Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
no to je priserne s tymi nemocnicami, vsetko na okoli zrusia alebo nechaju ist na nudzovy rezim - to nechapem co? Chod nemocnice s pristrojmi, ktore nestihli odvliect a s lekarmi, ktori nevladali utiect? A v nitiranskej nemocnici to potom vyzera, zial bohu tak ako to vyzera ☹
Ranecko baburence.
No,rano to bolo ake prebratie,ten Barteckov uraz na lade.Fuuuuuuj,tolko krvi 😖 Trielila som do skolky,aby som stihla aspon poslednu tretinu. Uf,nervy to boli,ale vyhrali sme.
Dnes len tak narychlo som tu,lebo Simi ma big day a slubila som im,ze uz na obed ich vyzdvihnem zo skolky.Zatial musim vyzdobit byt,nech mu svietia ocicka. Tobino tu uz hika pri mne 😀
Anjelik ma vcera pristihla s jednym lekvarovym kolacom v ustach,druhym v ruke a Tobino vyzeral tak isto. No,takto sa my postime 😔 😅
Maji, Simimu prajeme vsetucko najlepsie k narodkam! Nech sa mu v skole paci a nech sa mu dari 😉
A uzite si party 😉 🙂
A to iba s kolacom ta pristihla, a my uz ze jaky "drb" mesiaca to bude 😀 😀
tiež som sklamaná z tej nemocnice, chcela som tam rodiť aj druhýkrát ☹ 😒
imis, jéj Simimu prajeme všeeetko NAJ k narodeninkám 🙂 Happy Birthday!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte kočky,
tak ráno plné nervov, ale nakoniec sme to dotiahli do víťazného konca.... aj keď tí naši hokejisti hrali dosť biedne 😒 😒 😒
maji, tak ty si sa takto bonzla sama???? ja by som to nejak zahovorila a ty takto... 😀 😀 😀
aj my želáme maródikom skoré uzdravenie... a hlavne teraz, keď už začína krásne predjarné počasíčko... 🙂 🙂 🙂
A Simkovi posielame k narodeninám pesničku:
https://www.youtube.com/watch?v=AelmBI0sJ3ADakujeme za vinse dievcence! Ked pride Simino,pesnicku mu prehram. No vidis anjelik,takto som sa bonzla,uz som nevydrzala 😀 😀 😀 😀 😀
Dada a vcul,kde budes rodit? 😨 V NR? Na,potom viel spass. Ostan doma,odrodime a hotovo,ziadnu tasku nebal 😀
Babky idem ja het,ale poobede este pridem,to sa zas neteste,ze tu nebudem cely den 😀
aj my ideme, ešte emmka dopapá vianočku a pôjdeme do mc... ale cez obed som tu ako na koni 😀 😀 😀
Cafte babeny!
simimu prajeme aj my vsetucko to najlepsie a hlavne nech sa mu v skole dari!
a chorym skore uzdravenie....
dadi...s tou nemocnicou som hned na Teba myslela,ze si tam chcela ist rodit.....nuz,to je uz sila toto...
inak baby,chcela som Vas poprosit,ktora ma pesnicky od Podhradskej a Canakyho-ci mi nepoziciate napalit,chcem poslat kamoskke do USA.Diky moc....
ahojte,
Klaudus, ja som si ich teraz stiahla z netu, tuším 1,2,5, tak nejako 😉 ale formát mp3, tiež pre sestru, tá to brala do švajcu
Ahojte!
Aj my želáme Simimu všetko najlepšie, nech je zdravý a šťastný a nech sa mu darí v škole 😉
Ahojte 🙂
Aj mi prajeme Simimi vsetko najlespie k dnesnym narodkam 🙂
Chorím detickam rychle uzdravenie 🙂
Ja akruta este balim posledne veci a upratujem a uz pojdem na Liptov a hadam cesta bude fajn.
Majte sa krasne paaaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂
akruta=akurat 🙂
no, čo dievčence, kde ste všetky????
mne ten náš čertisko konečne zaspal, museli sme spolu bojovať, lebo mala na spánok iný názor ako ja... 😉 😉 😉 ale zvíťazila som 😀 😀 😀
včera prišla na to, že sa dá v postieľke aj postaviť, tak dnes namiesto spánku po nej skákala jak opica 😀 😀 😀 oči už mala takmer zatvorené, ale nie a nie si ľahnúť... 😉 😉 😉
klaudi, aj ja mám čanakyho... 😉 😉 😉
babyyyyy... viete, čo som práve zmlsala...? 😵 dva čoko špice, mmmňňňaaammmmm... 😵 😵
zuzi 😀 nooo, takéto ´turnaje´ pred spánkom budete teraz absolvovať veeeľmi často 😀 😀
dadu, už sa "teším"... 😅 😅 😅
Anjelik: aj ja si pamätám na časy, keď som Lucku aspoň 50x bola uložiť do vodorovnej polohy v postieľke 😀
Dadu: 😠 To mi robíš naschvál? Kde sa hrabe môj tvarohový koláč na tvoje špice? Aj ja chceeeeeeeeem!
baby, nerobte mi chute... zase pôjdem vybrať koláč z chladničky 😀 😀 😀 a to som si povedala, že dnes mu dám pokoj 😉 😉 😉
Hádam tu nechceš sedieť pri nás len tak nasucho. 😀
no dobre, luci, prehovorila si ma... idem si kúsok odkrojiť 😔 😔 😔
a ako je lucke? už nevracala?
Už nie, ale ľahla si spať oveľa skôr ako inokedy a plakala, že je hladná 😢 Zjedla len pár piškót a tyčinky. Inak len pila.
konečne som dovarila, dnes kuracinka na šťave s kolienkami a hlávkovým šalátikom 🙂 🙂 🙂
luci 😀 no špice sú špica 😀 😉
zuzi len si daaaj 😉
luci veľa tekutín 😉 chúďatko malé, no snáď to už bude OK a bude môcť papať...
ja som dnes robila paradajkovú polievku a ryžu s pečienkami...
Tak ty nedáš pokoj? Najskôr špicami a teraz kuracinkou nám tu chute robíš? 😝 😠
Nejako sa aj mne očká zatvárajú. Idem si aspoň na pol hodinku schrupnúť. Veď noc bola nijaká... Ahojte!

Ďakujeme, Dadu.
Teda, to už človek aby ani chorý nebol, lebo nemá kam ísť 😖 🙄