Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
No a ja som taka matka 😔 ,chalanov som zapisala do skolky aj na prazdniny 😀
aj ti ich zobrali? lebo mne vždy povedia, že však keď som doma 😠
no pekne...
dani, skoré uzdravenie prajeme a Alexovi blahoželáme k narodeninám 🙂 🙂 🙂
Som zabudlaaaaaaaaaaa- VSETKO NAJLEPSIE K NARODENINKAM ALEX!!!!!! 😉
Dani,mne praveze p.uc. Zuzanka povedala,ze nech ich dam,aby si nemuseli cerpat teraz dovolenky a potom im nezostane na leto.A ze doma sa aj tak budu len nudit.A ma recht.Len pri pocitaci by sedeli a takto budu s kamosmi,aj na cerstvom vzduchu.............Zuzanka ucitelka je u mna numero uno zena!
ahojte baby, tak už som tu, aby ma imis zasa neohovarala 😝 😀 😀 len na facebuku ma sleduje 😉 prave tlačím tretiu marlenku do seba 😔 a bojim sa aj si kavu urobit, aby som maleho nezobudila a nekončil mi oddych 😎 už som sa sem dnes 2krat chystala, ale 2krat ma niekto nasr..., tak som sa tu radšej neukzala, aby som vám naladu nepokazila 😠 🙂
haloooo, kde ste kto? to mam zas trpiet samomluvou. Už som aj kavu spravila, aj 4. marlenku nachystala pred seba a tu nikoho 😢 😉
no cau hviezdica.Kde si bola cele dni?
A kto ta nasral a za co? Vyzaluj sa,hned ti bude lepsejsie 🙂
A cil ste zas kde? 😒
Domus,uz si tu?
sooooooom, chybala som ti? 😀 😀
haaaaaaaaaloooooooooo
halooooo, cele dni som sedela pri papieroch vo svojom volnom čase.
no cau.Jasne,ze si mi chybala.Uz som sa bala,ze si niekde so smotankou na vylete oraganizovanom J&T 😀
ty si cela J a T 😀 😀
Pracujuca matka na materskej dovolenke.Ani nehovor 🤐
Ja a TY? 😀 😀 😀 😀
jaj, nebudem sa tu rozpisovat, ako som sa dnes nasrala, lebo sa naserem zas 😝 😀 😉
presne Ja a Ty 😀 aj mna to napadlo
no veru pracujuca matka na dovolenke, to je kombinacia.
No ved to som aj myslela 😀 😀 😀 😀 Nastvali ta papiere?
nestihas ma 😀
stihas ma 😀
Nevies,ci dnes vo Vrabloch odpojili internet,alebo kde su vsetky zienky? ☹
nie papiere, ale ludia, ktorí stali predomnou ked som sa snažila tie papiere odovzdat.
co? Co stiham,nestiham?Ja stiham vsetko 😀
na DU im nešiel, takže asi niektoré časti nasho mesta su odpojene
😀 ty si šikovna, ja zas nestiham nič 😝
jaaaaaaaaaaaaj,ludia.No to ti verim.Ludia vedia nasrat do nepricetna.

no na zdravie dani.Dufam,ze som to neprivolala,ale ved to tam bolo uz jasne.Vsetci chori aj pani ucitelka.to uz by musela byt aka imunita. Zelam skore uzdravenie!!!! 🙂