Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@lucinka1104
ak su take iste bolesti ako v tehu ,tak je to dobre znamenie... 🙂 😉 drzim palce pri testovani 🙂
@lucinka1104 ahoj, pozries aj mne graf, prosim ta, ci myslis, ze uhniezdovanie uz mohlo prebehnut. Tiez sa tento mesiac vytesujem a velmi nadejam, lebo je to asi moj prvy graf s ovulaciou po dlhom dojceni 🙂 dakujem ti http://www.fertilityfriend.com/home/3a43f3
@uzovicka myslím, že sa môžeš začať tešiť....
@lucinka1104 dakujem 🙂 , ved ja sa uz tesim, ale len tak tajne a opatrne 😉
@uzovicka rano môžeš kludne testnuť už budeš mať //
@lucinka1104 boze, to mi ani nehovor 😕 😕 😵 , ja sa este bojim testovat! Vidis, my veriaci, aki sme len maloverni 😒 , a kazdy vecer prosim Boha o mimi, a teraz mu nedoverujem??? 😒
No kočky,nejako ma začínajú bolieť prsia, dúfam,že nie z mrchy,ale predtým ma pri ms nikdy neboleli.Mám pocit,že ich mám z kameňa
@uzovicka neboj sa tak teda v nedelu 😉
ahojte ... budúci piatok idem k lekárovi, aby mi potvrdil tehu, dúfam, že sa k Vám potom pridám a dotiahneme to spolu do úspešného konca 😉
blahoželám novým tehuľkám .... 🙂

@lucinka1104 testem, az ked mi bude meskat mrcha...ak k tomu vobec dojde 😒 tak to mam stale sancu ,ze nepride...... 🙂 ,ak budem testovat skor a bude bielo, tak koniec vsetkym snom a nadejam za tento cyklus.. ☹