Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
@lucinka13 pozri stranku, je to tusim www.hotel-remata.sk a je to aj v strede Slovenska, a to relax centrum super, uz len sampus do ruky 🙂
konecne som objavila novu temicku, aj ked oneskorene.
Ja hlasim predbezne 2ks dospelych (aspon podla veku 😀 ) a jednu Nellku 🙂 no mozno len na jednu noc
Nestihla som precitat vsetko, uz je nejaky hotel vybraty?
@jamar zatial mame tychto 5 hotelov, fukylove robi taky prehlad o cenach, len sa nam este vsetci neozvali
www.juniorjasna.com
www.hotel-remata.sk
www.avena.sk
www.hotelkrivan.sk
http://www.sorea.sk/Default.aspx?CatID=24&hid=13
v jasnej v relaxcentre je aj teplá voda v bazéne, ak si dobre pamätám, tak aj sauna, wirpool, ...
Babky a ta Sorea sa vam uz ozvala? Mne sa to tam dost paci..😉
dievčatá nečitala som od začiatku... na kolko dni planujeme ?
baby, pozrite sa na toto 🙂
@alusha to poznam, je tam aj komplex chatiek, inak prostredie o nicom, vedla je polnohospodarske druzstvo cca 15km do LM, cca10 km do RK, jedine co je blizsie cca 6km je Besenova. Ziadne kopce na tury, dedina je mala, je to blizko cesty prvej triedy a nieje to take velke, ze by tam bola miestnost pre cca 20 deticiek.
http://www.hotelchopok.sk/sk/wellness-rodinny-h...
aj toto vyzera super pre deticky, maju postielky, stolicky, vanicky, len cena vyssia
@streserka tak to potom nic ta sojka, ale vyzera to tam pekne, a planujeme ist aj na tury?
sojku tiež poznám a nezdá sa mi že by to bola lacná záležitosť
a aký program si baby predstavujete? lebo ja si úprimne s ročnými drobcami túru predstaviť veľmi neviem, prechádzku s kočíkmi alebo v šatke áno, ale na chopok sa ja nepotrepem. a ak budem brať aj Alicu tak to už vôbec nie, tá je leňoch 😀
ciao zienocky 🙂 tak idem spisat ten vcerajsi hotelik 🙂 lebo som este nestihla, neplanovana navsteva vcera bola u nas 🙂
ta Sojka sa aj mne celkom paci, ale ak to tam Evka pozna a nie je to take, ze by sme tam mali velku miestnost pre deticky, tak asi radsej nie... 🙂
co sa tyka programu - hodne zavisi od pocasia... no taku ozajturistiku si neviem predstavit 😀 som akosi zlenivela... skor idem za pokecom a relaxom a nasledne k tomu aj uvazujem, ci nenecham manzela doma 😀 😀 😀
a ja tiež rozmýšľam nad variantom že Adriána nechám doma s Alicou, alebo pôjde Alica a moja mama aby deti neboli v presile 😀
a pridala som uz aj tu Avenu... do albumu... len na stranke maju 4 rozne druhy hotelov a nevedela som o ktory sme pisali my... tak ak tam treba doplnit este nejake info, v pohode napiste, doplnim, prepisem, 🙂
@tinockaaa @alusha nemyslela som klasicke tury, ale aspon na prechadzku. Na sojke je len cesta do dediny, potom cesta na prvu triedu a kedze je cca 200 m od komplexu polnohospodarske druzstvo, tak v okoli su polia. Takze ani klasicka prechadzka nehrozi, iba ak po dedina. @fukylove na Sojke som teraz pozerala fotky, uz to tam trosku obnovili, je tam vacsia budova ako bola predtym, preto som si s tou miestnostou nie ista. Ale to hrozne prostredie aj tak ostava... Chopok hotel nepoznam, ale ma 4 hviezdicky, tak to tiez nebude lacna zalezitost.
V Jasnej mozeme zajst na Vrbicke pleso, pozriet kacicky. Z Juniorky je to pekna prechadzka. http://www.fony.sk/foto/picture.php?cat=search&...
baby z tej sojky odpisali toto:
Ďakujeme za prejavený záujem o ubytovanie v Relax hoteli Sojka. Posledné víkendové termíny aj v Apríli aj máji sú zatiaľ voľné. Nakoľko ma zaujal druh vašej požiadavky, teda že máte malé detičky, chcela by som sa Vás opýtať, či by ste nemali záujem o detské plávanie, nakoľko spolupracujeme s detskou cvičiteľkou. Ak by ste mali záujem dajte mi prosím vedieť a zašlem Vám cenovú kalkuláciu. Základná cena ubytovania je 30,00 € osoba/noc s raňajkami, s polpenziou je to 42,00 € osoba/noc. V tejto cene je už zahrnutý aj vstup do relax centra, čiže žiadne poplatky už nie sú. V objekte je 30 izieb, z toho 22 dvojlôžkových štandard/superior, 4 x trojlôžková izba a 4 x rodinná izba. Prenájom celého objektu by bola pre vás pravdepodobne nákladná, nakoľko máme 72 pevných lôžok. Nakoľko ste väčšia skupina, skúsim s majiteľmi prejednať skupinovú zľavu. Detské postieľky máme k dispozícii, avšak len 5 ks. Detský kútik sa nachádza v reštaurácii, ak by ste však chceli miesnosť pre nejaké hromadné cvičenie, hry, môžeme vám dať k dispozícii na tieto účely konferenčnú miestnosť. V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktujte a verím, že dôjdeme k výslednému riešeniu k spokojnosti obidvoch strán.
@alusha - idem urobit dalsiu "foto" aj z tohto hotela...
tak mi ale napadlo - nase dietky budu mat okolo roka a ktovie ci vobec o prechadzky zaujem bude 😀 ci to uz nebude len pieskovisko a taaaaaaaaaaak 🙂 lebo co mam skusenost, tak tieto cerstvo naucene chodiace deti moc v kociku nechcu byt :-d
ale v kazdom pripade ta Jasna sa mi zatial celkom pozdava asi najviac... 🙂

@lucinka13 no vidis a uz je tu 5 stran 🙂