icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

weissrose
10. nov 2012

@slady kojenie je skor umenie... pri synovi som kojila cez klobuciky ale ani to moc nepomahalo :( mne by pomohlo len to keby mam na bradvkach taku kozu ako na petach 🙂 to by uz slo 🙂

slady
11. nov 2012

boharstvo zeny ziadna vikendova vyvolavacka sa nekonala ani sa konat nebude, ja som sa tak rozculila ze tak som sa uz dlho nie a nas.atá budem este asi hodne dlho takze chlap si moze akurat tak duchov vyvolavat sam na gauci alebo so svokrou v detskej... joooj ale tak ma nasrdil ze nechapem ze som z toho neporodila 😠 😠 😠

slady
11. nov 2012

sorac, potrebovala som si ulavit 🙂

vicsstef
11. nov 2012

@slady no tak daj, co spravil?? 😀

slady
11. nov 2012

nevyniesol smeti 😀

slady
11. nov 2012

tak ale vcera som mu vytiahla vreco z kosa ze na chod vyniest a on ze teraz nemozem odloz ho naspat, vynesiem ho neskor. to som sa prednasrala. a dnes ked som mu to pripomenula (inak by ho obchadzal este tyzden) tak samozrejme vo vreci medzicasom co to pohnilo a zacalo kvapkat, tak ma este zdrbal, ze smeti treba vyniest hned ako sa vyberu z kosa (on mna, spravne citate). tak namiesto toho aby to vreco dal do druheho vreca, aby z neho nekvapkalo, tak mi ho drbol do dresu (ano ano, mega modre vrece plne smeti troni v kuchynskom drese) a zacal este zdrbavat ze keby som bola viac organizovana (ja!) tak by som si nadarmo nepridavala roboty lebo hla (plazim sa po zemi s handrou a zachranujem kuchynu od smradlaveho slizu) teraz to musim utierat. Tak mu vravim, milacik, strasne si mudry tak to vyries a vynes. a on na to jasne, lebo nemam dost problemov co riesit v robote, este doma musim riesit problemy co ty narobis a bla bla bla... to uz som bola taka nasrata ze som sa normalne triasla od nasratosti, tak som vykocila vrece z dresu, dala ho do druheho vreca, sceperila dole schodmi a vyniesla do konvy. Po ceste ma este svokra zastavuje ze pockaj ja ti pomozem, tak jaj jej na to ze ked jsa jej syn neciti sprosto ze necha zensku v stodvaciatom mesiaci vreco tahat tak uz mu asi nijako nepomozem chudakovi, na co sa este vystrcil z dveri a zakrical mi ze on ma lutovat nebude, ze on sa mi ponukol ze to vynesie. na co som uz vazne fakt nemala slov a doteraz nemam a tak rozmyslam co by som mu pekneho vyparatila aby sa zbadal, ze nie len vo firme ale aj doma by mohol obcas pohnut prstom bez toho aby som mu to musela tri krat pripomenut a potom pol dna pocuvat ako sa on narobi ESTE aj DOMA. nejake napady?

vicsstef
11. nov 2012

@slady 😀 no co ti poviem, kazda si nesieme svoj kriz 😀

k nam sa pozvala svokra, kazdu chvilu by tu mala byt.... ocakavam same konfliktne temy ako napr. ze este stale nemam umyte okna (a ani ich umyvat nebudem do vianoc). radsej som si ani po obede kavu nedala, lebo ona mi urcite zdvihne tlak 🙄

katka143
11. nov 2012

baby ak sa vám zapáči veľmi vhodné aj na krst
https://www.modrykonik.sk/bazar/deky-zavinovack...

alyze
11. nov 2012

@slady fuuuha, tak na toto neviem co mam povedat 😢 ked ten moj by ma najradej nechal len sediet a odpocivat 😀 ale na to som ja zasa neni...

alyze
11. nov 2012

No a stou svokrou, to si zatial ani nechcem predstavit ako to bude, lebo byvame v jednom dome a to bude pocitam u nas furt 😖 ach jo

slady
11. nov 2012

haha dostala som super darcek: plastovy kybel kam mozem dat smeti a on ich potom bude v nom vynasat ak by nahodou tiekli 😀 asi sme jedina rodina s dvoma smetnymi kosami - jednym normalnym a jednym na vynasanie smeti... a samozrejme bonbonieru, ale aj tak si tie vyvolavacky este rozmyslim, neeech si nemysli ze to bude mat az take jednoduche... 😀 mimochodom, vcera sa so vokrou stavili ze ci dnes porodim, svokra tvrdi ze hej ale zatial vyhrava moj chlap.

adel22
12. nov 2012

No čo baby, tu sa nerodí? Ani jedna nič? 😝

slady
12. nov 2012

@adel22 akurat som sa chcela spytat to iste... kde uz je ten Godot?

vi3ka
12. nov 2012

čaute kočky, ani u nás ešte nič. mladý má kedy 🙂 dnes má posledný deň na to, si to rozmyslieť a prísť na svet z vlastnej vole 😀 už ma provokujú všetci čo sa pýtajú, či ešte nerodím. pane bože, šak raz určite porodím. musia vydržať, veď im je dlho a čo mne???no nie?
zajtra nastupujem do nemocnice na príjem, tak som zvedavá, čo mi povedia a ako budeme postupovať. dúfam, že najneskor do štvrtku porodím, uvidíme. dnes som sa dozvedela, že u nás na porodnici je celkom pekný nátresk, tak som zvedavá, či ma zajtra ešte nepošlú domov, že ma nebudú mať kde dať. dúfam, že nie, lebo už som na to psychicky naladená. 🙂

mata884
12. nov 2012

@vi3ka och...vobec nezavidim. Drzim prsty nech sa to rozbehne.

alyze
12. nov 2012

Čaute baby, aj u nás je všetko po starom, zajtra ideme do poradne, tak uvidíme že čo je nové 🙂

gabikaadam
12. nov 2012

Ahojte dievčatá. Ta víkend za nami, ani sex nepomohol, tak ja neviem, čo ešte vyskúšať. Ak sa to nerozbehne, tak v stredu k lekárovi, že čo dalej a predpokladám, že potom štvrtok, piatok príjem, ale pevne verím, že dovtedy porodím 😀 . Tak sa držte a pevné nervy, lebo mne už dochádza trpezlivosť 🙂 .

sliwi
12. nov 2012

čaute, no u nás tiež stále nič.

ankat
12. nov 2012

ahojte baby...mali ste niektora po vysetreni krcka spinenie? ja som bola dnes na poradni a trosku spinim tak neviem 😒

sliwi
12. nov 2012

@ankat ja som mala. doktorka ma na to pri vyšetrení upozornila, že tak jeden dva dni môžem mať špinenie, aj tak som sa trochu zľakla ale prešlo to. pokiaľ nekrvácaš tak je to v poriadku.

mata884
12. nov 2012

@ankat nic si z toho nerob..aj ja som bola v piatok na poradni a tiez som tak dva dni spinila...ale preslo to

ankat
12. nov 2012

@sliwi no nekrvacam len spinenie tak uvidim ci to prejde lebo hned po vysetreni ma to trosku bolelo a dosla som domov a uz som to mala tak to bude z vysetrenia

weissrose
12. nov 2012

nasa nelinka uz ma tyzden a ja som sa uz skoro zotavila s toho odponeho nastrihu 🙂 a vy sa kedy chystate rodit? 🙂

sliwi
12. nov 2012

@weissrose ale to uteká, hlavne nech je zdravá.. v dobrom závidím, ja už by som aj chcela, ale ke´d to nejako nejde rozbehnúť

slady
12. nov 2012

@weissrose to sa krasne cita 🙂 juj nastrih, dufam ze sa mu vyhnem, zajtra idem porodny plan rozoberat (dost neskoro vsak) tak dufam ze ma s nim neposlu domov 🙂

weissrose
13. nov 2012

@sliwi dakujeme, ale ani nemas co zavidiet 🙂 teba to caka uz cochvila, tak si uzivaj posledne dni s bruskom 🙂

@slady no mne museli robit nastrih aj keby si robim masaz hradze :( malu museli dat von cim skor lebo by to zle dopadlo :( ale za to krasne babo mi to stalo 🙂

moonlightka
13. nov 2012

caute ja som mala dnes od 23h do 6h bolesti jak na MS, aj chrbat ma bolel...ale teraz zasa nic...myslite ze poslickovia mozu trvat aj takto dlho? Kolko trvaju u vas? Nie je to ale taka ta kontrakcna bolest co sa opakuje, praveze je stala, nekonci...su to naozaj poslickovia? Ako to pocitujete vy?

cajova_lienka
13. nov 2012

@moonlightka ja som mala najprv bolesti krizov, potom aj kontrakcie - cele to trvalo cca. od 16tej vcera do 2,52 bola posledna kontrakcia nadranom a dalsie sa proste nedostavili - a to boli vcelku pravidelne a silne - ide ma porazit - a to uz bol 2. takyto plany poplach - min. tyzden v stredu sme takto boli od 14tej do 23,40 a zrazu nic..... 😠

moonlightka
13. nov 2012

@cajova_lienka no presne , aj u mna to bolo uz po 3krat...uz mam vazne strach co to je...sledujem sa, ci sa babo hybe a tak...termin mam 18, ale uz nevladzem... 😝

moonlightka
13. nov 2012

@cajova_lienka a mas aj kontrakcie take normalne...teda kazdych 10 min alebo ako? u mna je to take stala bolest ako ked mi rano zacina MS ale k tomu mi to okrem podbruska vystreluje aj do chrbata...je to neprijemne 😝