Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
ahojte, no ja mám od včera také tvrdé brucho, že som ani spať nemohla. zátka pomaly po troche odchádza už týždeň, tak už len dúfam že cez víkend sa to rozbehne.
@jaruska118 ahoj, ja myslim ze plodovka by to nemala byť, aj mne sa to sem tam stane, ze cely den mocim po kvapkach a inokedy to ide prudom 😀 a asi by si mala aj ine brusko, keby ti odtieklo tolko plodovej vody, neboj 😉
@mato_zuzka ahoj, ja mám termín 28.11, ale mám plánovanú sekciu medzi 18.11 a 21.11. Môj drobec je tiež v noci strašne aktívny, viac ako cez deň. Tiež do 2.00 v noci nemôžem spať, trápenie, ale zase sa cez deň nepretrhnem, tak to je možno aj tým. Tí poslíčkovia trápia aj mňa, aj cez deň. Nič si z toho nerobím, kým nebudú aspoň trochu pravidelné. Tak ešte vydrž, ja sa tiež neviem už dočkať.
no baby , dneska posledná riziková poradňa za mnou ...ked do nedele sa krásavcovi stále nebude chcieť isť von tak sa máme o 13:00 hod hlásiť na prijme ... a že v pondelok pán profesor rozhodne či sa bude pôrod vyvolávať , alebo sa bude ešte čakať tak som velice nadšená , že si tam poležm ( ako poznám svojho syna už ) :D ....
máte niektoá skúsenosť s vyvolaním pôrodu ? ako to prebieha ? alebo podla čoho určujú či sa vyvola alebo nie ? ...som len na 1cm otvorená tak ja neviem ....
ja som dnes z poradne nadšená neodchádzala ☹ máme ešte čas 2 týždne, ale dúfala som, že mi povedia, že už to čoskoro príde 🙂 stále sme zatvorený, krček skrátený na 2cm, no nič moc. Ale tlak 150/100 skoro som z neho odpadla, keď to moje oči videli. Ale možno len syndrom bieleho plášťa 🙂 mám síce kolísavú hypertenziu, ale takýto tlak som ešte nenamerala. Snáď to bude OK. Do nemocnice chcem ísť len rodiť, nechcem tam ležať kôli tlaku ☹
@siposova Ahoj ja som mala vyvolany prvy porod a aspon tu to robia tak, ze ak niesi este vobec otvorena, tak ti daju tabletku tam dola, ktora by ti do niekolkych hodin mala zabrat a ty by si sa mala zacat otvarat a vtedy ti prepichnu vodu co inak vobec neboli a potom to uz ma rychly priebeh...nakoniec ti daju infuziu a do pol hodinky mas po vsetkom 🙂Mne to vsetko trvalo zhruba 3 hodinky , ale take fest bolesti asi len pol hodiny....Ale ak si uz otvorena aspon na 1 cm a krcok spotrebovany, tak ti staci prasknut vodu a infuzku a je to sup sup, tak drzim palce nech to mas rychlo za sebou 🙂
jaaj jak sa to tu dobre číta, tiež sa bavím na tom že jednu bolí tu, druhá pichá tam, tretej tečie hentoa štvrtej zase toto 😀 takto o mesiac babule budemem mať pri sebe bambína nakompletku všetky 🙂 aspoň v tom predpôrodnom očakávaní ne sme samé, no nie?
@siposova neboj sa to zvladnes a vyhoda vyvolavacky je, ze zabera rychlo a a ani sa nenazdas a je po vsetkom 🙂 Aj mna to caka a mozno uz aj dnes, lebo som uz na 1 palec a krcok mam spotrebovany a dr povedala, ze mi babo tlaci do zadu na kostrc a vraj sa to samo asi nerozbehne a to ju skusala aj pootocit trosku a nic, takze asi zasa vyvolavacka u mna, ale uz to chcem mat tiez za sebou , tak mi to je jedno ci pojde hoc aj nasilu .. :/
Caute baby my sme s mm vcera skusali domacu urychlovacku a veru v noci boli bolesti...ale asi len poslickovia lebo teraz som ok...myslite ze to fakt pomaha? inak zacal mi aj taky zltkasty vytok co doteraz nebol...nemate skusenost? ja by som rada do nedele porodila 😉
@moonlightka 😀 domaca urychlovacka je super kryci nazov 😀 ja vyskusam cez vikend a dam ti vediet ci zabrala, aj ked sa mi do toho seriozne prudko nechce 😀 😀 😀
@moonlightka ja by som tiež rada do nedele porodila.. nemôže to byť hlienová zátka?
@moonlightka
@slady tak ked ani mne sa moc nechce do tej domácej urýchlovačky :D ... a ešte ani neviem jaku polohu by sme zaujali , aby to zabralo :D ...lebo myslím že z boku nič moc :D ... asi na koníka nie ? :D :D :D ....bože to už čo tu dávam jaké otááázky :D ....asi to už s toho celeho zúfalstva :D ja by som tiež chcela do nedele porodiť 🙂
@slady
@sliwi
@siposova baby ale je to desna sranda, vsak skuste...ja som sa nemohla pri tom nesmiat...mozno je to aj dobra vec na odlahcenie myslenia a navodenie pozitivnych pocitov 😀 😀 😀 lebo ja uz tiez nevladzem...dnes ideme aj nakupovat a dufam ze aj tato pochodzkova cinnost spolu domacou vyvolavackou ma zasa posunu po krok dalej...verim ze do nedele to bude....a ci je to hlienova zatka? no aj ja si myslim ze by to mohla byt ona
@slady presne ved to 😀 😀 😀 😀
@moonlightka
@slady
@siposova no ja sa už teraz na tom rehocem.. aspoň bude sranda 🙂
Babule a mne dnes prisiel kočárik, tak som si spravila radosť🙂 a švagrinká už v nemocnici, ta už bude mať bambuľku o chvilku pri sebe🙂 No mohla na mna počkať🙂 ale to by ešte dlho čakala 😎 Držte sa tehuľky!
tak cez víkend povinná obcovačka a v nedeľu porovnáme výsledky 😀
@moonlightka hlienova zátka by to nemala byt ☹ ta by mala mať trošku svetloružovú až hnedastú farbu .....ja sa stále kontrolujem na wc, či už sa zátka neuvolňuje, ale nič ☹
@moonlightka sranda to je.. aj ja som sa smiala,lenze chlap sa urazil,ze co sa m u smejem..... 😀 takze sme to daleko nedotiahli 😒
@mato_zuzka aj ja sa stále kontorlujem či z náhodou nejde von , lebo niekedy mám taký pocit a ked pridem na wc tak nič...a ja už mám po termíne :/
Baby, ja vam zavidim, ze vasi muzi maju chut na tu domacu vyvolavacku. Moj mm ma brutalny strach a ja mu neviem vysvtlit, ze sa nic nemoze stat. Hlavne, ze na mna tlaci, ze kedy to uz bude. Asi mu poviem, ze teraz je to uz v jeho rukach a nech sa stale nepyta.
@ivka228 môj je na tom rovnako, teda, neviem či sa bojí alebo sa mu jednoducho nechce s takou veľrybou 😀 ale aj pri prvom to bolo rovnako, no to som vyvolávačku nepotrebovala... no nič, nepomôže si 😀 @siposova u nás až od zajtra, dnes príde z práce zničený a svokra varí = smrteľná kombinácia, rátam, že zaspí ešte nad tanierom 😀
@ivka228 jejda ja pri prevracani vzdycham ako stara babka ale ked to "prelievanie" brucha je asi ta najnepohodlnejsia vec aku som kedy zazila, stale ked si lahnem tak zafucim bo mi dych vyrazi a ked v noci prelievam brucho z boka na bok bo nemozem spat tak sa cudujem ze sa ten moj na to nezobudi 🙂 veru nic vabive... mne by sa tiez nechcelo intimne zblizovat keby mal moj chlap taku pupcisko a vkuse vzdychal kde ho boli a co ho picha... tak ale ked to vedeli pred deviatimi mesiacmi zacat nech si to pekne aj dokoncia... 😀

@vi3ka Ahoj, ja mne sa take bolesti zacali objavovat uz asi pred troma tyzdnami. Tak som si myslela, ze sa zacinam otvarat. Ale nic. Aj som to spominala doktorke a ta povedala, ze to je normalne. Pri prvom tehu som to nemala a mozem povedat, ze mi to ide riadne na nervy, lebo fakt mam pocit, ze kazdu chvilu dostanem menzes.