Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
budete pracovat az kym sa vam nepodari dievcatko 😉 Ja ta obdivujem,ja by som si teraz uz nevedela predstavit dalsie babo hoci mam deti rada.
zuzi dakujem za tip tej pani co pecie tortu...bola prekrasna a hlavne velka a aj nam velmi chutila.
Ja som mala bolesti ako pri menstruacii len o trosku vacsie bolesti to boli a asi tomu sa hovoria kontrakcie
Ja som si myslela ze kazdy porod je rovnaky ale nie,pri Matkovi som cakala kedy zacnem krvacat ako pri prvom a tak som si povedala ze este nerodim a aj tam mam dva týzdne este cas.a len tak tak sme dosli do porodnice,ani prezliect som sa nestihla rovno ma odviezli na salu a rodila som len v podprde 😃
Zabi,ja som myslela,ze som stvorena na rodenie-velky omyl.Pri Tobkovi dve vyvolavacky ako vysite. Este som kricala na porodnu asistentku,ze to nemoze byt pravda,nech mi nic nedava,ja si viem porodit aj bez toho. Ale bola strasne zlata a uplne kludne mi vysvetlila,preco mi ju dat musi. Nasrata som bola na cely svet 😃 😃 😃
ale po tom cisarskom sa clovek asi dlhsie zotavuje,nie? Mna vlastne samotny porod ani nejak nebolel ale horise bolo po porode,ani sadnut ani chodit,no hrozne ma to bolelo hlavne pri Tomaskovi a aj som bola dost nastrihnuta.
No ja som mala teda rychle porody aj sa mi smeju ze ak bude dalsie tak ho uz porodim doma 😃 😃 😃 aninestihnem ist do porodnice 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
Mne pri prvom neodtiekla vobec plodova voda,ale zato som chodila na vcko nekolkokrat na velku a aj krv mi isla a velmi som sa zlakla.....a pri Matkovi mi plodova voda odtiekla az v aute pred porodnicou a to som si myslela ze uz rodim a ide mi von hlavicka az nakoniec mi neico puklo velmi som sa zlakal a cela som bola mokra a aj auto,mm na druhy den musel tepovat auto 😃