icon

Vráble 2

dadadulka
6. júl 2009

Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

anjelikbambulka
24. nov 2009

adi, som tu...

svoradinka
24. nov 2009

zuzi,kedy pojdeme opat na prechadzku? A Emka ti este spinka,mne sa Matko uz prebudil.ale pozera rozpravky.

anjelikbambulka
24. nov 2009

ešte buvá... zaspala 12,30, tak ešte nejakú pol hoďku asi bude spinkať

anjelikbambulka
24. nov 2009

a na prechádzku hocikedy... len daj vedieť, že si vo Vrábľoch... 😉

dominka11
24. nov 2009

baby, vy ste sa rozkecali teda. My ešte kolaudíren, pán B. sa vyžíva, tak mu nebudeme kazit radost 😝 😀

zuzu80
24. nov 2009

imis, dakujem ti za zhrnutie priebehu dnesnej diskusie 😉

Pochopene: dada jedla prilis vela tureckeho medu a teraz ma v brusku maleho turka, ktory sa ale nechce ukazat, lebo dada by uz dnes trielila na nakupy 😉

Jurasek je uspesne prijaty do krestanskej velkej famili a farar mal noviny, len nie katolicke a pravicovu Pravdu sa bal vytiahnut 😉

Plavanie v Moravciach je drahe a pristup nic moc....normalny obraz slovenskeho chcenia rychlo sa rozvazat na bavaraku a byvat vo vile s 11-clennym personalom

Ty chlapcov ale nevyrabas, ty ich iba prichylis a privedies na svet, pricinu hladaj v Marcelovi, to jeho chromozomy o tom rozhoduju 😉

No dufam ze je to vsetko, pisala som to asi pol hodinu, lebo tu boli 3 vpady pana riaditela 😀 😀 😀 😀

svoradinka
24. nov 2009

ok zuzi,....mozno opat v piatok by sme mohli 😉 A dominika sa prida tiez? 😉

anjelikbambulka
24. nov 2009

oki...

dominka11
24. nov 2009

pridám 😉

svoradinka
24. nov 2009

tak sa este vo stvrtok dohodneme 😉

svoradinka
24. nov 2009

domi a to tak dlho trva kolaudacia?

dominka11
24. nov 2009

no vidíš, adi....

svoradinka
24. nov 2009

a uz mate aj popisne cislo?

Zuzi a tu kuracinku ides robit dnes?

svoradinka
24. nov 2009

no uz tu nikto nie ja tak uz idem aj ja. Pekny dnik vam vsetkym 🙂

dominka11
24. nov 2009

ešte nie, to davaju až po kolaudácii.

imis
24. nov 2009

Cahojte!
Domus tak co? Skolaudovvane? Mozeme prist na party? 😀

danielahamar
24. nov 2009

imis čo bolo na školskej rade? 😉 niečo nové?

imis
24. nov 2009

Skolska rada odpadla 😀 Asi maju clenovia chripku. Ale nebude nic extra special,len rozpocet sa bude robit.

imis
25. nov 2009

Ranecko hviezdicky!

Vyspate do ruzova? Caka nas krasny den 😉

dadadulka
autor
25. nov 2009

dobré ránko micky 🙂

dadadulka
autor
25. nov 2009

som sa dobre pobavila na vašej včerajšej debatke, od rádioaktívnej svokry, cez chlapiareň
až po Mikulášov 😀 😀 😀 a samozrejme stručné a trefné zhrnutia diskusie 😀 😀 😀 😀

nám včera prišli tie kalendáre s drobcom, no sú perfišné 😵 🙂

dadadulka
autor
25. nov 2009

inak ja môžem aj viac Mikulášikov, o to viac maškrtiek no nééé... 😀 😀 😅

dadadulka
autor
25. nov 2009

žienky sem sa, sem, kávička už rozvoniava 🙂

zuzu80
25. nov 2009

dobre ranko zienky 😉

vcera sme si dali, taku mini predohru dnesneho stretka u Chrobaka 😉 Som po sto rokoch videla Dominiku a Zuzku live a Jakubko a Emmusku teeeda riadne narastli a do krasy nam rastu 😉 Tesim sa aj dnes na kaficko v MC 🙂

Dnes rano som si po dlhom case urobila ranajky, pridem do roboty a ranajky nikde 😅 Tak teraz cakam donaskovu sluzbu "ochotny manzel" a potom si uvarim kafco, zbufetim ranajky a hor sa do prace

imis
25. nov 2009

Tead zuzi,na co myslis,ked nie na jedlo?Ja ked som aj doma kluce od kanclu nechala-papanicko som nezabudla nikdy 😀 😀 😀 😀
Aj ja sa uz tesim na kafendo v MC.Dufam,ze nas pride veeeeeeeeeeeeeeeeela prevela.

dadadulka
autor
25. nov 2009

Katarína na blate a Vianoce na ľade a na snehu... 🙂 🙂 🙂 snáď...

imis
25. nov 2009

Oziiiiik,my tu Katku nemame ziadnu? Ak sa rata aj birmovne,tak mi vinsujte 😀 😀 😀 😀

zuzu80
25. nov 2009

Maju, no na co asi som mohla mysliet ked je stredaaaaa...........................................................................na stretnutie v chrobakovi 😀 😀 😀

ale uz som najedena a mozem pracovat a este musim aj Nitru milu Nitru obehat 😉 A sicke najlepsie Katarinka-Majulka k tvojim meninam birmovnym 😉

ozik nemala ist vcera Klaudi s malym Filipkom na kontrolu? Klaudi, ozvi sa nam, ako sa mate?

imis
25. nov 2009

Klaudi mala kontrolu doma.Behali tu rakety obidve.Aj dokina,aj sestricka. Ale o zltackovej kontrole by nam mohla klaudi co-to povedat.Asi nestihacky.Ved vieme,ako to je.Ubolene unavene telo,starat sa o drobceka,furt nahanat denne svetlo,slnko........................

imis
25. nov 2009

Ale ta Laura v ordinacii to uz ozaj trochu prehana.Ved kedy ta porodila a este sa jasi.Ja byt Burger,balim svestky a padam 😎 😀 😀 😀