icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

janula.h
13. apr 2011

nebojte baby ja si nesiem pravé domáce kysnuté rožky od mojej maminky len aby ste vy za mnou nechodili 😝 😝 😝 😝 😝

scully7
13. apr 2011

@esmemia Joji a ty berieš aj postielku?

scully7
13. apr 2011

@brusko6 no neviem ,neviem, či v aute všetky nezjeme.....

alusha
autor
13. apr 2011

@janula.h ja priiiiidem🙂))

brusko6
13. apr 2011

@janula.h ja ta taaaak velmo luuubim..😉
@fukylove sak toto..ja viiim a velmi zaaavidiiiiim!!!
@asshanti nebud pipi..jasne,ze ta msme radi!
@scully7 len nech vam nezabehne😉

cucovia
13. apr 2011

@janula.h pokial viem, to tvoja mamuska posiela mne! 😝 😀

ikula2
13. apr 2011

Jejda baby to ako mam piect? Kazda ma nieco priniest? Rychlo piste lebo ja este ani zbalena nie som tak zajtra sa nudit nebudem.

alusha
autor
13. apr 2011

@ikula2 ja nic nepeciem, no co, leniva som 😀

brusko6
13. apr 2011

Aj moja mamca sa pyta,ze ci ni neberiem,ale sak ja vas tak silno luubim,ze vam donesiem seba..mozete ma vybozkavat😉 na co kolace nosit?! Sak my prideme aj tak na 206-ke,tak sa dovtipte ako to bude vyzerat😉

cucovia
13. apr 2011

@brusko6 a to ti este budeme volat, aby si nam po ceste toto-tamto doniesla, co sme pozabudali 😝

karaa
13. apr 2011

@ikula2 ani ja nie som zbalena, este ani neviem, co by som mala zbalit 😀 a tiez som sa aj rozpiekla, takze ja donesiem nieco sladko-sladke 🙂 ako sme si to pekne rozdelili, ani keby sme sa dohodli - slane, sladke, kysnute.... 😀 a uz sa na vas vsetky veeeelmi tesim 😉 a vam co idete uz zajtra, stastnu cestu a prijemnu zabavu, pekne to tam "zohrejte" 😉

brusko6
13. apr 2011

@cucovia volajte!! Budeme na prijme😉

Babyyyy a je kupelna na kazdej izbe? A wc?

esmemia
13. apr 2011

@scully7 Matka beriem,lebo sa bojim,ze mi mala spadne z postele,lebo strasne cestuje po posteli a v noci sa viackrat prehodi aj cezo mna alebo vankuse a len tak tak ju vzdy zachytim,tak sa bojim
@fukylove Evka,tak ja sa to pokusim rano dako pobalit a a k to stihnem,tak ti dam aj kufor a ak nie,tak si ho vezmem potom v piatok so sebou ....dakujem
Baby vy take dobrotky idete doniest na stretnutie???A ja vam co donesiem ?hmmmmmmm

goga03
13. apr 2011

@brusko6 pokial ja viem tak ano

aj tu to pisu

http://www.juniorjasna.com/sk/ubytovanie/

esmemia
13. apr 2011

@fukylove Evka budem vas cakat a mensiu cestovku mam aj ja ,dakujem

fukylove
13. apr 2011

a aby ste vedeli 🙂 co Vas tam bude cakat do soboty... skor nenacneme, lebo az v sobotu pridu brusinkovci a gabrielkovci 🙂

ospravedlnujem sa za odflaknutu fotku aj robotu, malo to byt vsetko uplne inak, ale bohuzial som nestihala :(

asshanti
13. apr 2011

@fukylove - Evicka, nemam slov, si uzasna... 😵 😵 😵 😵 😵 jaaaaaaj, uz sa neviem dockat, mam cestovnu horucku ako Marcelka @pukica... 😀 😀 😀 a velmi, velmi sa na vas tesim! 😉

pukica
13. apr 2011

@asshanti 😀 diky diky,ja len dufam ze ta horucka sa v noci neprejavi nespanim bo to bude konec zajtra pre mna 🙂
@fukylove obdivuhodne,krasa a super,fakt ta obdivujem ze si toto zvladla pri nejenej povinnosti,waw

ja som uz konecne "dorobena" pomaly mvozem ist kludne spat tak sa lucim,a tesim sa na zajtra pozajtra popozajtra na vaaaas baby aj s deturencami 🙂

brusko6
13. apr 2011

@fukylove ja ta asi silno luuubim😉

@esmemia @cucovia cmuuciky na bruskaaaa..ved vy viete,ze ja na vas myslim😉

streserka
13. apr 2011

@esmemia Joji, hovorila som s mm, tak ak nebudes mat vela batoziny a kocik, tak ta po ceste zoberieme. Nabal zajtra co najviac pre Evku, aj postielku jej tam daj a my uz zoberieme teba a Stelku s autosedackou. Teda ak uz nemas dohodnuty iny odvoz.

streserka
13. apr 2011

@cucovia jeeej dalsie miminko na ceste (ste sa s @esmemia dohodli? 😀 ) Gratulujem a prajem nech vsetko dobre dopadne a babanko nech je krasne, zdrave a sikovne! 😉

gabrielka
14. apr 2011

bre ranko krasne vily, co vypekaju ! teeeeeda @pukica @fukylove sikulky, evi ty si poklad, taku super tortu budeme mat a este na nas aj pockat chcete, sa tu rozcitim a potom co? 😀 inac virus presiel aj na mna, boli ma zaludok a cely vecer a noc som mala zimnicu 😖 len aby sme uz nejak dosli, vyliecim sa raz-dva, ked vas uvidim ! alebo vas nakazim 😀 😀 😀

cestovatelkam, co su v jasnej uz dnes, prajem stastnu a rychlu cestu !!!

brusko6
14. apr 2011

@gabrielka moje zlate a vy takto? Juuuj..sup sup sa dat dokopy..inac sa budeme rozpravat spoza okna😉

gabrielka
14. apr 2011

@brusko6 heh, urobime ten telefon na snure, z okna do okna 😀 idem vypit zeleny caj, bude lepsie. dobra sprava je, ze abi v sebe udrzala ranne mliecko, jupiiiii ! a co sa ti nepaci na 206-ke? ma vacsi kufor ako moja C1 😝

gabrielka
14. apr 2011

dokelu ja nemozem piect ! robim si zalusk na cookies so susenymi paradajkami a chorizom, ale teda nemyslim, ze by som to napchala do kufra, teda napchat napcham, ale do soboty to uz nebude dobbre ... depka ☹ donesiem cokoladu? rychlo piste, poobede skocim do obchoduuuuuuuuuuuuuu !

brusko6
14. apr 2011

@gabrielka ja mam akurwt stresy Od rana..dusko sa doplavil rano do nemecka a mema nakladku na slovensko..a je stvrtoooooook..kurniiiik..nervOzna som jak .....
A ja milujem soje auticko,len na taketo cesty je mini😉 ale nevadi..my sme nejak potom ani nezhanali vacsie a od mojich rodicov nechcem,aj ked maju vacsie,ale my to zvlaadneme..len neh dudooo priiide;-/

zuziatko
14. apr 2011

Kočky teplo sa oblečte a aj deti. Kopce okolo nás sú zasnežené 😕 😕 😕 (RK).

lucinka13
14. apr 2011

dievčatá želám vám štastnú cestu a príjemný , veselý pobyt. Bude to určite skvelé stretnutie, tolko detiečiek pokope.

Písali ste niektoré , že máte už letné gumy, tak ja by som to určite neriskovala vzhladom na cesty... tu v turci je na okolitých kopcoch sneh a v tatrách to musím byt horšie. Hlavne cez horské priechody to nepodcenujte .

esmemia
14. apr 2011

@brusko6 cmucik spat :D
@streserka Evka si zlata,no Evke mam nabalenu postielku a ak sa jej zmesti,tak aj kufor,kocik beriem vlacikom a v nedelu pojdeme vlacikom spat s maminou,ta bude v LM.Dakujem krasne

esmemia
14. apr 2011

takze malej ma zobrat zimnu bundu???Ci postaci fusak do golfacu a prechodnu bundu?