Vráble 2
Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
jaaaj dadi ale moj mm ma na toto dobry antivirusak 😀 😀
maji ty chytaaaaj
zuzi, nepoziciate ho?
Aha,jake ste len stedre! Ked ma dobehnete s poctom deti,potom sa mozeme ponukat,hm?
Skoda,ze deti nie su len o H&M,kocikoch mura a hrackach fisher price,ze? 😀
A kde ste? Uz mi kava zabera a vcul idete prec? Este mam 25 minut. 😀
zuzi http://www.znackovyraj.sk/index.php?cPath=849&o...
Dve som uz objednala do BB 😀 😀 😀
najkrajšie stromy sú na Horehronííííí... mi to furt brní v hlave 😅
mne sa tam hodi najkrajsi chlapci. to co je,ze stromy? Sak tie su vsade rovnake,nie? 😕
cafte zienky,
tak my sme po doobednej spacirke domka,stretla som imis,s dadkou sme si zakyvali a so Zuzkou by sme aj pokecal,keby Eliska vydrzala chvilku na mieste,ze???Ach,to ma este len cakaju casy.... 😒
Filipko tuto noc opat bez krmenia,ale uz sa nad ranom prehadzoval,este predpol piatou,ale vydrzali sme v posteli do 6,10... 😵 juuuj,aka parada!!!
a tod teraz doma opat potiahol iba presnych 35 minut... 😉
imis...zaspal,ale trvalo to vyse 45 minut.... 😠
maji 😀 😀 😀 , zapadneme do kolektivu 😀 😀 😀 a uz si neumyvaj do odchodu vlasy a licidla a tie velke nausnice si neber 😀 😀
Ahojte!
Dnes sa celé Vráble rozhodli ísť do MC 😲 Vraj sú prázdniny a čože budú robiť doma s deťmi 😅 😀
Aké pekné správičky sa to tu píšu 😉 😉 😉 Zuzu, aj mne niečo padlo do oka.
Dadu: a ja viem, kto dostane od teba ten tehu vírus 😀 Určite to bude Anjelik, lebo jej na fb vyšlo, že cez leto bude tehu 😀
prečooo??? tie náušky sú super 😀 😀 😀 😀 😀 maji, aj fčul ich máš? 😀 😀 😀
Imis: no veď tie stromy, čo jej tam pri tej pesničke za riťkou robili "křoví" - tak to o tých ona spieva 😵 😉
imis..a co to,ze Tobinko tak malo spinkal,este by oslavoval??? 😀 😀 😀
ale ľaľa ju, tak zuzi, vieš čo máš robiť 😀 😀 😀 tfuj, tfuj...
dadi no ved prave, ze su moc supeeer a majka je v nich velka sexica, by si mysleli,ze si pomylila dvere a nechceli by ju pustit 😀 😀
Ups, zasa som pouzila to slovo, no co uz 😉
Zuzu: veľké náušnice sa k takému štýlu hodia, ale musia byť z dreva 😀
Klaudi: Tobinka zobudil zlý sen o tom, ako mu zlá mama nedá jesť tofife 😀
zuzu 😀 😀 😀 😀 ok,vykonam,neumyjem,nenalicim,nenausnicujem
dadu,vcul ich nemam.dam si ich? K cervenym teplakom by ako vynikli!
Luci,no nazdarek! Aj ty si bola v MC? Co to tam furt viete robit? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 V piatok o 9:00 vas ale cakam! 😉
Klaudi,vcera spal cez den od 11:30 do 16:30,tak si asi mysli,ze to ma predplatene a predspate. 😕
veru Luci, nausnice z dreva, prstene z travy, to su tie prave sperky 😉
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ona povedala sexica!!!!!!
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Imis: No, keby som vedela, že v piatok budeš ty, tak nejdem dnes. Ale tento týždeň sa tam už určite nedostanem. A ja tam chodím len sem-tam...
Zuzu: mne sa tento štýl voľakedy veľmi, preveľmi páčil, ale vlasy som si umývala 😀
žienky, porúčam sa, šelma je hore papa 😎
maji a požičiaš? 😀 aj ja mám červené tepláčiky 😀 😀 😉
fuha, vy ste toho dnes popísali, šak nemožem dočítat 😉 a ešte aj virusy sa tu šíria 😀 😀 😀
Luci ja som zas volakedy chodila ako Kurt Cobain, len v ociach som nemala ten odlesk bieleho prasku 😀 😀
maji, som vedela, ze nesklames a ako jedina si to vsimnes 😀 😀
cau dadi 😉
zuzi,ved trafena hus zagaga,nie? 😀
Zdravime VIP navstevnikov. Ako ide zivot domus?
Dada: ahoj.
Zuzu: myslíš Kurta v čierno-červenom pásikovom pulovri alebo s dlhými vlasmi 😀
maji, ty budeš chodit piatky do MC? my sme tam teraz nasačkovaní skoro každy den, ked je zima. Ale tolko ludi, čo bolo dnes som ešte nezažila.

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀