Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
zuzu, spomaľ!!! 😲 to už čo je, keď ani kafé nestíhačka??? 😲 😲 spomaaaaaľ!!!
jéééj, teraz čítam 🙂 🙂 ďakujem babenky za učkovské priania 😀 😉 😉 fčul to ani tak nevnímam 😀 ale potešííí 😵
a ja tiež prajem kolegynkám všetko najlepšie ku Dňu učiteľov... aby sa vám pri nástupe do
vzdelávacej inštitúcie darilo 🙂 😉
som tu alone...??? 😕 ☹ 🤐
maji, vy čo doma vymýšľate? ako z dvojky trojku zhotoviť? 😀 😀 potom daj typa 😀 😀 😉
zuzu a za koko robi dorabku nevies?
a nejake ciselko na nu mi mozes dat?
ahojte tak som vas narychlo prečítala, idem dorobit papiere a potom hor sa na žehlenie. 😅
lolita, č. na eriku je 0905 249 684. aj ja k nej chodievam na nechty a aj na svadbu ma líčila 😉
dobré ránko 🙂
práve sme dopapali, idem nakopnúť práčku, upratať a vybehneme aj do mestečka...
ale predtým ešte samoška kafendo 🙂 🙂 🙂
Dobré ránko!
bre rankooo
mam sa sebou rusne rano,nejaka babka si zmylila cislo a volala mi uz od pol 7 ze hlada nejaku zensku,ked som jej povedala ze ma zle cislo ze je to omyl o 9 volala zase
Breee ranko!!!
Ako bolo v MC???Piste!
Tak konecne mam umyte okna,mamina vcera zobrala maleho von a ja som umyvala.... 🙂 hned tu je iny vzduch.....
Dadi,vcera som Ta videla z okna ako si tradovala aj s kocom.....ale si bola rozbehnuta.... 😕 kamze kam?
Caume dievky.
Sedim tu v strede malovky a neviem ako dalej.Nejako je tu toho moc a pokym najdem system,tak vam aspon napisem. Dadu,my s me z dvojky trojku spravili este pred narodenim Arona 😉 teraz uz len vymyslam s malovanim premiestnovanim............................
Erika je dobra nechtarka-sedi vec! Aj ja odporucujem,aj ked mne nechty este nerobila 😀 😀 😀
Luci a co nembolo dobre vecra doobeda v MC? Ani poobede 😝 Tam boli dve-tri zienky,co ma vytacali nonstop a mali z toho este aj ohromnu srandu.Ale najlepsie bola taka stara babka,co tam bola(pomaly zacinam mat pocit,ze MC je len pre take),ze co som si to vymyslela za meno Simeon,ze to v biblii nie je a ona to tam necitala a v chrame bol Šimon stary a nie Simeon a furt s tym zacinala.No,ja uz po velkonocnej spovedi ju mam na haku a to ju asi vytacalo este viac.Ale uz som penila,len nevypenila 😀 😀 😀 😀
Ale aspon s Dominikou,zuzu a spol. sme pokecali,zasmiali sa a dokonca som si domov aj "dekoraciu" hotovu priniesla.
Dedo je uz zas v nemocnici,dokopal ho tam obvodak a navyzera to dobre.Pred tyzdnom sa chcel este zenit a teraz si uz ani vlastne deti nepozna ☹
Inak,co nove?
klaudi 😀 poobede? vtedy sme išli s drobcom na prechádzku a aj za maminou 😉
a s tou chôdzou je to asi tak, že ešte pred panelákom idem rezko a o chvíľku už ledva funím 😅
akurát včera som vravela, že sa mi akosi čudne kráča, ako dobre vykŕmená hodová kačka 😀 😀 😅 😝
idem postaviť zeleninovú polievku, malý mi už zalomil 🙂
maji ☹ chudáčik dedko, držíme palce, aby sa to na dobré obrátilo...
dekoráciu sme si veru hneď všimli 😀 nedá sa prehliadnuť 😀 pekná 😉 aj malému padla do očka 😀 😀 😉
Ahojte!
Dadu: ja mám také podobné pocity - tiež sa cítim ako kačica a včera večer čo miminko v bruchu dovádzalo, tak to už bola fakt sila.
Imis: najlepšie sú tieto babky zapáračky. Keď niečo nevedia, tak musia mať pravdu aj tak len ony a nikdy im nevysvetlíš opak. Dedka mi je ľúto, dúfam, že sa z toho rýchlo dostane. A ohľadne MC ti posielam IP.
baby, dnes som mojej dobrej maminke spravila skorý 1. apríl 😀 😅 ráno jej volám, že to už na mňa prišlo 😀 😀 😀
chúďatko, taaak sa vyplašila 😅 😀 že som už ďalej radšej nepokračovala 😲 , ale mi potom dala 😀 😀 😀 sranda...
Dadu: toto sa robí maminke? Chúďa. Nabudúce, keď to už bude naostro ti nebude veriť, lebo si bude myslieť, že si z nej znova strieľaš.
A mimochodom - čo sa vyplašila, veď ona nešla rodiť? :D
pekny den spoluobcianky 😉
to co vonku duje za rozcuchavaca ucesu 😠 Esteze mam nejake to kilecko navyse, inak by som uz plachtila povetrim, smer Sahy 😀 😀 😀
Luci co sa udialo u Chrobaka? 😕
Maji na agentky provokaterky sa mozes vykaslat, tieto babky maju nastudovanu bibliu asi tak jak moja Eliska, nie je dolezite, co sa deje v kostole ale co sa preberie po a pred omsou. Kto koho prehotil a nemal, kto mal a neprekotil, kto ma aky prijem, kto este nema umyte okna a oprate zaclony. Treba sa povzniest.
Dedovi vela sil a skore porazenie choroby 😉
Dadi, ty davas ine zartiky, si viem predstavit aka musela byt mamina vyplasena 😀 😀
Ahojte zienky.
Ja som uplne zabudla ze vcera bola velka noc v MC.Ale dnes som sa to dozvedela 😀
Boli sme rano v MC no ale som sa len vytocila.
Zuzu: to co bolo za zensku.Ja nemam rada taka vnucovacie panie co za kazdu cenu sa chcu votret a nieco nanutit.Inak reakcia bola u viacerych podobna.
Ale inak celkom fajn bolo.Cez vikend som umyla okna upratala byt takze je vsetko ciste.Aj ked u nás sa Velka noc neslavi ale aspon mam dobry pocit z cistoty.
Vitam nove clenky 😀
Zuzu:No nie aby si to brala v zlom sice som to tak napisala ale vies ako som to myslela. 😀 😀
Zuzi na velku noc som ti poslala este vo stvrtok pozvanku cez fcb 😀 😀 😀
A pani vam nieco nutila? sme sa dohodli, ze nebude ziadna prednaska, ze sa spyta, kto ma zaujem a s tym si dohodne stretko mimo centra 😅 . Mozes mi napisat prosim ta do IP?
No ved videla som pozvanku ale moja hlava derava 😀 😀
Dnes bola nejaká slabá účasť. Aspoň nás šupnem na prvú stranu.
ahojte babule, tak som sa tu zastavila, aby som sa pozrela, že či to zuzka nam naozaj take stretko s tymi vtierkami dohodla 😉 ale my sme sa nedali, že baby? 😀 😀 ešte sa aj ofučala, ked sme jej povedali, že všetko mame vybavene a nechceme žiadny ich produkt, poistku ani nič.
ja som už 2.večer slamena vdova, ale zajra mi už pride mangelos 🙂
dobré ránko 🙂
Dobré!
Ranecko zubrieny!
Hotovo!!!! Uz len taka mini brigada a zacnem sviatkovat. No,ale sak vsetko idem robit ako pipi dlha pancucha. Pradlo s ami teraz susi na balkone a dnes idem umyt okna na detskej a spalni 😀 😀 😀 😀 😀
Inak,oficialne vam oznamujem,ze my s dadou mame silne presilne bosoracke schopnosti. NAsa premila oblubena suseda s a ma do konca mesiaca(cili dnes) vystahovat 😀 😀 😀 😀 😀 Dada tomu este nechce od samej radosti verit,ale ja uz mam sampus v chladnicke.
A luci,jasne,ze sa vyplasila dadina maminka.Ved ked niekto rodi,plasia sa vsetci okolo,len nie rodicka,nie? 😀 😀 😀
Imis: rýchlo mi odpovedz na IP, prosíííííííííííím.
dobre ranko 😉
priznavam sa hned a bez mucenie ze to stretko som vam dohodla ja, len neboli dodrzane podmienky 😒 . Ak som vam tym zneprijemnila pobyt u Chrobaka, tak sa ospravedlnujem. Co pijete? 😉
Dnes je pocasie uzasne, jedna basen a cely den sa taky crta 😠
Maji o vasich schopnostiach nikto nepochyboval 😀 😀 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
čafte... idem si lofnúť troška, malý ešte spí...
zabi, no katastrooofen toto naše zdravotníctvo 😠 ale hlavne, že ste oki...
luci, tiež sa hlásim do klubu ´ kombajnistov´ 😀 😀 😝