icon

Vráble 2

dadadulka
6. júl 2009

Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dadadulka
autor
19. feb 2010

hej, už je koniec...
ja dnes chcem vyskúšať tie rafaelo rezy 😵

maji, aj som si myslela, že to budú zubajdy... potvorky...

imis
19. feb 2010

No vidis dadu,ja som zabudla,ake to je.Resp.chalanom vysli zuby,ani som nevedela kedy.Ale uz sme nasadili gel na dasna a nurofen od bolesti,tak preto uz len tak "malo" placu v noci. Sak,ucime sa pri kazdom kuse dietata nieco nove 😀

dominka11
19. feb 2010

ahojte babulky, ja vás akosi v poslednej dobe nestíham, ale už zachvilu budem mat viacej času na vás.

imis - aj nam idu očáky, už strašne dlho a nie a nie sa vytlačit...a mne sa tlačí zub mudrosti 😝 😀 včera večer som sa aj ja s calgelom natierala 🙂

zuzu80
19. feb 2010

tak som tu 😉

Nitra sa nekonala, odlozila som ju na pondelok. Zabinka tak mozno v pondelok ta mozno pridem pozriet. Zabudla som si doma penazenku s dokladmi a mm mi ju niesol do roboty, len zabudol postat a tak mi ju bezpecne previezol az do LV 🙄 Aj sa potesil, ze konecne ma pod dozorom moje peniaze a bankomatovu kartu 😀 😀 😀

Takze hokej sme vyhrali, tesim sa, ze nesli do Kanady len pamiatky a prirodu pokukat, hokejisti 🙂

Vsetkym (aj mne) ktori maju zubadlovske starosti, zelam nech rychlo prehrmia. Dominika Calgel som neskusala 😀 😀 😀 ,ty si aka vynaliezava 😀 😀

anjelikbambulka
19. feb 2010

ahojte babule,

my sme práve prišli z vonku, ale boli sme len na mini prechádzke, lebo straaaaaašne fučí 😒 😒 😒

dnes si emmka pospala, vstala až 8,00... to ako naschvál, keď som chcela pozerať hokej, tak ma nezobudila 😉 😉 😉 ale pozrela som si aspoň predĺženie a samostatné nájazdy.... 🙂 🙂 🙂 huráááááá, aspoň jeden bodík... aj to poteší 🙂

dadadulka
autor
19. feb 2010

tak koláčik hotový 🙂 je fakt chutnučký a jemný, len pri vykrajovaní s formičkou sa mi zdalo
moc ´odpadu´... tak som ho pekne nakrájala na kocky 😉 odporúčam na nedeľný dezertík ku káve 😉

dadadulka
autor
19. feb 2010

teraz kukám obrázok a pri porovnaní sú moje asi raz tak vysoké 😅 žeby to bolo vajciami 😀 😀 😅

dadadulka
autor
19. feb 2010

a už mi pomaly, ale isto stúpa pekne adrenalín 😠 😠 ešte raz treskne dotyčná tými dverami, tak
sa už neovládnem... 😠 😠 🤐

anjelikbambulka
19. feb 2010

dadu, kľuuuuuuuud... nesmieš sa stresovať 😉 😉 😉 😉 vybehni von, jednu jej šľahni a bude po strese 😀 😀 😀

dadadulka
autor
19. feb 2010

a kde ste žienky??? hokej už skončil, obed v brušku, drobci spinkajú, v práci piatková nálada... 🙂 🙂 🙂

dadadulka
autor
19. feb 2010

zuzi, vieš ako by sa mi uľavilo... 😔 😕

dadadulka
autor
19. feb 2010

ale ak sa neuvedomí, tak ma aj k tomu činu vyprovokuje 😠

anjelikbambulka
19. feb 2010

dada, ideeeeeeš 😉 😉 😉

anjelikbambulka
19. feb 2010

idem prihodiť nejaké new photos...

dadadulka
autor
19. feb 2010

no prihoď...

dadadulka
autor
19. feb 2010

ozaj, ten receptík, čo som robila, tie prsíčka s tatarkou... je supeeer, mňamkové 😉 😉
asi to spravím aj teraz v nedeľu 🙂

dadadulka
autor
19. feb 2010

hmmm... aké chuťovky robia v magazíne... ovocné poháre 😵

zuzu80
19. feb 2010

ahojte, dadi co si zas vypekala? 😉

Tie ceciky s tatarkou robievame aj my, su fantasticke 🙂

dadadulka
autor
19. feb 2010

zuzu rafaelo rezy, čo sem lucka hodila 😉

http://www.markiza.sk/pecieme-s-teleranom/25283...

anjelikbambulka
19. feb 2010

ja som si ho už tiež vytlačila, vyskúšam 😉

photos pridané...

anjelikbambulka
19. feb 2010

ja robievam rafaelo, ale len kokos + salko... a do toho oriešok... tiež je to super a hlavne rýchle...

dadadulka
autor
19. feb 2010

zuzi Emmka je zlatunká 🙂 a ako krásne spinušká 😵
keď môj drobec zaspinká, tak na neho kukám aj polhoďku 😀 😵 tie detičky tak krásne hajajú 😵 😵 😵

anjelikbambulka
19. feb 2010

to som ju fotila pred chvíľkou... 😉 😉 😉

dadadulka
autor
19. feb 2010

môj malý zas ležká na brušku s pokrčenými kolienkami a vytrčenou riťulou 😀 😀 😵

imis
19. feb 2010

caute.Tobi prave vstal.Spal od 10:00. Ale teda velmi vysmiaty nie je. Zajtrajsie Patince asi (urcite) zrusime 😢
Anjelik,emus ako krasne buva 😉

imis
19. feb 2010

dada,tak som aj ja spavala 😀

imis
19. feb 2010

ty koki,aku dobru zemlovku som spravila! 😲 😀

zuzu80
19. feb 2010

waw tu je to kucharske umenie tusim nakazlive 😀 😀 😀 😀

dadadulka
autor
19. feb 2010

zuzi, nočník sa malej evidentne páči 🙂 náš Matúš si naň lofne len v teplákoch 😀 😀 😀 inak ee...

anjelikbambulka
19. feb 2010

maji, aj ja som dnes mala v pláne žemľovku, ale ešte ostal od včera prívarok, tak sa bude dojedať...