Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
dievcata a ako daleko je odtial najblizsi obchod? ak by nam nieco chybalo, nejake nealko prip. alko 😀 dnes som kukala pocasie, tak cez vikend by nemalo prsat, stvrtok, piatok tak kadejako, ale dufam, ze sa to este ustali 🙂
baby, ja som si kupila fajnu vetrovku v Exisporte, bola zlacnena zo 70 eur na 40. 😉
@janula.h - praveze cas nemam 😀 ale odkedy je Sebik na svete som precitala asi 3 ci 4 knihy a mam este par neprecitanych a zoznam toho, co si chcem kupit sa mi akosi rozsiruje a som si zakazala, kym neprecitam tie, co som este ani nezacala 😀
@pukica koksooooo, ale tie nechty 😀 😀 😀 ti normalne zavidim 😀
a jasne, ze moc, moc gratulujeme 🙂 ja sa tak tesiiiiiiiim 🙂
baby ja uz balim, ja uz sa od zajtra pomaly hybem na sever, cez nasich a svokru do Jasnej. len netusim ake bude pocko, dnes 24, o tyzden snad tak podobne, vsak prinajhorsom ocino donesie co nezbalim, len to vysvetlovanie zas bude tazke..
a ja do bazena urcite pojdem, ja mam rada vodu. a postavu uz lepsiu mat velmi nebudeme baby tak sa ne.erte!
@esmemia velke gratulko, to je krasne 😵 😵 😵
Dakujem Dievcence 😵
@palinkovamaminka si môj človek 😵 😵 😵
@palinkovamaminka - moja, nachystaj pre istotu pre ocinka aj teple oblecko, fusak a pod... lebo napr. na piatok v jasnej bolo spominanych iba 5 st.. 😉
jaaaaaaaaaaaaj a co sa tyka postavy - vcera som zozrala celu plechovku Salka... a dnes mi je z toho fest zle 😀 😀 😀
ahojte zienocky, zajtra idem doriesit posledne veci s p. Chovancikom...
ale co som zatial zistila :
vecer - este dohodneme presne - bud bude formou vyberu z menu alebo formou tepleho bufetu
kanvice a mikrovlnky - na izbach nie su - pocas celeho dna (24h) k dispozicii na recepcii aj mikro aj kanvica, cez den aj v restauracii a pod... takze ak niekto potrebuje na mliecko vodu aj v noci, odporucam zobrat malu termosku 😉
ubytovanie - mozne uz od rana...
relaxcentrum je otvorene poobede, ale ak bude zle pocasie tak uz od desiatej, ak by sme chceli skor, tak treba dat vediet...

@ikula2
@petraw
Baby, ja som si asi pred 3 týždňami kúpila super športovú vetrovku v Giga športe. Mali zľavy. Pôvodná suma bola 139,-€, potom precenená na 56,-€ no a ja som ju napokon kúpila za 35,-€. 😀 Skúste mrknúť, ak máte možnosť, možno to ešte majú.
Myslím, tie zľavy. 🙂