icon

Vráble 2

dadadulka
6. júl 2009

Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zabinka
15. dec 2009

ja teraz robim vianocne oblatky pre celu rodinu, tak nam cely dom vyvoniava tak vanilkovo. A o zdobeni stromceku som uz aj ja uvazovala. Nech sa deti potesia a my s nimi. Ja idem este v pondelok do roboty, takze vypekat zacnem az v utorok. Cez vikend chcem este tak lepsie upratat a vianoce mozu prist. 😉

dadadulka
autor
15. dec 2009

presne... v sobotu ešte dogruntujem byt a v nedeľu môžme zdobiť, piecť, predvianocovať 🙂
ty robíš oblátky? to si šikulka 😉 mňaaam... tie vône milujem 😵

dadadulka
autor
15. dec 2009

polievočka hotová... teraz dám drobcovi desiatku a hajde do postieľky, je hore od šiestej... 😅 😝

anjelikbambulka
15. dec 2009

ahojte kočky, prajem vám krásny zamrznutý dník 🙂 🙂 🙂 ešte nech nám nasneží a bude to supeeeeeer 😉 🙂 😉

ozaj, babulky, idete niektorá zajtra do toho MC na kapustnicu? lebo pýtala som sa mm, a možno by sme aj išli 🙂

dadadulka
autor
15. dec 2009

no, tak som kuki fotečky 😵 sú milé, roztomilé... 🙂

zuzi, Emmka je vo vodičke ako malá aquabelka, očividne sa jej páčilo to čľapkanie 😉

klaudi, Filipko vám rastieee... tá foto, kde ste spolu je veľmi pekná, taká mamičkovsky-bábätkovská 🙂

zuzu84, Vaneska sa mi ráta s tým cumlíkom, pripomína mi nášho drobca, tiež furt cmúľa a cmúľa... 🙂

dadadulka
autor
15. dec 2009

zuzi a nie je to náhodou vo štvrtok...?

anjelikbambulka
15. dec 2009

aha, dadu, áno, ja som bola v tom, že je dnes streda 😀 😀 😀

dadadulka
autor
15. dec 2009

😀 aj tá bude, zajtra 😀 😉

dadadulka
autor
15. dec 2009

no teeeda... dnes je tu pusto, prepusto 😲 baby, baby... kde sa túlate...???
nejako kašlete na koňa, iné zas presedlali do inej témičky, ďalším sa asi nechce ťukať do kláves,
druhé majú asi niečo iné na práci - pozdravujeme pracujúce žienky 😀 😉
a ten ostatok tvoria špiónky - šmírovačky, tiež zdravíme... 😎

a ja idem asi tiež OFF, pridám sa k pracujúcim ženičkám a niečo ešte porobím, kým malý hajá...

dadadulka
autor
15. dec 2009

no pekne... 😕 😨 🙄

dadadulka
autor
15. dec 2009

som šmajzla z inej témy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Veverka sedí na stromě a louská oříšky.
Rozlouskne první - stříbrné šaty.
Rozlouskne druhý - zlaté šaty.
Rozlouskne třetí - svatební šaty.
Veverka se rozpláče, schoulí se na větvičku a vzlyká:

" Se kvůli zasraný pohádce ani nenažeru.. "

dadadulka
autor
15. dec 2009

Leží takhle pár v posteli a ženská říká: Já bych ráda měla větší
prsa.".
"Tak si je zkus třít toaletním papírem."
"Toaletní papír? Co by to jako mělo dělat?"
"No to nevím, ale koukni, co ti to udělalo s prdelí."

😀 😀 😀

dadadulka
autor
15. dec 2009

Tehotná blondínka sa pýta svojej kolegyne:
-"ty si svoje deti kojila?"
-samozrejme...odpovedá kolegyňa
- a neboleli ťa bradavky, keď si ich vyvárala??? 😀

imis
15. dec 2009

Ahoj Vrable!

Dada 😀 😀 😀 😀 ,dobre vtipy.
Mo,dnes bol macino doobeda doma,tak sme pochodili hory-doly,cele mesto a teraz o 15:00 mam doucko z nemciny,takze dnes tu na konovi budem mat veeeeliku absenciu. Polepsim sa 😉

dadadulka
autor
16. dec 2009

pekné mrazivé ránko 🙂

retaux
16. dec 2009

Ahoj, ahoj!
Včera aká slabá účasť bola. Ale takto to už asi bude až do povianočného času. Nejako sa venujeme iným veciam ako jazde na MK.

A ja dnes idem už konečne na tie okná. Síce v takom mraze sa mi budú naprd umývať, ale nemala som to toľko odkladať. A poobede by sme chceli vybehnúť do NR ešte naposledy. Dúfam, že mi tam nešibne z toľkých ľudí 😅 Lucku ale necháme doma, lebo to by sme zase nič nevybavili.

imis
16. dec 2009

Rancko!

No luci asi mas pravdu,teraz sme vsetci "im Stress" 😀 😀 😀 Aka bola vcera oblbovacka v MC? Dalo sa to tie dve hodky vydrzat?
a kto vsetko pridete zajtra babule? Dame v MC konikovske stretko pri kapustnici?

retaux
16. dec 2009

Imis: dalo sa. V pohode, skôr sme rozprávali my ako oni. Pýtali sa nás na názory a robili prieskum. Čakala som, že to bude horšie 🙂

Ja sa nechcem sľúbiť dopredu, lebo neviem, či budem môcť. Ale ak áno, tak sa tam len zjavím a poteším vás 😀

imis
16. dec 2009

Tak je fajn,ze bolo fajn.

Zuzicka ma choru Elisku,tak je na OCR ☹
Baby,dufam,ze zajtra tam niekto pridete,hm?

dadadulka
autor
16. dec 2009

ojoj... tak malej Eli prajeme s Matúškom super-rýchle uzdravko 🙂 🙂 😉

no ja tiež neviem potvrdiť účasť, mužík nebude doma a som sa sľúbila maminke...

baby a akéže stresy...??? 😕 tie treba zahodiť a vychutnávať si predvianočnú atmosféru 😵
veď to je to naj... Vianoce sa šuchnú, ani sa nenazdáme...

a práve mi môj špekulant odmotal takmer celý alobal 😀

dadadulka
autor
16. dec 2009

tak namotávame a namotávame a namotávame... a ešte budeme namotávať... 😀

retaux
16. dec 2009

Dadu 😀 Tak namotávaj.

A ja už konečne idem na tie okná, lebo doteraz tu bola svokruša, tak sme kecali 😅 Cafte.

dadadulka
autor
16. dec 2009

luci 😕 dávaj si pozor!!! ja som umývanie okien odložila na jar 😎 odlož aj ty 😉

zabinka
16. dec 2009

dobre ranecko!!

Co to pocuvam, ze Eliska je chora? 😕 A to dnes maju vystupenie v kine. Ako sa velmi tesila. ☹ 😢 Skoda. Len nech sa teda rychlo da do poriadku. Nas Martinko dnes kvoli vystupeniu vstaval hned ako som ho zobudila, tak sa tesil. A vraj bude tiez zaskakovat este za niekoho okrem svojej ulohy. Tak som zvedava, uz sa neviem dockat, hoci sa na takomto vystupeni zucastnim uz 6. krat.

dadu, este namotavate? 😉 😀

Ja do MC urcite nepridem, lebo ako som uz pisala, som v BA na skoleni. A mm je tiez prec, takze mi budeme svokrovcom rozdavat miesto darcekov deti 😀 😀 aj to uz o tyzden skor.

anjelikbambulka
16. dec 2009

ahojte,

maji, ja do MC na 99,9% prídem, aj s mm 🙂

fiona8
16. dec 2009

baby ahojte
my mozno mozno prideme.....

zuzu84
16. dec 2009

Ahojte zienky.
Doktori vybaveni,teraz som si konecne sadla.Mala ma zvacsenu sliznicu a to uz dost.Takze ziadne potesenie.Vsetky lieky co sme doteraz brali musime vysadit,len nadalej davat sinupret a sprej do nosa z atlantickeho oceanu.A este vitaminove doplnky na podporu imunity, z nejakej zralocej pecene.Vysolila som za to 40 eur a mala mi to odmieta jest.Takze asi tolko.Dr.hovori ze liecba bude nejakych 3 az 4 tyzdne,takze asi ma picne.Cez den sa to da ale v noci je to hroza.Zaspavame po sediacky,ledva dychame pretoze prietok cez nostek je minimalny.Takze o vianoce mame postarane.A este ńas odporucili alergologovi takze sa tesim.Neviete mi povedat aky je dr.Dzurilla?

danielahamar
16. dec 2009

zuzu84, neviem aký je dzurilla, ale mi chodíme Sucháňovej 🙂

zuzu84
16. dec 2009

ta nema uzatvorenu zmluvu so vseobecnou zdravotnou aspon tak mi povedala doktorka. ☹

klauduska
16. dec 2009

ahojte babulky!

tak co mate nove???Dakujeme za gratulacie k prvemu mesiaciku.....veru,maly rastie,riadne to na nom vidime a ako uz zacina vnimat,vsetko chytat a drzat ako kliest.... 😅 😅 😅 sranda....
teraz buva,kolika je uz o nieco lepsia,prdkame jedna radost,len zasa stolica nie je a tak chudacik tlaci a tlaci,budi sa a tlaci...a stale dokola. 😒

a vy co,mate uz vsetko nachystane,napecene a vyupratovane???Ja tento rok nejak vsetko vynechavam a budem robit len nevyhnutne,na oko bijuce veci.... 😉 🙂