Východný Londýn. Sú tu maminky z tejto oblasti?
ahojte nasla som tu nejake temy kde si pisu mamicky z londyna ale z pred par rokov🙂))tak som vytvorila novu lebo by som sa chcela zoznamit s nejakymi maminkami ktore maju deti priblizne vo veku mojho syna na nejake tie stretka v parku atak...budem rada ked niekoho spoznam a moj maly este viac nakolko miluje deti ale slovenskych alebo ceskych kamaratov este nema🙂))aj ked len trosku pokecat touto formou🙂))

Ok, pisla jsem ti smsku. Kdy a kde 🙂
jaaaj takze zajtra pizza vo wansteade s novymi kamoskami...tesimeeeee 😉
Take se tesim 🙂
@jankaxxx
@unique ahojte.My sme v East Hame, aj ked sa uz dlhsie planujeme prestahovat. Prisla som sem po pol roku co sa maly narodil a cez den sme uplne sami. 😔 Moj drobec je sice o dost mladsi.. ale keby ste nieco planovali, rada by som sa pridala.. kym sa uplne nezblaznim 😅 ...poledny prispevok bol pridany dost davno, tak neviem, ci este fungujete.
funguje jasne a ked sa budes nudit tak sa kludne ozvi lebo my sme z detmi von kazdy den🙂toto je moje cislo 07984555791...
ahojte baby, niekto na stretko s deckami v okoli loughton, woodford, chingford, chigwell ?? my sme sa tu nedavno prestahovali, tak by sme radi spoznali novych kamaratov 🙂
super, tak nech sa mi ozve keby mala zaujem sa stretnut..ak jej das o mne vediet..vdaka 🙂
buckhurst hill
Nova skvela stranka pre zienky; a ktomu aktualna tema tyzdna: Zivot v zahranici:
http://www.pocomtuziazeny.sk
ahoj holky, taky bych brala nejake seznameni s maminkama, mam 10. mesicni dceru a bydlime ve Walthamstow. Kdyztak se ozvete 🙂
paska tak ak chces mozme sa niekedy stretnut, do loughtonu chodievame dost casto
ahojte, mozno si niekto vsimne moju otazku. prosim vas, ked ma syn 2 roky 4 mesiace, je nutne, aby mal svoju letenku? alebo mi moze sediet na kolenach? lebo moznosti raineru su 0-2 a 2-16r. dakujem pekne za odpoved.
Hello, este je tu niekto- severovychodny Londyn? Chingford, walthamstow?
Whipps Cross, Homerton alebo North Middlesex? Zienky, mate skusenosti s niektorou z tych maternity unit? Rodili ste tam niektora? Co by ste odporucili?

@janinek v pondelok okolo obeda by bolo fajn keby si mohla ideme sa kamoskou na pizzu tak sa mozes pridat tu u nas vo wansteade🙂