi pred 3 týždňami kúpila super športovú vetrovku v Giga športe. Mali zľavy. Pôvodná suma bola 139,-€, potom precenená na 56,-€ no a ja som ju napokon kúpila za 35,-€. 😀 Skúste mrknúť, ak máte možnosť, možno to ešte majú.
Myslím, tie zľavy. 🙂

scully7
7. apr 2011

@esmemia moja, neboj, nebudeš sama. budeme sa Ti venovať. Ja dám malého o 7 do postele a spí. a môžeme žúrovať. do kedy len chceš. 🙂

scully7
7. apr 2011

@asshanti jasné, že je telka. Aj minibar. Veď kukni na web, tam to píšu. 😀

petraw
7. apr 2011

@heni79 hmmmmmmmm zaujímavé ceny 😉 ale predajňu majú len v BA takže to by sa mi asi neoplatilo 😀

fukylove
7. apr 2011

@asshanti - Zuzi, uprimne neviem... a mne je to jedno... ja tam nejdem pozerat telku.. idem si tam oddychnut a stretnut sa s uzasnymi ludmi... a pre istotu beriem knihu.. 😉

janula.h
7. apr 2011

@fukylove čo vy máte s tými knihami??vy kedy máte ešte čas čítať pre deťoch??? 😀 😀 😀 😀 sa nerobte 😝 😝

alusha
autor
7. apr 2011

dievcata a ako daleko je odtial najblizsi obchod? ak by nam nieco chybalo, nejake nealko prip. alko 😀 dnes som kukala pocasie, tak cez vikend by nemalo prsat, stvrtok, piatok tak kadejako, ale dufam, ze sa to este ustali 🙂

alusha
autor
7. apr 2011

@janula.h ja nie, ja mam tri knihy pozicane uz pol roka a neviem sa k nim dostat, ja sa potrebujem zacitat a to sa cez den neda a vecer spim o osmej 🙂 ale ked som mala jedno dieta, tak som citala aj ja 🙂

janula.h
7. apr 2011

@alusha jaaaaaaaj tam je pes zakopaný 😀

alusha
autor
7. apr 2011

@janula.h aaaaano

pukica
7. apr 2011

@janula.h no ja nevieeeeeeeeeeeem 😀 😀

@petraw to dufam aj ja ze sa pocko nejak umudri...a ked nie,hadam sa nejak zabavime 🙂

spolupraca s @janula.h 😉 uz leeeeen

esmemia
7. apr 2011

@scully7 zlata dakjujem a co MAtko,nebude ziarlit?

ikula2
7. apr 2011

@esmemia kdeze kdeze sama a Stelka a dalsich 35 deti 🙂

ikula2
7. apr 2011

@heni79 ze Giga sport to ani nepoznam 🙂 , aj som myslela ze zbehneme po ceste do nejakeho centra nuz ale maly bude po ceste spinkat tak ho nechcem rusit

asshanti
7. apr 2011

baby, ja som si kupila fajnu vetrovku v Exisporte, bola zlacnena zo 70 eur na 40. 😉

janula.h
7. apr 2011

@pukica kokooooos jaké ty máš krásne nechty 😉 😉 😉

pukica
7. apr 2011

@janula.h kozaaaaaaaaaaaaaaa 😀 a ako ich brutalne vidiet na fotke 😀 😀 😀

fukylove
7. apr 2011

@janula.h - praveze cas nemam 😀 ale odkedy je Sebik na svete som precitala asi 3 ci 4 knihy a mam este par neprecitanych a zoznam toho, co si chcem kupit sa mi akosi rozsiruje a som si zakazala, kym neprecitam tie, co som este ani nezacala 😀

@pukica koksooooo, ale tie nechty 😀 😀 😀 ti normalne zavidim 😀

fukylove
7. apr 2011

@esmemia - Joji a nebudes tam sama 😀 🙂

scully7
7. apr 2011

@esmemia žiarliť? to akože aký dôvod by mal? že sa Ti venujeme? si šiši? on je spoločenský tvor. 😉

esmemia
7. apr 2011

@scully7 ano ano,dakujem
No ja sa uz babulky tak hrozne tesim....ale tie co ste ma posledne videli v ZA,nezlaknite sa,akosi som pribrala....

fukylove
7. apr 2011

@esmemia Jojiiii..... co to vidim v tvojom pase?????? vy cakate druhe babo????? 😀 😀 😀 😀

fukylove
7. apr 2011

a jasne, ze moc, moc gratulujeme 🙂 ja sa tak tesiiiiiiiim 🙂

palinkovamaminka
7. apr 2011

baby ja uz balim, ja uz sa od zajtra pomaly hybem na sever, cez nasich a svokru do Jasnej. len netusim ake bude pocko, dnes 24, o tyzden snad tak podobne, vsak prinajhorsom ocino donesie co nezbalim, len to vysvetlovanie zas bude tazke..
a ja do bazena urcite pojdem, ja mam rada vodu. a postavu uz lepsiu mat velmi nebudeme baby tak sa ne.erte!
@esmemia velke gratulko, to je krasne 😵 😵 😵

esmemia
7. apr 2011

Dakujem Dievcence 😵

janula.h
7. apr 2011

@palinkovamaminka si môj človek 😵 😵 😵

fukylove
8. apr 2011

@palinkovamaminka - moja, nachystaj pre istotu pre ocinka aj teple oblecko, fusak a pod... lebo napr. na piatok v jasnej bolo spominanych iba 5 st.. 😉

jaaaaaaaaaaaaj a co sa tyka postavy - vcera som zozrala celu plechovku Salka... a dnes mi je z toho fest zle 😀 😀 😀

fukylove
8. apr 2011

ahojte zienocky, zajtra idem doriesit posledne veci s p. Chovancikom...

ale co som zatial zistila :

vecer - este dohodneme presne - bud bude formou vyberu z menu alebo formou tepleho bufetu
kanvice a mikrovlnky - na izbach nie su - pocas celeho dna (24h) k dispozicii na recepcii aj mikro aj kanvica, cez den aj v restauracii a pod... takze ak niekto potrebuje na mliecko vodu aj v noci, odporucam zobrat malu termosku 😉
ubytovanie - mozne uz od rana...
relaxcentrum je otvorene poobede, ale ak bude zle pocasie tak uz od desiatej, ak by sme chceli skor, tak treba dat vediet...

alusha
autor
8. apr 2011

@fukylove takze vo stvrtok uz rano mozeme prist, to je super 🙂

pukica
8. apr 2011

@fukylove ma neondzi aj ty 😀 sak mi nechty nevidnoooooo

@esmemia silno silno gratulujem a drzim palce aby slo vsetko ako po masle a bolo v poriadku 🙂