Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
klaudi, tak toho sa nebojim, ze by ma nepustil, skor, aby mi nieco nenaplanoval. Teraz rastu aj huby, tak to mi hned pripravi robotu. A postelne umysly si moze vybavit aj po stretku, nie? 😃 Ale asi pridem. Len rozmyslam, ako. Isla by som aj na bicykli, len neviem, kde to je (uz si nepamatam). Este uvidim. 😉 8-(
dadi,mas pravdu,je to v podstate jedno,len v tom Hlohovci je to lacnejsie a dal mi aj skorsi termin.... 😉
zabi,tak to bude fajn,ked dorazis.....ani ja si to presne nepamatam,ale chlapi pojdu skor,tak ich snad najdeme.... 😉
ja som prisla z obediku,mala som fajnovy sopsky salatik a ani som ho nemala sancu zjest cely,taka velka misa toho bola... :-N :-N :-N A vonku je teda riadny hic!! :-p
zabi,tak to bude fajn,ked dorazis.....ani ja si to presne nepamatam,ale chlapi pojdu skor,tak ich snad najdeme.... 😉
ja som prisla z obediku,mala som fajnovy sopsky salatik a ani som ho nemala sancu zjest cely,taka velka misa toho bola... :-N :-N :-N A vonku je teda riadny hic!! :-p
nieco ma už pobalene,a nieco si pobali zajtra.
ahoj zabga......a ta praca sa ti rysuje vo Vrabloch?
ahoj zabga......a ta praca sa ti rysuje vo Vrabloch?
zabi,ale budes robit vo Vrabloch.....skus ale ist teraz do skolky do Vrabel sa opýtat na Luky,lebo v auguste je skolkka zatvorena.
domi....neboj,ked bude Kubko už chodit,tak ti bude pomahat.
ahoj klaudi...brusko rastie?
domi....neboj,ked bude Kubko už chodit,tak ti bude pomahat.
ahoj klaudi...brusko rastie?
aha, u toho kamarata, že?
klaudi, hadam sa vám nebude schovavat, my sme ho museli všelijako pretačat, aby sme ho videli. Ale aj keby ho nevidis, doktor skontroluje aspon všetky organy či su v poriadku, všetko ti poukazuje. ale malokedy sa to stava, že sa neukaže 😉
adi, kubko mi bude pomahat robit bordel 😃 :-p
klaudi, hadam sa vám nebude schovavat, my sme ho museli všelijako pretačat, aby sme ho videli. Ale aj keby ho nevidis, doktor skontroluje aspon všetky organy či su v poriadku, všetko ti poukazuje. ale malokedy sa to stava, že sa neukaže 😉
adi, kubko mi bude pomahat robit bordel 😃 :-p
Ahojte kočky, tak čítam, že domi vám už napísala... malinká bola hladnučká, tak sme išli domkov... už je napapkaná, teraz "klebetí" s ocinkom...
nie,domi.....nahodou mne chlapci pomahaju a hlavne ich bavi umyvat schody a zem a este aj lestit skla azrkadla 😉 ,niekedy to musim po nich este raz upratat 😃
zabga...tak to budes mat fajn a to bude vo Vrabloch obchodik alebo tam u vas? Ja viem,že na Lukach je v auguste skolka zatvorena a tie ostatne neviem.
zabga...tak to budes mat fajn a to bude vo Vrabloch obchodik alebo tam u vas? Ja viem,že na Lukach je v auguste skolka zatvorena a tie ostatne neviem.
ahoj zuzi 😉 Ociinko je určite hrdí na svoju dcerku. A chodievas na prechadzky aj po meste?
Začni písať odpoveď...

Odošli
do Hlohovca? ale veď je to v podstate jedno, hlavne, že uvidíte bábätko 😉 🙂