icon

Vráble 2

dadadulka
6. júl 2009

Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

svoradinka
21. apr 2010

anjelik.....tento tyzden mi asi nevyda aby sme sa stretli,mozno buduci 😉

retaux
21. apr 2010

Ďakujeme.

Svori: to bude výstava nie pre deti, ale s vecami pre miminká a tak, nie? A bude to vlastne viac výstav spojených (Učeň mladý tvorca, Gardenia, Bocian a Enviro?) Aj ja som chcela ísť, ale teraz neviem, keď je Lucka chorá 😒

Ja zase zajtra musím ísť do nemocnice na pásy a v piatok k môjmu dr.

retaux
21. apr 2010

Jáj a ešte aj Bonsaj výstava.

anjelikbambulka
21. apr 2010

oki, adi 😉

zajtra budem aj tak behať po obchodoch, erik je doma, ideme poobede s malou očkovať ☹ ☹ ☹ a v piatok ideme do nitry, na svadbu, takže doobedu asi ani vonku nepôjdeme 😉 😉 😉

svoradinka
21. apr 2010

a komuze idete na svadbu? Aj s Emkou pojdete? Aj ja budem mat zajtra a pozajtra muzicka doma,konecne potom co prisiel je stale v praci.

anjelikbambulka
21. apr 2010

vydáva sa bývalá kolegyňa z nitry, svadbu majú v močenku... ideme len pozrieť do kostola, poblahoželať a tak 😉 😉 😉

svoradinka
21. apr 2010

aha Luci...ale ja som niekde citala ze tam bude aj nieco pre deticky,nejake hry alebo co uz si to nepametam moznosom si to zle vysvetlila. 😀

svoradinka
21. apr 2010

aha zuzi ...a do mesta si ides pozriet nejake veci pre seba alebo malu Emku 😉

retaux
21. apr 2010

Tak o tom zase ja neviem, ale môže to byť, že to tam bude aj pre deti. Tak a teraz mi je ešte viac ľúto, že tam s Luckou nemôžem ísť 😢

anjelikbambulka
21. apr 2010

aj, aj... chcem pozrieť aj nejaké potravinárske farby a také veci, keď budem malej robiť tortu na narodeninky... ešte je síce čas, ale aby som všetko nezháňala na poslednú chvíľu 😉 😉 😉

retaux
21. apr 2010

Anjelik: dobré potravinárske farby bývajú v Lidli - také gelové 😉

anjelikbambulka
21. apr 2010

a kde tam? ja som ich pozerala a nikde som nevidela...

anjelikbambulka
21. apr 2010

lebo som čítala aj na nete, že baby písali, že ich tam kupujú.. ale ja som potom asi slepá 😕 😕 😕

retaux
21. apr 2010

Fíha, tak to neviem, musím pozrieť, že kde bývajú uložené normálne. Ja ich väčšinou kupujem, keď je akcia a vtedy sú uložené inde.

svoradinka
21. apr 2010

hmmm a teraz ktorí den sa oplatí ist,ked kazdy den je zaujímaví 😉

anjelikbambulka
21. apr 2010

a sú lepšie ako práškové???? lebo ja som doteraz používala len tie...

svoradinka
21. apr 2010

zuzi aj ja som raz kupila boli v akcii ale este som ich nepouzila,ked tak posuniem ak su este dobre 😉

retaux
21. apr 2010

Neviem, ja som zase práškové ešte nepoužívala 😅

anjelikbambulka
21. apr 2010

našla som si na nete tortičku, tak ju chcem spraviť, aj keď neviem, či sa podarí... a luci, torty poťahuješ čím?

svoradinka
21. apr 2010

ja ani neviem,ze existujú aj praskove. 😕

anjelikbambulka
21. apr 2010

adi, tie mávajú normálne vo farboch-lakoch...

retaux
21. apr 2010

Ja si robím doma marcipán. Ja zase používam z potravín kupované - také tekuté, ale tieto gelové sa mi zdajú lepšie.

retaux
21. apr 2010

Hoď obrázok tortičky. To sa vždy zíde.

anjelikbambulka
21. apr 2010

ja chcem teraz vyskúšať tú hmotu z penových cukríkov...

anjelikbambulka
21. apr 2010

no neviem, či hodiť obrázok, lebo potom keď sa mi nepodarí, by som povedala, že to tak má byť 😀 😀 😀

retaux
21. apr 2010

To som robila raz, ale už nebudem. Ja som s ňou nebola spokojná a chutilo to tak divne 😝

retaux
21. apr 2010

Neblázni, len pekne hoď. Pokým budeš robiť tortu, tak na pôvodný obrázok sa zabudne 😀

anjelikbambulka
21. apr 2010

ten som robila, keď som piekla mamine tortu na 50-tku...